Ses Sorununu belirtmediniz mi ?Gönderdim geldi cihaz ısınma sorunu düzelmiş ama ses gene ayni
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mecburen bir daha Göndereceksiniz yapıcak bir şey yokBelirttim ama işlem yok tekrar yollayın diyor git gel 5 gün en az
viper4android yükleyip ahize hoparlör ve kulaklık sesini yükseltebilirsinNasıl oluyor root ile tarif etsen ?
Rahatsız etmeyin'den bahsediyorsaniz o genel bir durum.Yanliz birde soyle bir durum var arama yaparken sesi sonuna kadar aciyirum bir veya 2. Aramada bakiyorum ses kisik tekrar yukseltiyorum kendi kendine sesibi kisiyor obu cozmedim bugun hir kac defa aynisi oldu
Nasil duzelticez bunu peki surekli ayni seyi yapiyor kendiliginden aciliyor arama yapinca ve sesi kisiyor ben acmak zorunda kaliyorum cagri sirasindaRahatsız etmeyin'den bahsediyorsaniz o genel bir durum.
O İşaret Ahize sesini kismamakta. sadece görüşme esnasında Msj. Bildirim Vs. Olması durumunda geçerli bunu göz önünde bulundurunuz.Nasil duzelticez bunu peki surekli ayni seyi yapiyor kendiliginden aciliyor arama yapinca ve sesi kisiyor ben acmak zorunda kaliyorum cagri sirasinda