Başer mibizim ıraklıdan ses soluk yok 1 eylül diyordu![]()
evetBaşer mi
Phornasis V6.5 5.1.1 dönüş yaptım.Phornasis 6 0 1 v2 2 devamı yoksa sarangni kardşim
Yorumlarda 5.7'nin daha iyi olduğundan bahsediyorlardı ama ben de 5.7 beğenmiyorum ram kullanımı aşırı derecede yüksek.@teknolojibaronu ahmed basherin son romunu denedinmi
şu an başka roma geçtim dene istersen belki olurHepsini denedim yine olmuyor. Nasil cözebilirim acaba. Stock romun gallery uygulamasını kurabilirmiyiz acaba... çektiğim surround resimlere bakamiyorum...
SM-N9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
5.8 yükledim şu an fena değilYorumlarda 5.7'nin daha iyi olduğundan bahsediyorlardı ama ben de 5.7 beğenmiyorum ram kullanımı aşırı derecede yüksek.
Kullanım sırasında ram miktarına bakabilir misin?şu an başka roma geçtim dene istersen belki olur
5.8 yükledim şu an fena değil
başka resim gösterme uygulamaları ile denedinmiStock android 5xx n9000q galery apksini vercek varmi acaba. Pcimden 1500 km uzaktayim
SM-N9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bu değer yalan dolan valla ben bildirim paneline ram temizleyic koymuştum romda hep kullanım esnasında %88-%90 dolu oluyor.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
başka resim gösterme uygulamaları ile denedinmi