1500-2300 Arası Televizyon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
1500-2300 Arası Televizyon önerisi
merhaba arkadaşlar ablama televizyon alacağım 1500-2300 arası televizyon onerisi istiyorum

vestel sony philips gibi markaların panelini bilmediğim için pek canım istemiyor

lg ve samsung düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Vestel al hem yerli sermaye döner hemde paran cebinde kalır.belirttiğin bütşeyle 4K 3D Smart tv i bir tv rahat alırsın son paylaştığım konulara bakarsan bi tane atmıştım hatta bakabilirsin.8300 serisindende aşa alma

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Vestel al hem yerli sermaye döner hemde paran cebinde kalır.belirttiğin bütşeyle 4K 3D Smart tv i bir tv rahat alırsın son paylaştığım konulara bakarsan bi tane atmıştım hatta bakabilirsin.8300 serisindende aşa alma
LG panelinden sence iyimi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
LG panelinden sence iyimi

ben 2 yıldır kullanıyorum.bizde 42fa800 var eski tv fakat gerek 3d de gerek 2d de gayet güzel bence.dediğim gibi ayni özellikli diğer tvler ile Vestel'in arasında rahat 400 500 tl oynuyor.dediğim gibi eğer vestel alırsan üzülmezsin merak etme.vestel yanında 4 3d gözluk ve 2 tane çifte elran gözlüğüde veriyor.

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
ben 2 yıldır kullanıyorum.bizde 42fa800 var eski tv fakat gerek 3d de gerek 2d de gayet güzel bence.dediğim gibi ayni özellikli diğer tvler ile Vestel'in arasında rahat 400 500 tl oynuyor.dediğim gibi eğer vestel alırsan üzülmezsin merak etme.vestel yanında 4 3d gözluk ve 2 tane çifte elran gözlüğüde veriyor.
Aldığın tv de birşey yaramali görüntü kalitesi düşük olursa yemişim 400 500 ü beni mutlu etmeyecekse

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Aldığın tv de birşey yaramali görüntü kalitesi düşük olursa yemişim 400 500 ü beni mutlu etmeyecekse

dediğim gibi bence gayet güzel.kuzenimde lg var 49" daha 3d film izleyemiyo çünkü gozlukleri pilli tabi gözluk alması lazım onlarda tanesi 75 tl min pilleri desen en aşa 2,5 5 tl arası bi tanesi.şarjlı alsan gözlukleri tanesi 150 tl min. Büyük mağazalara gidip vestel tvlere bakabilirsin.gayet kaliteli bence.

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
dediğim gibi bence gayet güzel.kuzenimde lg var 49" daha 3d film izleyemiyo çünkü gozlukleri pilli tabi gözluk alması lazım onlarda tanesi 75 tl min pilleri desen en aşa 2,5 5 tl arası bi tanesi.şarjlı alsan gözlukleri tanesi 150 tl min. Büyük mağazalara gidip vestel tvlere bakabilirsin.gayet kaliteli bence.
Tamam düşüneceğim mağaza gidip TV'lere bakacağım

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Tamam düşüneceğim mağaza gidip TV'lere bakacağım

akrabama 42fa8200 aldım o daha yeni ve daha ince onun görüntüsu daha güzel ve ince mesela.dedipim gibi 8300 yada 9000 serilerinden yukarıya olanlara bak. Mesela 42fa derse full hd 42Ua dersede 4k demek oluyo.

• Beğen
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
akrabama 42fa8200 aldım o daha yeni ve daha ince onun görüntüsu daha güzel ve ince mesela.dedipim gibi 8300 yada 9000 serilerinden yukarıya olanlara bak. Mesela 42fa derse fu ll hd 42Ua dersede 4k demek oluyo.
Anladım vatan pc vergi indirimi varmış vestelde bir bkm

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Samsung'un ku serisine bakabilirsen. Çok iyi tutuldu. Bende aldım memnunum. 4K kalitesi de çok iyi. Kanal geçiş hızları muhadillerine göre iyi. Ayrıca Samsung bir çok formatı destekliyor. USB'den film izlemek istediğin zaman problem yaşamazsın.

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bu Adam Daha Vestel Almadımı :D

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Ablam a daha tv yi almadık tercihini bulaşık makinası alarak değiştirdi:)

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
  • Beğen
serifmstf

serifmstf

Üye
bizde finlux 40fx615f var fullhd,400hz ,smart,harici wifi desteği...
çoğu modelde 400 hz yazar fakar anakart 400 hz'dir panel 50-100 hz fakat bu üründe panel de 400 hz destekliyor ben çok memnunum

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
bizde finlux 40fx615f var fullhd,400hz ,smart,harici wifi desteği...
çoğu modelde 400 hz yazar fakar anakart 400 hz'dir panel 50-100 hz fakat bu üründe panel de 400 hz destekliyor ben çok memnunum
Marksız Cihaz Almayın.

serifmstf

serifmstf

Üye
Marksız Cihaz Almayın.
markasız değil ''Finlux'' Vestel'in yan sanayisi diyebileceğimiz tv'lerden.Türkiyedeki temsilcisi vestel garantisi,teknik servisi,tv'nin içindeki yazılıma kadar Vestel'e ait.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
markasız değil ''Finlux'' Vestel'in yan sanayisi diyebileceğimiz tv'lerden.Türkiyedeki temsilcisi vestel garantisi,teknik servisi,tv'nin içindeki yazılıma kadar Vestel'e ait.
Değişen Bişey Yok. Vestel Kendi TVLerinde 10 Yıldızlı Ürün Kullanıyorsa Onlarda 5 Yıldızlı Ürün Kullanır.Kaldıkı Panel Kalitesi Ses Kalitesi Gibi Şeylerde Var.Ucuz Mal İyidir Olayını Kafanızdan Silin.

Üst Alt