Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı 10586.494 (Release Preview) yayınlandı.

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve Krnl386

skynet

Üye
Ve benim şarjım yok :@

4MaGuS

4MaGuS

Üye

mTalk'tan gönderildi

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
gelmez redstone bugn dona sarkan bize sarkmayacak bugün :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar biraz konu dışı olacak ama ben cihazımı LDRT ile her sıfırladığımda cihaz 8.1 e geri dönüyor,aslında w10 yüklense çok daha iyi olurdu,sunuculara ne zaman w10 yüklenecek acaba bilgisi olan var mı.

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar biraz konu dışı olacak ama ben cihazımı LDRT ile her sıfırladığımda cihaz 8.1 e geri dönüyor,aslında w10 yüklense çok daha iyi olurdu,sunuculara ne zaman w10 yüklenecek acaba bilgisi olan var mı.

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi
Yüklenmeyecek.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sadece mobil için olan yayınlanmadı maalesef.
This update includes quality improvements and security fixes. No new operating system features are being introduced in this update. Key changes include:
  • Improved reliability of Windows Media Player, Internet Explorer 11, Windows Explorer, Miracast, and Windows kernel.
  • Fixed issue with some people seeing a black screen instead of the lock screen when resuming from connected standby.
  • Fixed issue with DirectAccess where the Disconnect button appears in some cases when the connection isn't fully established.
  • Fixed issue where local user accounts weren't locked after a number of failed sign in attempts.
  • Improved support for video playback in certain apps that didn't render video correctly after resuming from sleep.
  • Fixed issue with Windows Phone losing user authentication certificates after upgrading to Windows 10 Mobile in some cases.
  • Improved support of the backup settings of apps on Windows 10 Mobile.
  • Fixed issue where Microsoft Silverlight based apps wouldn't install on Windows 10 Mobile after joining Azure Active Directory.
  • Fixed additional issues in .NET, Windows Kernel, Windows Update, authentication, revised daylight saving time, support for PDF files, Bluetooth, Microsoft Edge, Internet Explorer 11, networking, and Wi-Fi connectivity.
  • Security updates for Microsoft Edge, Internet Explorer 11, Kernel Mode Drivers, Windows Kernel, .NET Framework, Windows Secure Kernel Mode, and Microsoft Print Spooler.

Osman Özer Öz

Osman Özer Öz

Üye
Merhaba arkadaşlar,
Uzun zaman sonra tekrar yazıyorum. Windows Phone (Windows 10 Mobile) yani Microsoft'un yeni nesil mobil işletim sisteminin bu hallere düşeceğini hiç tahmin etmemiştim. Kesinlikle Android ve iOS için gerçek bir rakip olacağını düşünüyordum ve bu düşüncemi her zaman dile getirdim. Ancak şu günkü duruma baktığımızda görüyoruz ki, işler gün geçtikçe kötüye gidiyor. Mağaza gelişmiyor, hatta destek kaybediyor, yeni çıkarılan modeller isteneni veremedi, kullanıcı sayısında sürekli bir düşüş var, hal böyleyken ne yazık ki Android ve iOS'a gerçekten rakip olacak bir mobil işletim sistemi gün geçtikçe eriyor. Sizce bunun en önemli sebebi nedir? Sizce nasıl bir strateji izlenseydi veya nasıl bir yol izlenseydi, başarılı olunurdu ?

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Merhaba arkadaşlar,
Uzun zaman sonra tekrar yazıyorum. Windows Phone (Windows 10 Mobile) yani Microsoft'un yeni nesil mobil işletim sisteminin bu hallere düşeceğini hiç tahmin etmemiştim. Kesinlikle Android ve iOS için gerçek bir rakip olacağını düşünüyordum ve bu düşüncemi her zaman dile getirdim. Ancak şu günkü duruma baktığımızda görüyoruz ki, işler gün geçtikçe kötüye gidiyor. Mağaza gelişmiyor, hatta destek kaybediyor, yeni çıkarılan modeller isteneni veremedi, kullanıcı sayısında sürekli bir düşüş var, hal böyleyken ne yazık ki Android ve iOS'a gerçekten rakip olacak bir mobil işletim sistemi gün geçtikçe eriyor. Sizce bunun en önemli sebebi nedir? Sizce nasıl bir strateji izlenseydi veya nasıl bir yol izlenseydi, başarılı olunurdu ?
Dostum sen Android ve ios bölümünde mutlu oluyorsan biz karışmayız ama lütfen sende burayı karıştırma.

• Beğen
Tepkiler: dark_13, sfgnrl, Aybars1979 ve 1 kişi daha
furyzer0

furyzer0

Üye
Merhaba arkadaşlar,
Durum biraz abartılıyor tamam işler iyiyiye gitmiyor ama kötüye de gitmiyor kullanan yine kullanıyor kullanmayan kullanmıyor pazar payı dun baktım 3.2 idi bu rakaç htc sony gibi markaların pazar payı ile ya aynı ya da yakın desteği çekilen uygulamalar ya zaten çok kullanılmayanlar ya da yenisi gelecek olanlar öte yandan bir suru evrensel uygulama çıkıyor durum iyiye gidiyor denemez tabi ki ancak batacak bir durum da yok zaten microsoft yıllarca en kotu ürününü bile satmasıyla ünlü şirket vista berbattı ancak şu an hala bilgisayarların %90ı windows kullanıyor etkilemedi bile.surface phone ile çıkış yapmasını beklemiyorum ancak durum daha iyi olacaktır bence

Sent from mTalk using lumia950

• Beğen
Tepkiler: Aybars1979
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
10586.494 (Release Preview)' ın boyutu ne kadar?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı 14388 (Fast) yayınlandı.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İndirme aşamasında %99'da hata alıyorum. 98 MB indirmiş onu da silemiyorum.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: mami_61_29
mami_61_29

mami_61_29

Üye
Benim ki de yüzde 36 da kaldı aynı hatayı verdi

mTalk'tan gönderildi

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
İndirme aşamasında %99'da hata alıyorum. 98 MB indirmiş onu da silemiyorum.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Usta bu sorunu ben iki defa aldım teli kapatıp açtım yeniden dene dene dedim ama bu kez indirme ekranını hiç kapatmadım tamamladı birazdan yeniden başlat kısmı olacak. Bir dene istersen belki çözülür.

Takipçi Satın Al

Üst Alt