Symbian o kadar yüksek donanımı kaldıramazdı. N8 gibi bir cihazda bile symbian 3 işletim sistemi takılıp donuyor. Nokia nın eski ceosunun bu konu ile ilgili açıklaması var. Symbian ın altyapısının yeni teknolojilere ve yeni donanınmlara göre ço zayıf kaldıklarını bildikleri için Symbian ile yapılan anlaşmayı sonlandırmışlar. Symbian 3 kesinlikle tam optimize edilmemiş bir sistem. 2 tane güncelleme gelmesine rağmen çoğu uygulamada takılıyordu. N8 kullandım 2 sene. Hd oyunlarda bile takılma donma fps düşüşleri vardı.şimdiki androitlerdeki fullHd ekranlı,bilmem kaç Gb ramli,bol çekirdekli Cpu'lu bi symbian telefon olsaydı ne olurdu sanki?!.. Roket...
Play Hizmetleri Bazen Telefonumda 150 MB RAM Kullanımı ile çalışıyorNeyse daha önce uzun uzun yazdım tekrar yazmak istemiyorum herkesin kendi tercihi. Google play hizmetleri android sistemi ile ilgili bir şey değil. O sadece play store ve play oyunların çalışmasını sağlayan bir bileşendir.
Aslında yapılır da uğraşmıyorlar, üstüne düşmüyorlar.Symbian degilde meego symbian karisimi guclu bi sistem olusturabilirlerdi simdi tukurduklerini yalamazdilar
Gecti artik android ve ios varken tutunamazlar piyasadaAslında yapılır da uğraşmıyorlar, üstüne düşmüyorlar.
Hiç bir şey geçmiş değil.Gecti artik android ve ios varken tutunamazlar piyasada
Hala zaman var.Windowsunda arka planında çalışan bir sürü gereksiz uygulama var ve inanılmaz sistemi yoruyorlar.Play Hizmetleri Bazen Telefonumda 150 MB RAM Kullanımı ile çalışıyor
Bana uğraşacak adam gösterebilir misin? Nokia anladı symbiandan birşey olmayacağını bıraktı. Ama yanlış kişiye güvendi olmadı. Şimdi android ile toparlayacak. Meego baştan hataydı zaten.Aslında yapılır da uğraşmıyorlar, üstüne düşmüyorlar.
Sen androidle devam et o zaman.Windowsunda arka planında çalışan bir sürü gereksiz uygulama var ve inanılmaz sistemi yoruyorlar.
Bana uğraşacak adam gösterebilir misin? Nokia anladı symbiandan birşey olmayacağını bıraktı. Ama yanlış kişiye güvendi olmadı. Şimdi android ile toparlayacak. Meego baştan hataydı zaten.

Arkadaşım Meego denen sistem ile bugün ne yapabilirsin bana anlatır mısın?Sen androidle devam et o zaman.![]()
Ben Meego seveni değilim ki.Arkadaşım Meego denen sistem ile bugün ne yapabilirsin bana anlatır mısın?
Ama yapılabilir. Tabi bunun için maddiyat lazım, testler lazım, telefonlar lazım, destek lazım.Allah aşkına boş hayallerle gelmeyin bana.Ben Meego seveni değilim ki.Ama yapılabilir. Tabi bunun için maddiyat lazım, testler lazım, telefonlar lazım, destek lazım.

Neyse, sen gerçek hayallerle uğraş arkadaşım. Gerekirse biz hayallerle de yaşarız.Allah aşkına boş hayallerle gelmeyin bana.![]()

Ne konusu açacaktın?Ben size ne güzel konu açacaktım adam benden hızlķ davrandı ya neyse.
Symbian 3 için oyun emülatörleri ve oyunları.Ne konusu açacaktın?
Yanlış kapıya gelmişsin.Symbian 3 için oyun emülatörleri ve oyunları.

Valla benim için hava hoş. Artık siz uğaşırsınız adamla. O da çok hevesle anlatır ya. Gördük açtığı iki konuyu.Yanlış kapıya gelmişsin.![]()