aaah..ahh.

Sponsorlu Bağlantılar

showcku

Üye
    Konu Sahibi
aaah..ahh.
şimdiki androitlerdeki fullHd ekranlı,bilmem kaç Gb ramli,bol çekirdekli Cpu'lu bi symbian telefon olsaydı ne olurdu sanki?!.. Roket...

• Beğen
Tepkiler: AIS

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
şimdiki androitlerdeki fullHd ekranlı,bilmem kaç Gb ramli,bol çekirdekli Cpu'lu bi symbian telefon olsaydı ne olurdu sanki?!.. Roket...
Symbian o kadar yüksek donanımı kaldıramazdı. N8 gibi bir cihazda bile symbian 3 işletim sistemi takılıp donuyor. Nokia nın eski ceosunun bu konu ile ilgili açıklaması var. Symbian ın altyapısının yeni teknolojilere ve yeni donanınmlara göre ço zayıf kaldıklarını bildikleri için Symbian ile yapılan anlaşmayı sonlandırmışlar. Symbian 3 kesinlikle tam optimize edilmemiş bir sistem. 2 tane güncelleme gelmesine rağmen çoğu uygulamada takılıyordu. N8 kullandım 2 sene. Hd oyunlarda bile takılma donma fps düşüşleri vardı.

• Beğen
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
İllaki symbian güzel idi ama dokunmatik yazılım temelini kökten değiştirilmeli idi. Bunu google yaptı Nokia uğraşmadı ve symbian rahmetli oldu . Adı ne olursa olsun bir işletim sisteminde google kurduğu gibi düzen olmamalı . Google play hizmetleri olmasa hiçbir şey yapamıyorsun telefonda. O yüzden nokia nın symbian ve java tabanlı yazılımlarını seviyorum .

• Beğen
Tepkiler: AIS ve Cadillac34
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Neyse daha önce uzun uzun yazdım tekrar yazmak istemiyorum herkesin kendi tercihi. Google play hizmetleri android sistemi ile ilgili bir şey değil. O sadece play store ve play oyunların çalışmasını sağlayan bir bileşendir.

• Beğen
Tepkiler: AIS ve ibrahimbüyükdemir
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
Neyse daha önce uzun uzun yazdım tekrar yazmak istemiyorum herkesin kendi tercihi. Google play hizmetleri android sistemi ile ilgili bir şey değil. O sadece play store ve play oyunların çalışmasını sağlayan bir bileşendir.
Play Hizmetleri Bazen Telefonumda 150 MB RAM Kullanımı ile çalışıyor

• Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Symbian degilde meego symbian karisimi guclu bi sistem olusturabilirlerdi simdi tukurduklerini yalamazdilar

• Beğen
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Play Hizmetleri Bazen Telefonumda 150 MB RAM Kullanımı ile çalışıyor
Windowsunda arka planında çalışan bir sürü gereksiz uygulama var ve inanılmaz sistemi yoruyorlar.
Aslında yapılır da uğraşmıyorlar, üstüne düşmüyorlar.
Bana uğraşacak adam gösterebilir misin? Nokia anladı symbiandan birşey olmayacağını bıraktı. Ama yanlış kişiye güvendi olmadı. Şimdi android ile toparlayacak. Meego baştan hataydı zaten.

• Beğen

Cadillac34

Üye
Windowsunda arka planında çalışan bir sürü gereksiz uygulama var ve inanılmaz sistemi yoruyorlar.

Bana uğraşacak adam gösterebilir misin? Nokia anladı symbiandan birşey olmayacağını bıraktı. Ama yanlış kişiye güvendi olmadı. Şimdi android ile toparlayacak. Meego baştan hataydı zaten.
Sen androidle devam et o zaman. :D

• Beğen

Cadillac34

Üye
Arkadaşım Meego denen sistem ile bugün ne yapabilirsin bana anlatır mısın?
Ben Meego seveni değilim ki. :D Ama yapılabilir. Tabi bunun için maddiyat lazım, testler lazım, telefonlar lazım, destek lazım.

• Beğen
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
  • Beğen

Cadillac34

Üye
  • Beğen
Tepkiler: AIS ve ibrahimbüyükdemir
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Ben size ne güzel konu açacaktım adam benden hızlķ davrandı ya neyse.

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt