Valla senle muhabbetimiz oldumu pek hatirlamiyorum ama ilk uyelerdensin heraldeKimler gelip geçiyor izliyorum uzaktan ben![]()
Beyler hemen hemen 2.5-3 senedir siteye uyeyim belki daha fazla artik ugramaz oldum gencligim cogu burda gecti kimler geldi kimler gecti bi ugrayayim dedim napiyonuzz![]()

Kimleri goruyom abin nerde onu soyle
Aynen ama son demlerinide gordum o yeter2008 den beri neler neler gördük biz, 1 yıl gelmediğim olmuştu, en önemli zamanlarını kaçırmışsın sen sitenin![]()
Ov ov ovvv kimleri goruyom sen ölmedinmi dahabiri geçmiş mi dedi![]()
:110 mesaj nedir dffddKimler gelip geçiyor izliyorum uzaktan ben![]()
Aynen benim gibi bi ah cekerler sonra 6ay yokgeçmişte kalma bu sitenin kurtulması artık çok zor ancak bizim gibi devam edenler için muhabbet yeri olur![]()
Hos bulduk beaaoşgeldin beyabende eskilerdenim
çetenin eski üyesi nasılsınKimleri goruyom abin nerde onu soyle
Aynen ama son demlerinide gordum o yeter
Ov ov ovvv kimleri goruyom sen ölmedinmi daha:
110 mesaj nedir dffdd
Aynen benim gibi bi ah cekerler sonra 6ay yok
Hos bulduk beaa![]()
çetede kalmadı 
Selamı varKimleri goruyom abin nerde onu soyle
Aynen ama son demlerinide gordum o yeter
Ov ov ovvv kimleri goruyom sen ölmedinmi daha:
110 mesaj nedir dffdd
Aynen benim gibi bi ah cekerler sonra 6ay yok
Hos bulduk beaa![]()
Aleykum selamSelamı var
Sitede adimiz gectigi soz sahibi oldigumuz zamanlar ah ahhçetenin eski üyesi nasılsınçetede kalmadı
![]()
Onlari bizde yaptik ztn maxicepin diger forumlardan tek +si o gereksiz muhabbetcileriydi sabaha kadar konusurduk simdi kimseler kalmadi usta eller artik emekliye ayrıldıBurdayim biri eskiler mi dedi yeniler bizi bilmez
Gece bi girerdik muhabbete sabaha kadar konustugumuzu bilirim nerde o eski uyeler
Gulu gulu sen yasiyonmu
Ben arasira bakiyom artik eskisi kadar konu acan yok yardımlaşma düştüOvv şafak bende bir yildir girmiyordun bi ugrayim dedim
Hepsi o cete muhabbeti sonrası oldu çöküşün başlangıcıGereksizlerde bile adam kalmamis
@hikmet366 buralardasin biliyorum![]()