AIS
Üye
Peki Windows 98 neden öyle acaba? Windows 10 98 den iyidirGeleceğe gitmiştik 2098 yılına sonra geri geldik
Peki Windows 98 neden öyle acaba? Windows 10 98 den iyidirGeleceğe gitmiştik 2098 yılına sonra geri geldik
Nöyle?Peki Windows 98 neden öyle acaba? Windows 10 ondan iyidir

Sakıncalı bir durumNöyle?![]()
Nasıl yaniSakıncalı bir durum

10 neden 98 den iyidir.Nasıl yani![]()
10u diyen halt etmiş10 neden 98 den iyidir.

2017 neden 2098 den iyidir10u diyen halt etmiş![]()
En azından hayattayız2017 neden 2098 den iyidir

2098 de hayatta olmayızEn azından hayattayız![]()

Belli olmaz2098 de hayatta olmayız![]()

Bilmem neden acaba?Belli olmaz![]()
Ne neden laBilmem neden acaba?

Orda da mı parmağı var bu yılanın?Kürşat bizim yetimhanede diye lafa baslayip 2098in nasil oldugunu anlatir belki![]()

2098 den yaziyorum hayattayiz ama ben yillardir magaradaydim o yila kadar olan olaylari bilmiyorum2098 de hayatta olmayız![]()

Ben nerdeyim bi baksana2098 den yaziyorum hayattayiz ama ben yillardir magaradaydim o yila kadar olan olaylari bilmiyorum![]()

zamanında kötü yollara düşmüş yoksa adam gibi adam, hem evliOrda da mı parmağı var bu yılanın?![]()

sen necoogle ile büyük iş adamı olmuşsun ve her yerde evin var ayrıca necoya da 20tlBen nerdeyim bi baksana
Öldüysem yeme![]()
ateşleyip ortaklıktan atmışsınYa bırak hocam bi tıs tıs demediği kaldı tam yılanzamanında kötü yollara düşmüş yoksa adam gibi adam, hem evli![]()

Yuh 20 lira mı ateşlemişim kesin paranın üstüne yatmıştır osen necoogle ile büyük iş adamı olmuşsun ve her yerde evin var ayrıca necoya da 20tlateşleyip ortaklıktan atmışsın

Aklıma gelmisken dersimliyildiz in videolara bi bakayımYa bırak hocam bi tıs tıs demediği kaldı tam yılan
Yuh 20 lira mı ateşlemişim kesin paranın üstüne yatmıştır o![]()
.