Windows 10 Mobile Güncellemesi Başladı (10.0.15254.603)[14/01/2020]

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bu haftayı da pas geçtik. (Her hafta fastta güncelleme alınca alışkanlık haline geliyor. )

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Son güncellemeden sonra şarj göstergesinde de anormallik oluştu. Dün telefon şarja takılı. %88 gösteriyor ancak pil sembolü %95 dolu gibi görünüyor ve bu arada şarj devam ediyor. Kabloyu çıkarıp yeniden taktım sembol de rakam da %100 oldu ve şarj yapmayı durdurdu.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
(WM 10.14393.448 Relase Preview) 640XL cihazımı sıfırladıktan sonra kişiler kutucuğunda resimler gözükmüyor oysa rehberde neredeyse herkesin resmi kayıtlı neden olabilir böyle sizce
Edit: Garip bir şekilde düzeldi. Görüntü den DPI ayarını bir alta çektim düzeldi hayret birşey
Hangi görüntü ayarını düzelttiniz ?

Ayrıca bu konuda bir şey dikkatimi çekti.
Dil Türkçe iken rehberde kayıtlı resimler, tanımlı e-posta içerisinde(Bilgisayarda) gözükmüyordu.
Dili İngilizce yaptım gözükmeye başladı.
ARdından tekrar dili türkçe yaptım ve bazı resimler yükledim, güncelledim.
Senkronize yaptığımda e-posta'da yine gözükmedi.

erhanercan

erhanercan

Üye
Hangi görüntü ayarını düzelttiniz ?

Ayrıca bu konuda bir şey dikkatimi çekti.
Dil Türkçe iken rehberde kayıtlı resimler, tanımlı e-posta içerisinde(Bilgisayarda) gözükmüyordu.
Dili İngilizce yaptım gözükmeye başladı.
ARdından tekrar dili türkçe yaptım ve bazı resimler yükledim, güncelledim.
Senkronize yaptığımda e-posta'da yine gözükmedi.

Dostum benim ilk defa başıma geldi bu geçenlerde. Telefonu sıfırlamıştım tüm güncellemeler vs bittikten sonra bile bir türlü resimler gelmemeye başladı. Şu ayarlar/sistem/görüntü kısmından bir kademe sola getirdim yani DPI şu yazılar görüntüyü ufaltıyor ya onu. Yeniden başlatınca düzeldi .

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Dostum benim ilk defa başıma geldi bu geçenlerde. Telefonu sıfırlamıştım tüm güncellemeler vs bittikten sonra bile bir türlü resimler gelmemeye başladı. Şu ayarlar/sistem/görüntü kısmından bir kademe sola getirdim yani DPI şu yazılar görüntüyü ufaltıyor ya onu. Yeniden başlatınca düzeldi .
İlginç bir düzeltme . : ) )
Yalnız, bendeki daha geriye gitmiyor...
Bunu başka bir yerdeki görüntü ayarından düzeltmeyi deneyeyim..
Ayarlar, Ease Of Access , More Options ...

erhanercan

erhanercan

Üye
İlginç bir düzeltme . : ) )
Yalnız, bendeki daha geriye gitmiyor...
Bunu başka bir yerdeki görüntü ayarından düzeltmeyi deneyeyim..
Ayarlar, Ease Of Access , More Options ...

tel nedir bak onu sormadım

fotoali48

Üye
lumia 930 windpws 10 son güncel sürüm var ama digitürk play de bu telefona canlı yayın desteği verilememektedir hatası veriyor böyle bir hata ile karşılaşan varmı acaba...

merkel02

Kapalı Hesap
L1520 kararlı yapıdayım. Ne hikmetse mesaj bildirimi alamıyorum. Mesajlara girince gelen mesajı anca o şekilde görebiliyorum. ☹

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Edge bataryayı resmen sömürüyor. Lumia 830. Bu sorunu yaşayan bir ben miyim acaba? Lumia 830 ve kararlı yapıdaki arkadaşlardan rica etsem bilgi alabilir miyim. Çok canımı sıkıyor bu durum.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
Krnl386

Krnl386

Üye
640 XL kullanıyorum. Edge' yi bilmiyorum ama. Normal kullanımda bataryam çürüdü resmen. 2 ay önceki yapıda, kokluyordu mübarek. Son gelen bu kararlı yapı, bataryayı çürütmeye yönelik diyebilirim.

mehmetisler

mehmetisler

Üye
Edge bataryayı resmen sömürüyor. Lumia 830. Bu sorunu yaşayan bir ben miyim acaba? Lumia 830 ve kararlı yapıdaki arkadaşlardan rica etsem bilgi alabilir miyim. Çok canımı sıkıyor bu durum.
aynen kardeşim batarya performansı çok kotu 8 saat anca çıkartıyor

• Beğen
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
640 XL kullanıyorum. Edge' yi bilmiyorum ama. Normal kullanımda bataryam çürüdü resmen. 2 ay önceki yapıda, kokluyordu mübarek. Son gelen bu kararlı yapı, bataryayı çürütmeye yönelik diyebilirim.
Evet son yapıda şarj olayı gerçekten sıkıntılı. Satya nadella çıkmış çok güzel cihazlar çıkarıcaz diyor ama bizim ne çektiğimizden haberi yok. Koskoca yazılım devi başkalarına mükemmel program yazıyor bize gelince fıss. Ayıptır sadya

• Beğen
Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
Lumia 630 da windows 10 guncellemesi alacak mi 8.1 almisti

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ddnet

Üye

Abi arka planda çok şey açık mı ? Ben şahsen tam 1 günü hatta 2.gunun ortasını görüyor... Siz ne yapıyorsunuz bu telefonla ?

Bak konum ve net sürekli açık değil ve parlaklık ortada.. Ben iş yerinde sabah çayı, öğle yemeği, ikindi çayı ve akşam yemeklerinde açıyorum interneti. 4.5g.. Toplamda 2 saat açık yani. 45-50 dakka da yolda açıyorum etti 3 saate yakın net.

Oyun fırsat buldukça oynuyorum. Siparişe çıkıyorum, toplamda 1 saat falan.

Telefon konuşması günde 30 dakika..

Boyle kullanıyorum ama :D

Lumia 640xl

• Beğen
memolim83

memolim83

Üye
benim 735 bulmuyordu mağazadan YÜKSELTME DANIŞMANI diye bir prgram indirdim rasgele o kendisi yükseltti ein 10 a

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
Krnl386

Krnl386

Üye
Abi arka planda çok şey açık mı ? Ben şahsen tam 1 günü hatta 2.gunun ortasını görüyor... Siz ne yapıyorsunuz bu telefonla ?

Bak konum ve net sürekli açık değil ve parlaklık ortada.. Ben iş yerinde sabah çayı, öğle yemeği, ikindi çayı ve akşam yemeklerinde açıyorum interneti. 4.5g.. Toplamda 2 saat açık yani. 45-50 dakka da yolda açıyorum etti 3 saate yakın net.

Oyun fırsat buldukça oynuyorum. Siparişe çıkıyorum, toplamda 1 saat falan.

Telefon konuşması günde 30 dakika..

Boyle kullanıyorum ama :D

Lumia 640xl
Arka planda evet, kontrol ettiğimde bir çok şey açık. Ama onlarda bana lazım. İnternet yaklaşık 30 Dk yol mesafem boyunca kullanıyorum. Arada bir oyunda oynarım. Konum her daim açık, parlaklık otomatik ayarda. Örnek; Bugün şarj çıkardığım saat 10:00. %77' den şuan %49' a düştü. Kullanım süresi 1 Saat 36 Dakika.

Üst Alt