Yaramaa basti geçti vay vay.
Baydırman Moderator MaxipmaN' Alıntı: Yaramaa basti geçti vay vay. Genişletmek için tıkla ... Dolana Ay Dolana Dolana Gün Dolana
MaxipmaN' Alıntı: Yaramaa basti geçti vay vay. Genişletmek için tıkla ... Dolana Ay Dolana Dolana Gün Dolana
MaxipmaN Üye Konu Sahibi Genc007' Alıntı: Dolana Ay Dolana Dolana Gün Dolana Genişletmek için tıkla ... Uzun havanin dersimizde yeri yoktur
Genc007' Alıntı: Dolana Ay Dolana Dolana Gün Dolana Genişletmek için tıkla ... Uzun havanin dersimizde yeri yoktur
Baydırman Moderator MaxipmaN' Alıntı: Uzun havanin dersimizde yeri yoktur Genişletmek için tıkla ... Uzun havanın dersimizde yeri yoktur diyor kendileri
MaxipmaN' Alıntı: Uzun havanin dersimizde yeri yoktur Genişletmek için tıkla ... Uzun havanın dersimizde yeri yoktur diyor kendileri
MaxipmaN Üye Konu Sahibi Genc007' Alıntı: Uzun havanın dersimizde yeri yoktur diyor kendileri Genişletmek için tıkla ...
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Alaka ne ama anladım Genişletmek için tıkla ... Anladım ama ne ne alaka?
AIS Üye Genc007' Alıntı: Anladım ama ne ne alaka? Genişletmek için tıkla ... Anlamadım ama alakası yoktur
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Anlamadım ama alakası yoktur Genişletmek için tıkla ... Anladım ama yoksa ne alaka?
AIS Üye Genc007' Alıntı: Anladım ama yoksa ne alaka? Genişletmek için tıkla ... Alakasını anladın mı yoksa nedir?
Genc007' Alıntı: Anladım ama yoksa ne alaka? Genişletmek için tıkla ... Alakasını anladın mı yoksa nedir?
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Alakasını anladın mı yoksa nedir? Genişletmek için tıkla ... Anlamadım ama anladım ama ne alaka?
TurkSaw' Alıntı: Alakasını anladın mı yoksa nedir? Genişletmek için tıkla ... Anlamadım ama anladım ama ne alaka?
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Necoogle ne alaka? Genişletmek için tıkla ... En genç profesör kendisi
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Yazılım değil mi? Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum bi necooglea danışayım