Çok önemli bir soru,

Sponsorlu Bağlantılar

Who_knoxer

Who_knoxer

Üye
    Konu Sahibi
Çok önemli bir soru,
Geçen gün arkadaşım sordu
Bim in girişi niye 2 kapı ?
Tmm girişi 2 kapı madem çıkış niye tek kapı?

rewaz

Üye
Bime Sormak lazım ayrıca A101 ki de aynı.

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Who_knoxer
The Pancar

The Pancar

Üye
Sizi şöyle alayım

salock

salock

Üye
bizim ordaki bim geçen seneye kadar tek kapılı girişliydi. Bununla övünürdüm diğer bimlere karşı ama onu da iki kapılı yaptılar mantığı neyse artık?!?

The Pancar

The Pancar

Üye
bizim ordaki bim geçen seneye kadar tek kapılı girişliydi. Bununla övünürdüm diğer bimlere karşı ama onu da iki kapılı yaptılar mantığı neyse artık?!?
Sizide alalım

matraq89

matraq89

Üye
yönetici mantığı knk :)

vaterfa

vaterfa

Üye
muhtemelen icerdekk sicagi saklamak icin ilk kapidan girince ikinci kapiyi acana kadar ilk kapi nerdeyse kapanmis oluyo yani emin degilim ama bence bu.
bu sonradan aklima geldi biri bisey alip kacmasini engellemek icin de olabilir

Who_knoxer

Who_knoxer

Üye
    Konu Sahibi
muhtemelen icerdekk sicagi saklamak icin ilk kapidan girince ikinci kapiyi acana kadar ilk kapi nerdeyse kapanmis oluyo yani emin degilim ama bence bu.
bu sonradan aklima geldi biri bisey alip kacmasini engellemek icin de olabilir
Öyle ise çıkışada öyle yapmaları gerekmezmi?.

• Beğen
Tepkiler: Gulu Gulu
vaterfa

vaterfa

Üye
o da geldi aklima ama bilmiyorum, 2 soyledigim daha mantikli gibi

eflatun987

eflatun987

Üye
Bence dikkat çekmek için çift kapılı giriş merak etsinler diye tek kapılı çıkış yapmışlardır. Ayrıca
BiM
A101
UCZ
Bildiğim kadarıyla 3 arkadaşin anlaşması (veya anlaşamaması) nedeniyle 3 markete bölünmüşler.
3 markette dondurucu bölümü hariç raf sistemi yok denecek kadar azdır. Genelde ürünler palet üzarinde oluyor...

Who_knoxer

Who_knoxer

Üye
    Konu Sahibi
Bence dikkat çekmek için çift kapılı giriş merak etsinler diye tek kapılı çıkış yapmışlardır. Ayrıca
BiM
A101
UCZ
Bildiğim kadarıyla 3 arkadaşin anlaşması (veya anlaşamaması) nedeniyle 3 markete bölünmüşler.
3 markette dondurucu bölümü hariç raf sistemi yok denecek kadar azdır. Genelde ürünler palet üzarinde oluyor...
Zaten markette hersey kutularin icinde satılıyor.

Baydırman

Baydırman

Moderator

PALA.

PALA.

Üye
Girişteki çift kapı hırsızlığa karşı bence alıp kaçmasını zorlaştırmak için tek tarafa açılıyor zaten.Çıkışta zaten personel bekliyor kasada...(şimdi bunu dedim diye holywood filimi çevirmeyin :) çalmak isteyen her türlü çalar, bu caydırmak amaçlı)

• Beğen
Tepkiler: Baydırman
Baydırman

Baydırman

Moderator
Girişteki çift kapı hırsızlığa karşı bence alıp kaçmasını zorlaştırmak için tek tarafa açılıyor zaten.Çıkışta zaten personel bekliyor kasada...(şimdi bunu dedim diye holywood filimi çevirmeyin :) çalmak isteyen her türlü çalar, bu caydırmak amaçlı)
Kasiyerler falan tersten açıyor bazen :ehe

• Beğen
Tepkiler: PALA.
PALA.

PALA.

Üye
Kasiyerler falan tersten açıyor bazen :ehe
Birkaç defa girişteki kapıyı tersten açıp girdim telefona tl yüklemek için :) şaşkın bir şekilde bakıyorlar :)
Kasiyerlerde hırsıza yol gösteriyor sanki bende çok defa denk geldimsopa:

• Beğen
Tepkiler: Baydırman
Baydırman

Baydırman

Moderator
Birkaç defa girişteki kapıyı tersten açıp girdim telefona tl yüklemek için :) şaşkın bir şekilde bakıyorlar :)
Kasiyerlerde hırsıza yol gösteriyor sanki bende çok defa denk geldimsopa:
İlk gördüğümde şaşırdım sonra normal bi olay gibi gelmeye başladı :hmmm

Baydırman

Baydırman

Moderator
Sanane :yavrum:

Takipçi Satın Al

Üst Alt