Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Usta bu sorunu ben iki defa aldım teli kapatıp açtım yeniden dene dene dedim ama bu kez indirme ekranını hiç kapatmadım tamamladı birazdan yeniden başlat kısmı olacak. Bir dene istersen belki çözülür.
Benim de geçti kendiliğinden. Erken indirmenin cezasını çektim galiba :ehe

serinaga

serinaga

Üye
Akşam başlattım indirmeyi ve vurup kafayı yattım, nasıl olsa sabaha herşey bitmiş olur diye, birde ne göreyim telefon şarjı %60 ama indirmenin devam edebilmesi için telefonu şarja takın diyordu, taktım şarja indirme devam etti :) Acaba sürpriz bu mu idi :kop2:

mp2934

mp2934

Üye
Akşam başlattım indirmeyi ve vurup kafayı yattım, nasıl olsa sabaha herşey bitmiş olur diye, birde ne göreyim telefon şarjı %60 ama indirmenin devam edebilmesi için telefonu şarja takın diyordu, taktım şarja indirme devam etti :) Acaba sürpriz bu mu idi :kop2:
Başka bir sürpriz goren var mı

• Beğen
Tepkiler: serinaga
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Başka bir sürpriz goren var mı
En büyük sürpriz @serinaga 'dan çıktı..
Genellikle yükleme için %40 ve üstü görünüyordu.. demek ki bunu %60 dan yukarı çekmişler.

• Beğen
Tepkiler: mp2934 ve serinaga
BaySerkan

BaySerkan

Üye
14385 nolu yapıyı indireyim dedim dün tatilde olduğum için wifi yok yakında hanımın telefonundan wifi paylaşımı yaptım ilk önce prize takılı olduğu zaman indirme başlayacak gibi bişeyler dedi sonra 2-3 saat beklediğim halde indirme % 0 da duruyordu telefonu kapattım açtım şarja taktım nafile en son baktım Türkcell mesaj atmış yaklaşık 1.5 gb internet gitmiş ama indirme hala %0 da gitmiyorda mecburen telefonu sıfırladım sonrada 494 olan yapı yayınlanmış onu sorunsuz indirdim

afwerker

afwerker

Üye
Merhaba Redstone kullanan arkadaşlar kilit ekranını konusunda geribildirim yaparlarsa iyi olacak kilit ekranı devrede olmadan bildirim sesleri gayet mükemmel çalışıyor ama kilit ekranı devreye girdiğinde sesler kısılıyor. Bu arada Cihaz Portal'ı yenilenmiş

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
papakudioflu

papakudioflu

Admin
Yapı 14385 Lumia 930'da harika bir batarya performansı vermişti. Yapı 14388 bu konuda ilerleme sağladıysa mükemmel olur.

• Beğen
Tepkiler: afwerker
biltek

biltek

Üye
10.0.10586.494 sürümüne yükseldi

Murat.Demir

Murat.Demir

Üye
Büyük sürpriz nedir bu yapıda?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Sürprizi bulana ödül versinler. [emoji16]

Emekli Amiral Lumia 920.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
ula bi önceki yapıyı yükledim wifi gitti!!! Bağlanıyor internet erişimi yok diyor. Twitter instagram bildirimleri gitti. Yeni yapıyı mobilden indirebiliyor muyuz acaba?
84.59 mb indirebilir durumda. 100 mb üzeri olsa ayvayı yemiştim ...

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ula bi önceki yapıyı yükledim wifi gitti!!! Bağlanıyor internet erişimi yok diyor. Twitter instagram bildirimleri gitti. Yeni yapıyı mobilden indirebiliyor muyuz acaba?
84.59 mb indirebilir durumda. 100 mb üzeri olsa ayvayı yemiştim ...
wifi sorunu ayarlara girince otomotik ara sunucu seç sorun çözülüyor

• Beğen
Tepkiler: serinaga
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
dücane

dücane

Üye

serinaga

serinaga

Üye
wifi sorunu ayarlara girince otomotik ara sunucu seç sorun çözülüyor

Hay Allah razı olsun, neredeyse modemi resetleyecektim, modem sorunlu sanmıştım, dediğini yaptım, umarım sıkıntı olmaz, ama bağlanıpta internet erişimi yok demekten sıkılmıştım doğrusu ...

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

skynet

Üye
Göz atma ekranını gece 12'den sabah 6'ya kadar daima açık seçeneğinde bıraktım şarj %100'den %87'ye düşmüş bu değer normal mi ?
Ekran TFT bu arada

Takipçi Satın Al

Üst Alt