Yapı 10586.494 (Release Preview) yayınlandı.
Yüklenmeyecek.Arkadaşlar biraz konu dışı olacak ama ben cihazımı LDRT ile her sıfırladığımda cihaz 8.1 e geri dönüyor,aslında w10 yüklense çok daha iyi olurdu,sunuculara ne zaman w10 yüklenecek acaba bilgisi olan var mı.
Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi
Bilgi yok mu?Yapı 10586.494 (Release Preview) yayınlandı.
Sadece mobil için olan yayınlanmadı maalesef.Bilgi yok mu?
Dostum sen Android ve ios bölümünde mutlu oluyorsan biz karışmayız ama lütfen sende burayı karıştırma.Merhaba arkadaşlar,
Uzun zaman sonra tekrar yazıyorum. Windows Phone (Windows 10 Mobile) yani Microsoft'un yeni nesil mobil işletim sisteminin bu hallere düşeceğini hiç tahmin etmemiştim. Kesinlikle Android ve iOS için gerçek bir rakip olacağını düşünüyordum ve bu düşüncemi her zaman dile getirdim. Ancak şu günkü duruma baktığımızda görüyoruz ki, işler gün geçtikçe kötüye gidiyor. Mağaza gelişmiyor, hatta destek kaybediyor, yeni çıkarılan modeller isteneni veremedi, kullanıcı sayısında sürekli bir düşüş var, hal böyleyken ne yazık ki Android ve iOS'a gerçekten rakip olacak bir mobil işletim sistemi gün geçtikçe eriyor. Sizce bunun en önemli sebebi nedir? Sizce nasıl bir strateji izlenseydi veya nasıl bir yol izlenseydi, başarılı olunurdu ?
Durum biraz abartılıyor tamam işler iyiyiye gitmiyor ama kötüye de gitmiyor kullanan yine kullanıyor kullanmayan kullanmıyor pazar payı dun baktım 3.2 idi bu rakaç htc sony gibi markaların pazar payı ile ya aynı ya da yakın desteği çekilen uygulamalar ya zaten çok kullanılmayanlar ya da yenisi gelecek olanlar öte yandan bir suru evrensel uygulama çıkıyor durum iyiye gidiyor denemez tabi ki ancak batacak bir durum da yok zaten microsoft yıllarca en kotu ürününü bile satmasıyla ünlü şirket vista berbattı ancak şu an hala bilgisayarların %90ı windows kullanıyor etkilemedi bile.surface phone ile çıkış yapmasını beklemiyorum ancak durum daha iyi olacaktır benceMerhaba arkadaşlar,
Uzun zaman sonra tekrar yazıyorum. Windows Phone (Windows 10 Mobile) yani Microsoft'un yeni nesil mobil işletim sisteminin bu hallere düşeceğini hiç tahmin etmemiştim. Kesinlikle Android ve iOS için gerçek bir rakip olacağını düşünüyordum ve bu düşüncemi her zaman dile getirdim. Ancak şu günkü duruma baktığımızda görüyoruz ki, işler gün geçtikçe kötüye gidiyor. Mağaza gelişmiyor, hatta destek kaybediyor, yeni çıkarılan modeller isteneni veremedi, kullanıcı sayısında sürekli bir düşüş var, hal böyleyken ne yazık ki Android ve iOS'a gerçekten rakip olacak bir mobil işletim sistemi gün geçtikçe eriyor. Sizce bunun en önemli sebebi nedir? Sizce nasıl bir strateji izlenseydi veya nasıl bir yol izlenseydi, başarılı olunurdu ?
Cihaza göre değişiyor. Şebeke internetiyle bakarsanız görebilirsiniz.10586.494 (Release Preview)' ın boyutu ne kadar?
L535 için 47.45Cihaza göre değişiyor. Şebeke internetiyle bakarsanız görebilirsiniz.
Yapı 14388 (Fast) yayınlandı.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Usta bu sorunu ben iki defa aldım teli kapatıp açtım yeniden dene dene dedim ama bu kez indirme ekranını hiç kapatmadım tamamladı birazdan yeniden başlat kısmı olacak. Bir dene istersen belki çözülür.İndirme aşamasında %99'da hata alıyorum. 98 MB indirmiş onu da silemiyorum.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız