Halit O. ve Sensation Yönetimden Çıkarıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Halit O. ve Sensation Yönetimden Çıkarıldı
Selamlar, bu konuşma belki de yeni yılın ilk dikkat edilecek yönetim anlayışı ...

Bildiğiniz gibi etkin ve güvenilir yönetim temel vizyonumuz. Halit O. ve Sensation uzun zaman boyunca yararlı ve etkin aktiflikler sağlamış olsa da, 2 aydır siteye giriş dahi yapmamışlar. Ve bu konuda hiçbir bilgimiz yok.

Dolayısı ile mümkün oldukça yönetimden çıkarma işini sevmediğimiz gibi, çıkaracaksak da kişilerle iletişime geçerek bilgi doğrultusunda görevlerini almamıza rağmen, bu andan itibaren bu şekilde hassas ve düşünceli davranmamız gerektiğine karar verdim. Dolayısı ile yetkileri alındı, kendilerine bilgi pm i gönderildi.

Yönetimde kalan arkadaşlardan ise ricam, benzer duruma düşmemeleri. Yöneticiler, en öncelikle siteye her gün girebiliyor olmalı, ve ara ara eskiden yaptığımız gibi yönetici aksiyon denetimleri ( konulara ve mesajlara müdehale ) yapacağımızı bildiririm. Siteye giremeyecek arkadaşlar önceden bildirirlerse daha etik olacaktır, siteye her gün giren ancak konu açmayan, bölümüyle ilgilenmeyen, konu ve mesajlara müdehale etmeyen kısaca rütbesi sadece bir takıdan ibaret olacak arkadaşların da bu duruma düşmeden önce bize bildirmeleri rica olunur.

Yeni yılda daha iyi bir maxicep dileğiyle, iyi seneler.

• Beğen
Tepkiler: anılbaran, ANIL, Buğra ve 2 diğerleri

'Şeref'

Emekli Yönetici
Hayırlısı olsun.. Halit arkadaşımız uzun süredir aktif değildi diye biliyorum..

İşin özü yeni yıl ve yeni yönetim anlayışı Maxicep yan gelip yatma yeri değil canlanın gençler @Admin @Yönetici :ehe

• Beğen
Tepkiler: Dogus Pertez ve Buğra
Buğra

Buğra

Admin
Ben buradayım günün her saati neredeyse :eller:
Zaman çabuk geçiyor cidden şubat gelse 4. yıl olacak burada :ehe

• Beğen
Tepkiler: Bab-ı Umut ve 'Şeref'
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Maxicep yönetimi olarak verilmiş en doğru ve yerinde kararlardan birisi.:bigstar:

• Beğen
Tepkiler: Bab-ı Umut, 'Şeref' ve Buğra
Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Hayırlısı olsun inşallah.

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref' ve Buğra

Üst Alt