A101 de otamatik kapı ve tek kapıBime Sormak lazım ayrıca A101 ki de aynı.
??????? harbi ne mantıkGeçen gün arkadaşım sordu
Bim in girişi niye 2 kapı ?
Tmm girişi 2 kapı madem çıkış niye tek kapı?
arkadaşa selamlarSizide alalımbizim ordaki bim geçen seneye kadar tek kapılı girişliydi. Bununla övünürdüm diğer bimlere karşı ama onu da iki kapılı yaptılar mantığı neyse artık?!?
Senmi yazdın?.Sizi şöyle alayım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Öyle ise çıkışada öyle yapmaları gerekmezmi?.muhtemelen icerdekk sicagi saklamak icin ilk kapidan girince ikinci kapiyi acana kadar ilk kapi nerdeyse kapanmis oluyo yani emin degilim ama bence bu.
bu sonradan aklima geldi biri bisey alip kacmasini engellemek icin de olabilir
Zaten markette hersey kutularin icinde satılıyor.Bence dikkat çekmek için çift kapılı giriş merak etsinler diye tek kapılı çıkış yapmışlardır. Ayrıca
BiM
A101
UCZ
Bildiğim kadarıyla 3 arkadaşin anlaşması (veya anlaşamaması) nedeniyle 3 markete bölünmüşler.
3 markette dondurucu bölümü hariç raf sistemi yok denecek kadar azdır. Genelde ürünler palet üzarinde oluyor...
Kasiyerler falan tersten açıyor bazenGirişteki çift kapı hırsızlığa karşı bence alıp kaçmasını zorlaştırmak için tek tarafa açılıyor zaten.Çıkışta zaten personel bekliyor kasada...(şimdi bunu dedim diye holywood filimi çevirmeyinçalmak isteyen her türlü çalar, bu caydırmak amaçlı)

Birkaç defa girişteki kapıyı tersten açıp girdim telefona tl yüklemek içinKasiyerler falan tersten açıyor bazen![]()
şaşkın bir şekilde bakıyorlar 

İlk gördüğümde şaşırdım sonra normal bi olay gibi gelmeye başladıBirkaç defa girişteki kapıyı tersten açıp girdim telefona tl yüklemek içinşaşkın bir şekilde bakıyorlar
Kasiyerlerde hırsıza yol gösteriyor sanki bende çok defa denk geldim![]()