bu nedir hocam tam olarak bilmiyorum o yüzden soruyorumGuncel TWRP Stock
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
cihazı bootloadere alıp pc'den yükleyeceksinarkadaşlar nasıl yapıcam detaylı bir anlatım yaparsanız çok sevinirim
bu nedir hocam tam olarak bilmiyorum o yüzden soruyorum
ne işe yarıyor yani hocam stock rommu ?cihazı bootloadere alıp pc'den yükleyeceksin
evet stock rom. bu romu kurarak sorunsuzca ota güncellemeleri yüklersiniz. tabi kurmadan önce twrp kurulu ise full wipe ve format data yapın.ne işe yarıyor yani hocam stock rommu ?
hiç bişey kurulu degil dün işte 7,0 indirip kurudum sadece güncelleme yaptım 7,1,1 oldu okadarevet stock rom. bu romu kurarak sorunsuzca ota güncellemeleri yüklersiniz. tabi kurmadan önce twrp kurulu ise fu ll wipe ve format data yapın.
o zaman linkteki stock roma gerek yok ki. elinizin altında bulunsun ama her ihtimale karşılık.hiç bişey kurulu degil dün işte 7,0 indirip kurudum sadece güncelleme yaptım 7,1,1 oldu okadar
Konuşma sırasında açılmıyormi hiç?şuan ses okadar azki anlatamam
ses yükseltme ile açılıyor ama açsamda fark eden bişey yok çok kısık ses geliyorKonuşma sırasında açılmıyormi hiç?
Belliki yazılımsal değil, servise gönder iç hoparlörü değişirlerses yükseltme ile açılıyor ama açsamda fark eden bişey yok çok kısık ses geliyor
ısınma için en fazla yazılım güncellemesi yaparlaryarın göndericem artık yapıcak bişey yok birde şarjım çok çabuk bitiyor + çok fazla ısınma en basıt coc açılıyorum toplamda 3 dk olmadan resmen ısınmaya başlıyor
İlk parti cihazlar genelde sıkıntılı seninkide böyle sanırım, servise göndermeden oem kilidini açtıysan kapat garanti dışı kalmasınyarın göndericem artık yapıcak bişey yok birde şarjım çok çabuk bitiyor + çok fazla ısınma en basıt coc açılıyorum toplamda 3 dk olmadan resmen ısınmaya başlıyor