Yardım GM 5 Plus D ses az sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Deleted member 2611427

Konu Sahibi
GM 5 Plus D ses az sorunu
Merhaba arkadaşlar biriyle konuşurken karşı tarafın sesini nerdeyse hiç duymuyorum çok az geliyor dün gece orjinal rom attım içine 7,0 gene aynı güncelleme yaptım 7,1,1 oldu sanırım gene aynı bu sesi nasıl yükseltebilirim acaba ?

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387

By_Casparov

By_Casparov

Üye
biraz kurcala cihazı vardır bi ayarı. mesela bendedki cihazda arama esnasında extra ses yükselt diye secenek var

Deleted member 2611427

Konu Sahibi
Yok malesef kurcaladım baya ama bulamadım

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Farklı romlarda aynı sorun varmı.
En güncel stock romu flaslayarak dene , bende çok fazla kısıyorum bile

ezioTD

ezioTD

Üye
rootlu çözümler var ama rootsuz nasıl yapılır bilemem.

ezioTD

ezioTD

Üye

Deleted member 2611427

Konu Sahibi
evet stock rom. bu romu kurarak sorunsuzca ota güncellemeleri yüklersiniz. tabi kurmadan önce twrp kurulu ise fu ll wipe ve format data yapın.
hiç bişey kurulu degil dün işte 7,0 indirip kurudum sadece güncelleme yaptım 7,1,1 oldu okadar

ezioTD

ezioTD

Üye
hiç bişey kurulu degil dün işte 7,0 indirip kurudum sadece güncelleme yaptım 7,1,1 oldu okadar
o zaman linkteki stock roma gerek yok ki. elinizin altında bulunsun ama her ihtimale karşılık.

• Beğen

Deleted member 2611427

Konu Sahibi
şuan ses okadar azki anlatamam

TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
Sizin sorununuz Yazılımla alakası yok bu donanımsal bir sorun her hangi bir işlem yapmadan Telpa Yetkili teknik servise gönderin :oke:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Deleted member 2611427

Deleted member 2611427

Konu Sahibi
yarın göndericem artık yapıcak bişey yok birde şarjım çok çabuk bitiyor + çok fazla ısınma en basıt coc açılıyorum toplamda 3 dk olmadan resmen ısınmaya başlıyor

• Beğen
ezioTD

ezioTD

Üye
yarın göndericem artık yapıcak bişey yok birde şarjım çok çabuk bitiyor + çok fazla ısınma en basıt coc açılıyorum toplamda 3 dk olmadan resmen ısınmaya başlıyor
ısınma için en fazla yazılım güncellemesi yaparlar

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
İlk parti cihazlar genelde sıkıntılı seninkide böyle sanırım, servise göndermeden oem kilidini açtıysan kapat garanti dışı kalmasın

Üst Alt