(Samsung için geçerlidir) Samsung galaxy s8 arayüzü apk

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Paket aynı ada sahip paketle çalışıyor diye hata veriyor.

Biraz uğraşınca yükleniyor.

Alttaki anlatımı uygulayabilirsin, ben bu şekilde yükledim.

Oncelikle sdosya yoneticisini indirin. S dosya yoneticisini acip Indirdiginiz apk'yı secip diger secenegine basarak masaustune seçin. Apk dosyasi ana ekraniniza tasiyin ki ekran acilir acilmaz yukleyebilesiniz. Sonra sim kilidi varsa onu kaldırın. Ekran kilidi ve guvenlik seceneklerinden ekran kilidini kaydir olarak degistirin. Sonrasinda telefonu yeniden baslatın telefon açılır açılmaz ekrani kaydirarak açıp ana ekrana attigimiz apk dosyasini secip yukle diyoruz ve uygulamamiz yukleniyor. .

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
Biraz uğraşınca yükleniyor.

Alttaki anlatımı uygulayabilirsin, ben bu şekilde yükledim.

Oncelikle sdosya yoneticisini indirin. S dosya yoneticisini acip Indirdiginiz apk'yı secip diger secenegine basarak masaustune seçin. Apk dosyasi ana ekraniniza tasiyin ki ekran acilir acilmaz yukleyebilesiniz. Sonra sim kilidi varsa onu kaldırın. Ekran kilidi ve guvenlik seceneklerinden ekran kilidini kaydir olarak degistirin. Sonrasinda telefonu yeniden baslatın telefon açılır açılmaz ekrani kaydirarak açıp ana ekrana attigimiz apk dosyasini secip yukle diyoruz ve uygulamamiz yukleniyor. .
system/priv-app yolunda ki touchwiz apk sı ile bunu değiştirdim oldu. Sorunsuz çalışıyor ancak ana ekran ile uygulama menüsü arası geçişte çok ufak bir bug var mı gibi sizdede öylemi acaba?

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
system/priv-app yolunda ki touchwiz apk sı ile bunu değiştirdim oldu. Sorunsuz çalışıyor ancak ana ekran ile uygulama menüsü arası geçişte çok ufak bir bug var mı gibi sizdede öylemi acaba?

Gayet akıcı ben sorun göremedim.

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
ayasercan

ayasercan

Üye
Samsung s6 kullanıyorum çalışıyor apkmiror dan indirdim düşük modellerde çalışmayabilir

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Apk indiremiyorum yardim

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
-Andromeda-

-Andromeda-

Üye
Şimdi şöyle bir olay var her zaman en güncel sürüm telefona kurulmayabiliyor mesela en son gelen Touchwiz her telefon için farklı sürümde çıkıyor o yüzden en günceli kurmak yerine tek tek sizde bulunan touchwizin üstündekileri deneyerek kurmanız lazım mesela bendeki Touchwiz s6 edge e güncelleme ile gelenden üst bir touchwiz sürümü deneme yanılma ile bulmak lazım

ayasercan

ayasercan

Üye
Sonunda hallettim yardım için çok teşekkürler ıyiki varsınız

• Beğen
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi şöyle bir olay var her zaman en güncel sürüm telefona kurulmayabiliyor mesela en son gelen Touchwiz her telefon için farklı sürümde çıkıyor o yüzden en günceli kurmak yerine tek tek sizde bulunan touchwizin üstündekileri deneyerek kurmanız lazım mesela bendeki Touchwiz s6 edge e güncelleme ile gelenden üst bir touchwiz sürümü deneme yanılma ile bulmak lazım
Telefona format at en yüksek apk yi indir kur ben öyle yapıyorum hatta tüm uygulamarı kurabiliyorum hata almadan ama hiçbirşeyi güncelleme den kuracaksin.

esescan

esescan

Üye
note 5 de denedım calısmadı aynı ada sahip baska bır paket kullanılıyor dıyor. cıhaz surumu 7.0 yardımcı olurmusunuz. dedıgınız gıbı sım kılıdı ve ekran kılıdıını kaldırdım. ana ekrana aldım dırek kurdum ama aynı hatayı verdı

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
note 5 de denedım calısmadı aynı ada sahip baska bır paket kullanılıyor dıyor. cıhaz surumu 7.0 yardımcı olurmusunuz. dedıgınız gıbı sım kılıdı ve ekran kılıdıını kaldırdım. ana ekrana aldım dırek kurdum ama aynı hatayı verdı
Bende de hata veriyor ama çok kurmak istiyorsan format at hiçbirşey güncelleme den direk apk yi kur hata vermeyecek .

esescan

esescan

Üye
Bende de hata veriyor ama çok kurmak istiyorsan format at hiçbirşey güncelleme den direk apk yi kur hata vermeyecek .

tşk ederım sadece arayuz ıcın format atmak bıraz skntılı olur.

• Beğen
-Andromeda-

-Andromeda-

Üye
En yüksek olanı kurarken zaten bu paket aynı adlı başla paket ile çakışıyor diye hata verdiğinden başka sürümleri deniyorum mecbur... gerçi telefon da haklı note için yayınlanan Touchwiz ile s6 edge de illa fark olmalı vardır da zaten.... sanırım telefon türü uyuşmazlığı olunca o hatayı veriyor. S7 edge in kurabildiği tüm apk lar s6 ya da oluyor. Mesela hikmet en gücel Touchwiz her model telefona farklı sürüm ile geliyor format atmaya gerek kalmadan direk Touchwiz 6.1.50.2 yı kur al sana en yeni Touchwiz:)
Telefona format at en yüksek apk yi indir kur ben öyle yapıyorum hatta tüm uygulamarı kurabiliyorum hata almadan ama hiçbirşeyi güncelleme den kuracaksin.

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Valla ben formatti arıyorum hemen en güncel apk yi indirip kuruyorum hata almadan hemde sadece arayuzu kurmakla kalmıyorum diğer uygulamaları bile kurabiliyorum.

-Andromeda-

-Andromeda-

Üye
Valla ben formatti arıyorum hemen en güncel apk yi indirip kuruyorum hata almadan hemde sadece arayuzu kurmakla kalmıyorum diğer uygulamaları bile kurabiliyorum.

Bende de öyle önemli olan uygun sürümü bulmakta samsung uyanık her modele farklı sürüm verip kurulumu engelliyor formatla uğraşmadan dene bence:)

Üst Alt