evet dün gece güncelledi telefon. alt bar gitmiş, ana ekrandaki profil resimleri yuvarlak olmuş, sohbet içerisinde geçmiş mesajlara gittikçe üstte günü belirten bir kutucuk beliriyor, alt bar kalkınca sağ üste üç nokta gelmiş. gözüme çarpan bunlarWhatsApp' a güncelleme geldi.
Not: Beta olmayan surume gelmiştir.

Bir yavaşlık göremedim şuanlık, ufak bir takılma oldu ama bakalım.Son güncelleme ile seri yazma imkansızlaştı, takılmalar başladı...
Sizde de oyle mi
Lumia 950
Evet, şimdi bu takılmalar bende de başladı. Yazı yazarken düzeltme esnasında kasım kasım kasılıyor.Son güncelleme ile seri yazma imkansızlaştı, takılmalar başladı...
Sizde de oyle mi
Lumia 950
Bitti mi bitmedibişi daha farkettim, sohbet bilgi ekranında medya ve belgeler kısmına bağlantılar da eklenmiş. yani artık geçmiş konuşmalarda atılan tüm linkler burda listeleniyor![]()
kamera arayuzu de değişti ve ifadeleri tek tek yollayınca büyük oluyorevet onları da farkettim bugünBitti mi bitmedikamera arayuzu de değişti ve ifadeleri tek tek yollayınca büyük oluyor

Aynı dertten bende muzdaribim. Ya uygulamaya girince geliyor yada yarım saat sonra geliyor bildirimiYahu bende bildirim gelmez oldu. Uygulamaya girince geliyor mesajlar telefona. Bunun bir çözümü varmı özel olarak
Bugün yayınlanan güncellemeyi ben alamadım, hayırdır acabaWhats ap güncellendi . 2.16.172