aaah..ahh.

Sponsorlu Bağlantılar

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Oyun yapımcıları nerede sağlam yapımlar var hepsini İOS'a çıkartıyorlar. Symbian Android filan hepsi hikaye. Neden çoğu oyun Android için iptal edildi de İOS'a çıktı? Bioshock, Prey, NFS Shift 2, Fifa 13, BTTF The Game vs. vs. kusura bakmasın kimse ama Android'te şu anda oyun yok. Oyun yapımcıları Android'te doğru düzgün oyun yapmıyorlar. Nerede saçma sapan oyunlar var onları yapıyorlar. Symbian içinde aynı şey geçerli. Bada'ya Real Footbal 12, N.O.V.A, Modern Combat oyunları çıkmış mesela.

• Beğen
Tepkiler: AIS

AIS

AIS

Üye
Oyun yapımcıları nerede sağlam yapımlar var hepsini İOS'a çıkartıyorlar. Symbian Android filan hepsi hikaye. Neden çoğu oyun Android için iptal edildi de İOS'a çıktı? Bioshock, Prey, NFS Shift 2, Fifa 13, BTTF The Game vs. vs. kusura bakmasın kimse ama Android'te şu anda oyun yok. Oyun yapımcıları Android'te doğru düzgün oyun yapmıyorlar. Nerede saçma sapan oyunlar var onları yapıyorlar. Symbian içinde aynı şey geçerli. Bada'ya Real Footbal 12, N.O.V.A, Modern Combat oyunları çıkmış mesela.
Aslında android için oyun yapmak çok zor. Nedeni fazla cihazları var. Her cihaz için optimizasyon yapılmalı kim uğraşacak. İos sadece iphone olduğu için yapımı kolay. Ve başka bir konu oyunun normal çalışması için işletim sistemi değil çekirdek türü gerekli. İos hybrid kernel olduğu için kolay. Linux çekirdek türü biraz zor. Zaten kolay olsaydı pclerde windows değil linux olurdu
Yok

• Beğen
Tepkiler: Baydırman
Baydırman

Baydırman

Moderator
Aslında android için oyun yapmak çok zor optimizasyon yapılmalı kim uğraşacak. İos sadece iphone olduğu için yapımı kolay. Oyunun normal çalışması için işletim sistemi değil çekirdek türü gerekli. İos hybrid kernel olduğu için kolay

Yok
Ne demek yok kral değil misin söyle nöbetçilere getirsinler :hmmm

• Beğen
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Aslında android için oyun yapmak çok zor. Nedeni fazla cihazları var. Her cihaz için optimizasyon yapılmalı kim uğraşacak. İos sadece iphone olduğu için yapımı kolay. Ve başka bir konu oyunun normal çalışması için işletim sistemi değil çekirdek türü gerekli. İos hybrid kernel olduğu için kolay. Linux çekirdek türü biraz zor. Zaten kolay olsaydı pclerde windows değil linux olurdu

Yok
O olayları bende biliyorum. Ama ne olursa olsun oyun konusunda bu kadar geri olunması kötü. İos tabii ki tek olduğu için oyun programlamak kolay. Şahsen sistem bazlı olarak oyun yapılırsa daha iyi olur.

• Beğen
AIS

AIS

Üye
O olayları bende biliyorum. Ama ne olursa olsun oyun konusunda bu kadar geri olunması kötü. İos tabii ki tek olduğu için oyun programlamak kolay. Şahsen sistem bazlı olarak oyun yapılırsa daha iyi olur.
Evet fuchsia öyle bir işletim sistemi. Uygulamayı kendisi entegre edecektir.

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Neyse bu muhabbet çok uzar gider ben daha fazla gereksiz mesaj yazmıcam.

• Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Iosta su andriiddeki bi kac rahatlik olsa kapali bi sistem olmasa o kadar direk gidip ios alcam ama androiddeki rahatligi giremiyom

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve AIS
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Katılıyorum . İos sadece kendi cinsleriyle irtibata geçmesi adamı soğutuyor . Özgür olacak abi telefon altından girip üstünden çıkacaksın telefonun.

• Beğen
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
O kapalı sistem olması sayesinde ios bu kadar özel bir sistem zaten. Ben 6s alacağım. Androide doğru düzgün oyun çıkarmıyorlar.

• Beğen
Baydırman

Baydırman

Moderator
Neco cep telefonları için bir işletim sistemi projen var mı? :hmmm @TurkSaw

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt