Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

dücane

dücane

Üye
valla şuanda windows mobile demek her yeni çıkan populer oyun ve uygulamadan mahrum kalmak demek açık ve net şuanda note 5 kullanıyorum ve bir süre 5 ay kadar iphone kullandım windowsu aradığım noktalar olmadı değil.Başta kamera uygulaması ve klavyesi olmak şartıyla ...Ama bir yandan da bakıyoumda halen bıraktığım noktada bir arpa boyu yol alınmamış.Halen belirsizlikler mevcut.Neyse windows işi sabır işi ben 3 yıl sabrettim ...

Hocam bastan beri Windows kullaniyordun, biliyorum. Ama bu foruma gelip gidip Windows´u kötülüyorsun. Kacinci elestirine denk geldim. Anladik artik, abartmaya gerek yok. Ben sahsen cok memnunum, sende note 5´inle mutluysan ne güzel. Ama buraya gelip sistemi kötülemeyi birak artik bir zahmet

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, cemil baba, serinaga ve 3 diğerleri

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Hocam bastan beri Windows kullaniyordun, biliyorum. Ama bu foruma gelip gidip Windows´u kötülüyorsun. Kacinci elestirine denk geldim. Anladik artik, abartmaya gerek yok. Ben sahsen cok memnunum, sende note 5´inle mutluysan ne güzel. Ama buraya gelip sistemi kötülemeyi birak artik bir zahmet
Tamamen katılıyorum hocam.

• Beğen
Tepkiler: dücane
braayn

braayn

Üye
hocam herkes kendi şahsi fikrini söylemekte özgür ki kaldıki yazdıklarım yanlış veya hakaret içeriyorsa o zaman adminler zaten uyarı yapar.Başkaların fikirlerinede saygı duymak lazım.Ben MS tarafından mutlu ve mesut yarılmadım siz kullanıyorsanız kulak asmayın yazdıklarıma.Baktım sen ve senin altına yorum yazan diğer sevgili forum takipçisi yazmamı istemiyor.O zaman yazmam yazdılarım madem can sıkıyor.Zaten abartmadım da ayda yılda bir gelip bakıyorum o kadarda olsun 2005'den beri bu forumun üyesiyim kimseyi ne kırdım nede üzdüm zaten yapımda da yok.Birileri eleştirecek birileri övecek yoksa forum forumluktan çıkar zaten.Neyse daha fazla sözü uzatmayacağım .

• Beğen
Tepkiler: stockton, xiseyn ve Rock Ve Roll
dücane

dücane

Üye
hocam herkes kendi şahsi fikrini söylemekte özgür ki kaldıki yazdıklarım yanlış veya hakaret içeriyorsa o zaman adminler zaten uyarı yapar.Başkaların fikirlerinede saygı duymak lazım.Ben MS tarafından mutlu ve mesut yarılmadım siz kullanıyorsanız kulak asmayın yazdıklarıma.Baktım sen ve senin altına yorum yazan diğer sevgili forum takipçisi yazmamı istemiyor.O zaman yazmam yazdılarım madem can sıkıyor.Zaten abartmadım da ayda yılda bir gelip bakıyorum o kadarda olsun 2005'den beri bu forumun üyesiyim kimseyi ne kırdım nede üzdüm zaten yapımda da yok.Birileri eleştirecek birileri övecek yoksa forum forumluktan çıkar zaten.Neyse daha fazla sözü uzatmayacağım .

Ben kirdin veya hakaret ettin demiyorum hocam. Elestirini yaptin amenna. Ama bu kacinci denk gelisim, memnun degildin ve degistirdin telefonunu, fakat buraya gelip sistemi her defasinda kötülüyorsun. Elbette forum hepimize acik, fakat bulutsuzgece´yi örnek vereyim, bu forumun adminiydi, sistemi hepimizden fazla o savundu. Fakat bakti olmuyor, telefonu degistirdi ve bu forumu sadece takip etmekle yetiniyor. Senden ricam, sende takip et, eletirini yap fakat her gelisinde kötüleme sistemi

• Beğen
Tepkiler: symbianbelle
serinaga

serinaga

Üye
Yapı 14385 (Fast) yayınlandı.

- Microsoft Edge'de, PDF'de gezinememe sorunu düzeltildi.
- 830, 930 ve 1520 gibi eski cihazlarda batarya performansı iyileştirildi.
1520 Batarya performansı gerçekten düzeltilmiş, sabah telefonu şarjdan alıp, bu saatte uzunca bir süredir %60 kalan batarya görmemiştim (Tabi bu benim kullanım standartlarına göre) ...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, bozkirdangelen ve Sensation

skynet

Üye
Telefona xap kurmam gerekiyor da nasıl unlock edebilirim ?

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bugün Fast ve Release Preview olarak 2 ayrı güncelleme gelmesi bekleniyor.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bugün Fast ve Release Preview olarak 2 ayrı güncelleme gelmesi bekleniyor.
Bugün haftanın kinci Windows Insider Yapısı olarak Yapı 14388'in yayınlanacağı ve çok "enteresan" bir güncelleme olacağı iddia ediliyor.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386, zaakaan, Esendağlı ve 2 diğerleri
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
enteresan derken nasıl bir şey yapacaklar acaba :) tüm özellikleri kaldırıp bir de böyle deneyin demelerinden korkuyorum :)

• Beğen
Tepkiler: cemil baba, sahte_suhte, dark_13 ve 4 diğerleri
furyzer0

furyzer0

Üye
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Fazla sürpriz ya da hiç sürpriz yapmadıklarından sürpriz beklentisini bile hissetmiyoruz : )

serinaga

serinaga

Üye
Bugün haftanın kinci Windows Insider Yapısı olarak Yapı 14388'in yayınlanacağı ve çok "enteresan" bir güncelleme olacağı iddia ediliyor.

Bak şimdi yaa ... Az biraz tırstım, biraz da heyecanlandım. Ms.'in çok enteresan dediği şey bize göre çok basit bir şey olabiliyor, onlara göre basit olan bir şey, bizlere göre Müthiş bir şey olabiliyor, bakalım artık, neymiş bu enteresan şey :allalla:

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bak şimdi yaa ... Az biraz tırstım, biraz da heyecanlandım. Ms.'in çok enteresan dediği şey bize göre çok basit bir şey olabiliyor, onlara göre basit olan bir şey, bizlere göre Müthiş bir şey olabiliyor, bakalım artık, neymiş bu enteresan şey :allalla:
Bunu söyleyen MS değil, test kullanıcısı. Bakalım ne çıkacak :ehe

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve Esendağlı
furyzer0

furyzer0

Üye
Sadece bildirimler yazana değil diğerine girin

Sent from mTalk using lumia950

furyzer0

furyzer0

Üye

Üst Alt