LG V10 kullanıcıları var mıdır

Sponsorlu Bağlantılar

soldierman

soldierman

Üye
Yahu arkadaş, birileri bir modeli eleştirdiğinde neden hemen cahillik ile suçluyorsunuz? Yok bilmiyorsun,yok bilmem cahilsin vs. Nihayetinde siz filozof değilsiniz.

Ben galaxy serilerinden s1 s2 s3 s4 s5,lg g2 g3 g4,iPhone'dan da 5 ten sonraki tüm serilerini kullandım,hepside dönemine göre iyi telefonlar,iyi olmayan işletim sistemleri,bana göre android i hangi telefonda çalıştırırsan çalıştır,yoğun kullanımda beş para etmez(belkide açık bi platform olduğu için), yani bir modeli eleştirebiliriz,bu size,bizi cahillikle suçlama Hakkı vermez saygılar...

Yazdigimi bi 10 sefer daha oku istersen.Cahilsin demismiyim.Evet filozof degilim ama bu isin icindeyim.Dedigin telefonlardan ziyade kullandiklari sistemlerin hepsini bende kullandim test ettim uyarladim ama yazdigim yazinin neye karsilik oldugunu bir kez daha oku anla derim.Bilmeyen degil ogrenmeyen cahildir.Bu adam bilmeden yorum yapmis.Madem filozof dedin bakis acim budur.Ve bilmeden yorum yapanlara hangi konu olursa olsun karsiyim.Saygilar.. .

• Beğen
Tepkiler: Dr.Watson

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
    Konu Sahibi
Yahu arkadaş, birileri bir modeli eleştirdiğinde neden hemen cahillik ile suçluyorsunuz? Yok bilmiyorsun,yok bilmem cahilsin vs. Nihayetinde siz filozof değilsiniz.

Ben galaxy serilerinden s1 s2 s3 s4 s5,lg g2 g3 g4,iPhone'dan da 5 ten sonraki tüm serilerini kullandım,hepside dönemine göre iyi telefonlar,iyi olmayan işletim sistemleri,bana göre android i hangi telefonda çalıştırırsan çalıştır,yoğun kullanımda beş para etmez(belkide açık bi platform olduğu için), yani bir modeli eleştirebiliriz,bu size,bizi cahillikle suçlama Hakkı vermez saygılar...

Yazdigimi bi 10 sefer daha oku istersen.Cahilsin demismiyim.Evet filozof degilim ama bu isin icindeyim.Dedigin telefonlardan ziyade kullandiklari sistemlerin hepsini bende kullandim test ettim uyarladim ama yazdigim yazinin neye karsilik oldugunu bir kez daha oku anla derim.Bilmeyen degil ogrenmeyen cahildir.Bu adam bilmeden yorum yapmis.Madem filozof dedin bakis acim budur.Ve bilmeden yorum yapanlara hangi konu olursa olsun karsiyim.Saygilar.. .
Android ve ios kullandiniz

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
    Konu Sahibi
Yeni yiliniz kutlu olsun arkadaslar

• Beğen
Tepkiler: iizz ve boran9999
Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
    Konu Sahibi
Kimse yok herkes uyuyor heralde bugun

iizzz

iizzz

Üye
Lgv10 yeni günceleme geldi 6 0.oldu.ama ben bi fark göremedim.

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Cihazda led fonları var ama yanmıyor ilginç bir durumki güncelleme ile ayar butonu gelmedi
sistem dosyalarını gözden geçirdim fakat sanki kasti olarak engellenmiş
TR versiyonu

kadikoy

kadikoy

Üye
ilk defa v10 beğenmeyen biri burda..
her alan tel.den memnun.
bu arada tartışma şeklindeki yorumlar çok iyi ,demekki tüketicimizin bilgi seviyesi hayli yüksek.
benim param yoktu alamadım s5 mini devam...

kartal-78

Üye
Arkadaşlar lg v10 alayım yada xperia xa ultramı alayım kararsıs kaldım hangisğni tavsiye edersiniz yardım ederseniz sevinirim

kadikoy

kadikoy

Üye
LG V10 çok çok iyi özellikleri ve dayanıklığı açısından, ayrıca sensörler baya iyi(Fingerprint, accelerometer, gyro, proximity, compass, color spectrum)..hızlı şarz olayı (50%si 40 dakkada)..Li-Ion 3000 mAh bataryası çıkarılabilir.
ayrıca 4GB ram var galaxy s7 lerde daha yeni 4GB ram koydular. LG V20 de 6GB RAM koyulacak haberleri var doğruysa Tercihimdir. IRda ve FM radyo özllikleride cabası.MIL-STD-810G certified - shock resistant ..elinizden düşüncede bişey olmaz Sağlam telefondur.

kartal-78

Üye
merhaba arkadaşlar lg v10 alacağım amw sorun oldunu gordum ekranda ghost ecreen sıkıntısı ve tel kapanınca açılmıyor gibi sıkıntıları bu sorunlar hangi serilerde var acaba yoksa xa ultramı aomalıyım yardımcı olusanız sevinirik

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
merhaba arkadaşlar lg v10 alacağım amw sorun oldunu gordum ekranda ghost ecreen sıkıntısı ve tel kapanınca açılmıyor gibi sıkıntıları bu sorunlar hangi serilerde var acaba yoksa xa ultramı aomalıyım yardımcı olusanız sevinirik
V10 ile son bir haftada yaşadıgım sorunları yazayım
1. iki üc saat oyun sonrası ekranda yansımalar olmaya başladı ve halen devam ediyor.
2. sensör sorunu, görüşme esnasında sönserden tepki gelmiyor siyah ekranda kalıyor
güc tuşuna basınca ekran geliyor
sordum bazı sürümleri sorunlu cihaz degişimi yapılıyor denildi.

başka sorunum yok cihaz on numara fakat böyle sorunlar canımı sıkıyor.
Tabi hatalar olur sonucta elektronik şans işi
V10 verip V20 alacagım tabi degişim yaparlarsa cihazıma yoksa satacağım

• Beğen
Tepkiler: kartal-78

kartal-78

Üye
Bende bu sorunlardan çekiniyorum xa ultra duşunuyorum bu telle bir bilgniz varmı tavsiye edermisiniz sony i

Üst Alt