Hafıza Kartı

Sponsorlu Bağlantılar

Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza Kartı
Hafıza Kartında Sagopa Kajmer adlı klasör var içinde 543 tane video var 5.3 gb falan ama bazen kendi kendine siliniyor 1, 2 tane nasıl oluyor böyle bir saçmalık
Not:Sorun Hafıza Kartıyl alakalı değil
Cihazım samsung sm-t210 galaxy tab3 7.0

boyabatlı

boyabatlı

Üye
ilginç

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
    Konu Sahibi
ilginç

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lakin sadece o klasörde oluyor bazen önceki hafıza kartında da oluyordu indiriyorum bi şarkıyı atiyorum o klasöre sonra diyom indirmistim ben bunu bakiyom ama yok

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Hafıza Kartında Sagopa Kajmer adlı klasör var içinde 543 tane video var 5.3 gb falan ama bazen kendi kendine siliniyor 1, 2 tane nasıl oluyor böyle bir saçmalık
Not:Sorun Hafıza Kartıyl alakalı değil
Cihazım samsung sm-t210 galaxy tab3 7.0

Kullandığınız antivirus yazılımı varsa zararlı-tehdit olarak algılamış olabilir. (Karantina kısmına bakın)
Olmadı sd karttaki bilgilerinizi PC üzerinden yedekleme yapıp temiz aktarma yapın. Sonrasında silinen o parçaları başka yerden indirmeyi deneyin.

Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
    Konu Sahibi

Kullandığınız antivirus yazılımı varsa zararlı-tehdit olarak algılamış olabilir. (Karantina kısmına bakın)
Olmadı sd karttaki bilgilerinizi PC üzerinden yedekleme yapıp temiz aktarma yapın. Sonrasında silinen o parçaları başka yerden indirmeyi deneyin.
Antivirüs derken bilgisayar dakini kastediyorsanız bilgisayarda taratmistim virus yok bide tablette yok antivirus bilgisayarda n atıyorum bazen silinen oluyor ama nedense o sagopa kajmer klasorunde oluyor öbür klasor ve dosyalarda yok sorun

Bilgisayardan attım sorun yoktu 1 şarkı kes yaptim
Baska bir yerden attım klasore 543 tane dosya vardı yani video mp3 fln sonra 542 ye düştü

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Antivirüs derken bilgisayar dakini kastediyorsanız bilgisayarda taratmistim virus yok bide tablette yok antivirus bilgisayarda n atıyorum bazen silinen oluyor ama nedense o sagopa kajmer klasorunde oluyor öbür klasor ve dosyalarda yok sorun

Bilgisayardan attım sorun yoktu 1 şarkı kes yaptim
Baska bir yerden attım klasore 543 tane dosya vardı yani video mp3 fln sonra 542 ye düştü
Telefonu kast etmiştim tarama yaptınız mı diye.
Peki aynı şarkı olup üzerine yazmış olmasın? Attığınız anda mı siliniyor?
Olmadı gece iş çıkışı T.V. programın yardımıyla bilgisayarınıza bağlanıp bir bakayım.

Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu kast etmiştim tarama yaptınız mı diye.
Peki aynı şarkı olup üzerine yazmış olmasın? Attığınız anda mı siliniyor?
Olmadı gece iş çıkışı T.V. programın yardımıyla bilgisayarınıza bağlanıp bir bakayım.
Gecen attım 20 tane eksilmis ilk defa oldu nasıl olduysa bilgisayardan bütün klasörü atmistim simdi 1 tane attim 1 tane eksilmis isin kötü yanı hangisi eksilmis onu bilemiyorum
Aslında aynısı olunca üzerine yaz diye falan soruyor aslında

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Gecen attım 20 tane eksilmis ilk defa oldu nasıl olduysa bilgisayardan bütün klasörü atmistim simdi 1 tane attim 1 tane eksilmis isin kötü yanı hangisi eksilmis onu bilemiyorum
Aslında aynısı olunca üzerine yaz diye falan soruyor aslında
Tuhaf bir durum :hmmm
Sd karttaki yedeğini aldınız mı pc üzerinden?
Ayrıca kartı yedeğini alıp biçimlendirme yapmadıysanız yapın

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Egerki clener tarzı programlar kullanıyorsan ram rahatlatmak için temizleme yaparken gereksiz dosya olarak siliyordur.
Temizleme yapmadan temizlenecek dosyalarda o dosyanın tik işaretini kaldırman yeterli olucak.
Tarama yaparken o dosyayı görmemesini saglamanız gerekiyor.

SM-A710F cihazımdan gönderildi

Takipçi Satın Al

Üst Alt