bana sorduysanız hayırBen sizi taniyomuyum veya siz beni cikartamadim?
ama önemi var mı forumda boş boş dolanıyorum arada işte 
Sen yenisin galibabana sorduysanız hayırama önemi var mı forumda boş boş dolanıyorum arada işte
![]()

Gereksizbana sorduysanız hayırama önemi var mı forumda boş boş dolanıyorum arada işte
![]()

yok 2013-2014 arası aktifler bilir belki o aralarda giriyordum son birkaç aydır tekrar girmeye başladımSen yenisin galiba
Diger arkadas?
Ben mi?Sen yenisin galiba
Diger arkadas?

Bende tam o aralar burdaydimda symbianda degilseniz pek bilemeye bilirimyok 2013-2014 arası aktifler bilir belki o aralarda giriyordum son birkaç aydır tekrar girmeye başladım
EvetBen mi?![]()

no symbian yes gececilerBende tam o aralar burdaydimda symbianda degilseniz pek bilemeye bilirim

Bende eskiden varım. Eskiden gerekli sonra gereksiz şimdi hindiBende tam o aralar burdaydimda symbianda degilseniz pek bilemeye bilirim
Evet![]()

tahminlerime göre bu konudaki üyelerin çoğu gereksizlerde takılanlar
![]()

Iyi gecelerBen yaticam kactim:kos:
Uyumazmaxici uyur mu
iyi geceler

Ben burdayım bırakmadımGereksizlerde bile adam kalmamis
@hikmet366 buralardasin biliyorum![]()
Hikmet oyle mi olduydu hic hatirlamiyorum ama cok iyi bildigim sey sayende 5800 a cfw atmistik ve senin sayende bu isleri ogrendim simdi rom atiyorum eger o gun atmayaydin ben bu isleri birakirdimEnes bana ilk bedava İnternete girmeyi öğreten kişidir5800 da ama android de giremiyoruz ne yazıktır kapattılar
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben rom atmıyorum ama telefonu bozmak istemiyorum 580o neyse o bir hayat ama android başka bir olayHikmet oyle mi olduydu hic hatirlamiyorum ama cok iyi bildigim sey sayende 5800 a cfw atmistik ve senin sayende bu isleri ogrendim simdi rom atiyorum eger o gun atmayaydin ben bu isleri birakirdim