Windows 10 Mobile Güncellemesi Başladı (10.0.15254.603)[14/01/2020]

Sponsorlu Bağlantılar

ddnet

Üye
Arka planda evet, kontrol ettiğimde bir çok şey açık. Ama onlarda bana lazım. İnternet yaklaşık 30 Dk yol mesafem boyunca kullanıyorum. Arada bir oyunda oynarım. Konum her daim açık, parlaklık otomatik ayarda. Örnek; Bugün şarj çıkardığım saat 10:00. %77' den şuan %49' a düştü. Kullanım süresi 1 Saat 36 Dakika.

Parlaklığı ortaya al, konum ihtiyaç değilse kapa gitsin. Özellikle parlaklık çok farkettirecektir.

Lumia 640xl

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
Lumia 630 da windows 10 guncellemesi alacak mi 8.1 almisti

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim soruma cevap yok mu !!!

furyzer0

furyzer0

Üye
Son yapılarda bende de kötüleşme var batarya anlamında.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bilgi aşağıdaki web adresinden alınmıştır.
ADRES : Windows 10 Teknik Özellikleri ve Sistem Gereksinimleri | Microsoft

Bu duruma göre sizin telefonunuz bu listede bulunmuyor.
Windows 10'a yükseltilebilecek telefonlar ve cihazlar:
Lumia Icon, 1520, 930, 640, 640XL, 730, 735, 830, 532, 535, 540, 635 1GB, 636 1GB, 638 1GB, 430, 435, BLU Win HD w510u, BLU Win HD LTE x150q, MCJ Madosma Q501

Ayrıca, aşağıdaki adreste bulunan mesaj ve bilgileri de okumanızı öneriyorum.
Haber - Desteklenmeyen Modellere Windows 10 Mobile Güncellemesi için Kapı Aralanıyor

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Mağazadan yükseltme danışmanını indirin ve uygulamadan güncelleme kontrolü yapın. Eğer cihazınıza wp 10 verildi ise güncellemeyi indirmeye başlayacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Dr.Watson
Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
Mağazadan yükseltme danışmanını indirin ve uygulamadan güncelleme kontrolü yapın. Eğer cihazınıza wp 10 verildi ise güncellemeyi indirmeye başlayacaktır.

630 yokmus deniyor ne yapmaliyim

Aybars1979

Aybars1979

Üye
630 yokmus deniyor ne yapmaliyim

l630 a bir şekilde wp10da yükleseniz pek memnun etmez bu saatten sonra. Varsa bir büyüğünüze elinizde ki cihzı hediye edip uygun fiyatlı üst model bir lumia almak daha mantıklı örneğin ben 1 aylık 2. el l830 550tl ye aldım.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
l630 a bir şekilde wp10da yükleseniz pek memnun etmez bu saatten sonra. Varsa bir büyüğünüze elinizde ki cihzı hediye edip uygun fiyatlı üst model bir lumia almak daha mantıklı örneğin ben 1 aylık 2. el l830 550tl ye aldım.

İphone 6 plus kullaniyorum zaten lumia 630 da kutusunda duruyor

erhanercan

erhanercan

Üye
rp.479 geldi

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Şimdilik yeni yapıyla(14393.479) ilgili güncelleme detayları paylaşılmamış.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
erhanercan

erhanercan

Üye
Microsoft is currently rolling out Windows 10 Build 14393.479 to Insiders on the release ring on PC and Mobile.
The cumulative update should eventually roll out the smartphones and PCs on the Anniversary Update (ie general release) and should bring the usual bug fixes and performance improvements.
A full changelog is not available yet, but Insiders on the release ring can download the update by checking for updates.
kamera da dis açıkken 26 fps ile kayıt etme be dalgalanma sorunu devam ediyor
Parlaklığı ortaya al, konum ihtiyaç değilse kapa gitsin. Özellikle parlaklık çok farkettirecektir.

Pm

Lumia 640xl

Krnl386

Krnl386

Üye
Arkadaşlar ;
Yeni kararlı sürüm acaba ne zaman gelebilir ..?

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Bugün bişeyler gelebilir mi? Havadis yokmu yaw? Unutulduk galiba

Krnl386

Krnl386

Üye
Aynen, gelse iyi olur. Fıstık gibi çalışan bir çok uygulamalar artık atma sorunları veriyor. Anlam veremedim. Herhalde artık formatlama zamanı gelmiş.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
hayaleturk

hayaleturk

Üye
Şöyle bir haber gördüm

Microsoft, dikkat çekici bir karara imza atarak Windows 10 Insider sürümlerini durdurdu; en azından bir süre için... İşte bunun nedeni...

Insider mimarilerine bu şekilde kısa bir ara verilmesinin temel nedeni Microsoft'un Insider mimarilerini firmanın yeni Unified Update Platform'a (UUP) transfer etmesi. UUP adlı bu platform Microsoft'un aynı zamanda delta güncellemeler olarak da bilinen diferansiyel güncellemeleri ulaştırmasına olanak tanıyor.
Bu da Windows 10'un gelecekteki Insider mimarileri için yapılan güncellemeler için kullanıcıların sadece son güncellemeden beri değişen kodu indirip yüklemelerinin gerekeceği anlamına geliyor. Bunun da bütün bir güncellemeyi yüklemektense çok daha pratik bir süreç olacağını söyleyebiliriz.
Microsoft ayrıca kullanıcıların UUP sayesinde indirme boyutları açısından yüzde 35'lik bir tasarruf sağlayacaklarını da ekledi.

• Beğen
Tepkiler: ceza87, kadir.ozel2, Esendağlı ve 3 diğerleri
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 Mobile Yapı 10.0.14393.479 sürümü yayınlandı

• Beğen
Tepkiler: erhanercan ve serinaga
kadir.ozel2

kadir.ozel2

Üye
bende de yok.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Olmaması normal çünkü daha mobil için yayınlamamışlar. Şimdilik sadece pc için gelmiş

Üst Alt