Hayır gerek yok bende yükleniyor güncelleştirme olarak yapıyor kurdum kullanıyorum 3 4 gündürPaket çakışıyo diyo bunu yapmak için root falan mı lazım
Bende niye yapmadı ya sorun ne acabaHayır gerek yok bende yükleniyor güncelleştirme olarak yapıyor kurdum kullanıyorum 3 4 gündür
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu benim kullandığımBende niye yapmadı ya sorun ne acaba
Abi olmuyo kafayı yicem ya. Touchwiz i mi silsem napsam sinir oldumBu benim kullandığım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Birde şunu dene
Telefon arayüzü silinmezAbi olmuyo kafayı yicem ya. Touchwiz i mi silsem napsam sinir oldum
Biliyorum onu abarttım da. Şey diyolar şubatta gelen güvenlik güncellemesi nedeniyle bu olabilir mi pekiTelefon arayüzü silinmez
Xda yazanlara göre oluyormuşBiliyorum onu abarttım da. Şey diyolar şubatta gelen güvenlik güncellemesi nedeniyle bu olabilir mi peki
Her zamanki gibi gariplik bende yani. Eyvallah sağolasın yinedeXda yazanlara göre oluyormuş
Şu ikisini indir galaxy s8 hava durumuHer zamanki gibi gariplik bende yani. Eyvallah sağolasın yinede
Burdan indir tekrar dene çalışmasa şansın yokHer zamanki gibi gariplik bende yani. Eyvallah sağolasın yinede
Denedim kardeşim denedim. Hava durumu oluyo da tw olmuyo. Sağol uğraştığın içinBurdan indir tekrar dene çalışmasa şansın yok
Galaxy s8 arayüzü
Hepsini tek tek kurdum kamera yazılımı çalışmıyor sadece fotoraf çekince hata veriyorÇok iyi ya
7.0 işletim sistemi gerekli s6 s7 not 5Emeğiniz için teşekkürler. Ancak kurmak istediğimde (Paketin ayrıştırılmasında bir sorun oluştu) hatası veriyor.
Bilgisayardan indirdim. Yine aynı hata. Eksikmi iniyor acaba? Teşekkürler.