(Samsung için geçerlidir) Samsung galaxy s8 arayüzü apk

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
S7'lerin Türkiye modellerine yüklenmiyor. Sebebi aynı paket ismine sahip yapmaları. Bütün Samsung servislerini durdurup restart atar atmaz anında apk yüklenirse yüklenir ama gerek yok bence.
Döndün mü? :)

Tüm programları apk olarak indiririm güncelledim nasıl olmuş

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Adanalim ve Luck Star

Luck Star

Luck Star

Üye
Döndün mü? :)

Tüm programları apk olarak indiririm güncelledim nasıl olmuş

Hoş gözüküyor. Benim arayüz zaten buna %98 benziyor o yüzden yüklememe gerek yok sanırım :)
Ve dönmedim.

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Hoş gözüküyor. Benim arayüz zaten buna %98 benziyor o yüzden yüklememe gerek yok sanırım :)
Ve dönmedim.
Asıl sorun ne biliyormusun hicbir şekilde optimasyon sorunu yok tak tak açılio hata yok bixby bazen hata veriyor kaldırdım ve pil surem çok iyi

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Arada gir maxicep'e iyi olur

Luck Star

Luck Star

Üye
Asıl sorun ne biliyormusun hicbir şekilde optimasyon sorunu yok tak tak açılio hata yok bixby bazen hata veriyor kaldırdım ve pil surem çok iyi

Android 7'de zaten hepten mükemmel oldu. S6 launcher nasıldı bilmiyorum ama benim bununla aynı zaten sorunu falan da yok. Sadece arama kutucuğu daha büyük bende.

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Android 7'de zaten hepten mükemmel oldu. S6 launcher nasıldı bilmiyorum ama benim bununla aynı zaten sorunu falan da yok. Sadece arama kutucuğu daha büyük bende.
Klavye iyi olmadı 7.0 da s6 da hızlı hızlı mesaj yazıyorsun sonra silme tuşunu aniden bir bastığın zaman takılıyor silmiyor 1 saniye gecikiyor

Bysnbad

Bysnbad

Kapalı Hesap
A5 lerdede oluyormu bu arayüz

Luck Star

Luck Star

Üye
Klavye iyi olmadı 7.0 da s6 da hızlı hızlı mesaj yazıyorsun sonra silme tuşunu aniden bir bastığın zaman takılıyor silmiyor 1 saniye gecikiyor

Ben zaten 1-2 senedir SwiftKey kullanıyorum. S6'yı ilk aldığımda klavye tahminleri mükemmeldi. Sonra kötüleşti şuan berbat o yüzden ona bakmıyorum hiç :D

A5 lerdede oluyormu bu arayüz

Android 7 işletim sistemi varsa yüklenir sanırım.

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
Bysnbad

Bysnbad

Kapalı Hesap
Yok gelmedi 7.0 mayısı bekliyoz tarih olarak

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Ben zaten 1-2 senedir SwiftKey kullanıyorum. S6'yı ilk aldığımda klavye tahminleri mükemmeldi. Sonra kötüleşti şuan berbat o yüzden ona bakmıyorum hiç :D

Android 7 işletim sistemi varsa yüklenir sanırım.
Samsung klavye güzel ben beğeniyorum tam istediğim gibi ben orjinali neyse öyle olmasını isterim ekstra bir program kurmak istemiyorum

Şu galaxy s8 Aod denermisin bende AOD desteği olmadığı için deneyemiyorum

Luck Star

Luck Star

Üye
Samsung klavye güzel ben beğeniyorum tam istediğim gibi ben orjinali neyse öyle olmasını isterim ekstra bir program kurmak istemiyorum

Şu galaxy s8 Aod denermisin bende AOD desteği olmadığı için deneyemiyorum

Hiç biri yüklenmiyor TR yazılımı olanlara hatta bir çok ülke de yükleyemiyor. Bazı ülkelerde paket adı hatası vermeden yüklenmiş.

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Hiç biri yüklenmiyor TR yazılımı olanlara hatta bir çok ülke de yükleyemiyor. Bazı ülkelerde paket adı hatası vermeden yüklenmiş.
Ben s6 kuruyorum ama AOD desteği olmadığından dolayı çalışmıyor neyse şarjim bitiyor görüşürüz.

Bysnbad

Bysnbad

Kapalı Hesap
Aslında googlenın goboard klavyeside iyi gayet kullanışlı sıkıntı yok

Luck Star

Luck Star

Üye
Görüşürüz.

• Beğen
Tepkiler: The Pancar
Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
Paket aynı ada sahip paketle çalışıyor diye hata veriyor.

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Icon paketi yok uygulamarin tek tek apk ile guncelledim iconlar yenilendi

Üst Alt