Haber Windows Phone İçin WhatsApp Gelişmeleri (Son Güncelleme: 27/10/2017)

Sponsorlu Bağlantılar

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Elim ayağım titriyor, bu ne güzellik

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Betaya verildi mi güncelleme. Ayrıca Betadaki son sürüm de Whatsapp'dan gelen fotoğrafları kaydetmiyor.

Krnl386

Krnl386

Üye
Güncelleme gerçekten güzel olmuş, fakat sohbet penceresinde arama butonunun yanında ki 3 noktaya tıkladığımda bir şeyler çıkıyor gibi oluyor ama seçenekler gelmiyor.

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Güncelleme gerçekten güzel olmuş, fakat sohbet penceresinde arama butonunun yanında ki 3 noktaya tıkladığımda bir şeyler çıkıyor gibi oluyor ama seçenekler gelmiyor.
Aynı sorun bende de var bunun çözümü nedir acaba bilen arkadaşlar var mı? Üç nokta açılmıyor.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
dücane

dücane

Üye
@Krnl386 @VeysiTekinTR

Bende öyle bir sorun yok. Arama butonun yanindaki 3 noktaya tikladigimda soyle secenekler cikiyor

Mesaj sec
Bilgi
Arkaplan

Kayit olmayan numara da olunca, kisiyi ekle diye secenek var

Krnl386

Krnl386

Üye
@Krnl386 @VeysiTekinTR

Bende öyle bir sorun yok. Arama butonun yanindaki 3 noktaya tikladigimda soyle secenekler cikiyor

Mesaj sec
Bilgi
Arkaplan

Kayit olmayan numara da olunca, kisiyi ekle diye secenek var
Kaldırdım yeniden yükledim ama maalesef yine aynı. Sıkıntı devam ediyor ..

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Bende o butonda sıkıntı yok ama içimden bir ses app bar geri gelecek diyor daha öncede aynısını yapmıştılar çünkü :D

Krnl386

Krnl386

Üye
Bende o butonda sıkıntı yok ama içimden bir ses app bar geri gelecek diyor daha öncede aynısını yapmıştılar çünkü :D
Vallahi şuan mail atıyorum, gelmesin diye + yaşadığım sorun ile ilgili. Bakalım ne diyecekler ..

skynet

Üye
Kontrol ettim sıkıntı yok menü açılıyor

Murat.Demir

Murat.Demir

Üye
o gri bar geri gelirse kardeşim çıldırıp direk whatsapp kulanmayacak o derece nefret etmiş :ehe

• Beğen
Tepkiler: Krnl386 ve furyzer0

skynet

Üye
Beta sürüme güncelleme geldi

skynet

Üye
Yok hocam bir fark göremedim

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Bendeki üç nokta sorunu gelen son güncelleme ile giderilmiş oldu şükür :)

Bay H

Bay H

Üye
2.16.154>2.16.156, göze çarpan bir değişiklik yok daha çok hata giderme üzerine bir güncelleme gibi.

skynet

Üye
2.16.160 değişiklik yok yada ben fark edemedim

Bay H

Bay H

Üye
2.16.160 değişiklik yok yada ben fark edemedim
Uygulama hız anlamında daha toparlamış görünüyor bu sürümde, uygulamalar arası geçiş esnasında yaşanan geç açılma/yükleniyor yazınının görülmesine şu an için rastlamadım. İlk açılışta ise 2.16.152 ve .154 e göre çok daha iyi durumda.

• Beğen
Tepkiler: ceza87

Üst Alt