ibrahimbüyükdemir
Üye
Bu Forumda İsteyen Herkes Konu Açabilir ve Buna Kimse KarışamazValla benim için hava hoş. Artık siz uğaşırsınız adamla. O da çok hevesle anlatır ya. Gördük açtığı iki konuyu.![]()
Bu Forumda İsteyen Herkes Konu Açabilir ve Buna Kimse KarışamazValla benim için hava hoş. Artık siz uğaşırsınız adamla. O da çok hevesle anlatır ya. Gördük açtığı iki konuyu.![]()
Ben adama karıştım mı ya da adama neden konu açtın diye azarladım mı? Sözlerimi başka yerlere çekme.Bu Forumda İsteyen Herkes Konu Açabilir ve Buna Kimse Karışamaz
''Valla Benim İçin Hava Hoş O Da Çok Hevesle Anlatırya'' ne oluyor ? Dalga Geçmede Üzerinize YokBen adama karıştım mı ya da adama neden konu açtın diye azarladım mı? Sözlerimi başka yerlere çekme.
Tamam abicim bundan sonra birşey demem kimseye''Valla Benim İçin Hava Hoş O Da Çok Hevesle Anlatırya'' ne oluyor ? Dalga Geçmede Üzerinize Yok
erdal abi çaay banaYa bırakın onu bunu gelin çay içek
![]()
erdal abi çaay bana

BADA'nın ne olduğunu biliyorum onunda çekirdek türü yetersiz olduğu için samsung iptal etti. Yakında google'ın fuchsia isimli işletim sistemi çıkacak google kendi geliştirdiği çekirdek türü ile çalışacak. Android uygulamalarını çalıştıracaktırSen Symbian diye yırtınıyorsun ya herkes şunu kabul etsin İOS her türlü diğer sistemlerden üstün konumda. Özellikle oyun konusunda Android'e fazlası ile fark atmış durumda. Hero Of Sparta'nın devam oyunu İOS ile Bada işletim sistemine çıkmış sadece. Bu arada BADA'nın ne olduğunu bilen ya da hiç BADA diye bir işletim sistemi duyan var mı aranızda?
Yav bırak badayı madayı bana bi hindi çek ordanBADA'nın ne olduğunu biliyorum onunda çekirdek türü yetersiz olduğu için samsung iptal etti. Yakında google'ın fuchsia isimli işletim sistemi çıkacak google kendi geliştirdiği çekirdek türü ile çalışacak. Android uygulamalarını çalıştıracaktır

İşte bu yüzden google yeni işletim sisteminde kendi çekirdek türünü kullanacaktırAbi kaç haftadır ben de onu anlatıyorum Symbian'ın alt yapısı yeni nesil donanımları kaldırmak için çok zayıf. Nokia'nın kendisi de bunu söylüyor zaten o yüzden vaz geçtiler Symbian'dan. Ayrıca Symbian 3 hiçte öyle aman aman bir sistem değildi ki. Abi Wi-fi her açtığında insan şifre girmek zorunda bırakılır mı? Android oyun konusunda İOS'un karşısında çok ezik kalmış durumda. Ne kadar sağlam yapımlar varsa hepsi İOS'a çıkartılıyor. Ya da devam oyunları. Sırf oyun oynamak için İphone 6s alıcam.
Hindi mi istiyorsun?Yav bırak badayı madayı bana bi hindi çek ordan![]()
Hindi varsa çekerimKıyma mı yapacan hindiyi la yok hindi mindiİşte bu yüzden google yeni işletim sisteminde kendi çekirdek türünü kullanacaktır
Hindi mi istiyorsun?Hindi varsa çekerim

Kıyma mı yapacan hindiyi la yok hindi mindi![]()

