simdi root atmaya korkuyorum en son care satıp note 2 almak kaliyor geriye cunki onceki cihazım note 2 ydi ne guzel cm 13 cm 12 kurabilmistim soyle bi bakiyorum j7 ye note 2 daha nazik duruyor bu telefondan en son care o yada bu telefonu ilk 0 olarak alan kisiyi bulmak oda cok zor o kisiyi bulup e postasindan bu telefonu kaldirmak olacak galiba cozum aklima baska bisey gelmiyor.. sen den ricam nasil atabilirim buna Root u
cm yi cok merak ediyorum yakisicakmi diye bir turlu deneyemedim teşekkürlerbende araştırıyorum. bulursan bana da haber ver dostum. bootloader kilidi varmış sadece 6.0 larda. olmuyor dediler. sonda ki tr uzantısı olmayanlarda root oluyor ama bunlarda olmuyormuş.Kardeş lg g4 h815tr aldım rootlayabiirmiyim bu konuda yardımını bekliyorum
Tuş sorunu hakkında bir şey söyleyemem amaÖncelikle Herkese selam aleyküm bu gün elime bir adet Orjinal Samsung Galaxy s3 Neo (I9301Q) geçti (satin aldim gibi bişey) hâlâ hazirda bir adet s3 kullaniyorum fakat benim sürümüm 4.3 o neo olduğundan sanirim 4.4.2 işin doğrusu benim tel neo olmamasına rağmen bin çeker tel cok çakma durdu gözüme. Bu arada telefonun seçenekler ve geri tuşu da malesef çalışmıyor (ışıklar yanıyor fakat çalışmıyor) ekran ve dokunmatik sağlam neyse konumuza geçelim ben 4.4.2 yi kendi kullandigim 4.3 e çevirmek istiyorum s3 neo için orjinal Türkiye 4.3 varmı nasıl bulabilirim nasil yüklerim. Ve varsa bir çözümü seçenekler ve geri tuşunu nasıl çalıştırabilirim (yazilimsalsa sorunu eğer)
Yardim etmeniz dileği ile şimdiden teşekkürler.
Anlayacağım türde yazsaydiniz keske firansizligi gectim direk uzayli kaldım konuya. Odin ile android 4.3 kuramazmiyim onu soruyorum.Tuş sorunu hakkında bir şey söyleyemem ama
4.3 Olsa bile Samsung "Downgrade" Olayına izin vermiyor
eğer bi üst sürüme bir kez çıktıysanız sürüm düşürmeniz pek olası değil
(Dışarıdan Nand yongaya müdahele ile yapılabiliyor onu da sizin yapabilmeniz mümkün değil)
Malesef sürüm düşürme (Downgrade) yapılamıyorAnlayacağım türde yazsaydiniz keske firansizligi gectim direk uzayli kaldım konuya. Odin ile android 4.3 kuramazmiyim onu soruyorum.
Malesef sürüm düşürme (Downgrade) yapılamıyor
"Cihazınızda Android 4.4.4 KitKat yüklüyse lütfen buradaki işlemleri yapmayın."Peki bunu uygulamam doğru olur mu sağlıklı bir şekilde yapabilirmiyim ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız