Depolarında g3 kaldığın sanmıyorum hala uretilmiyorsbeyler LG G3 (32GB) cıhazıma degişim verildi sizce G4 yollama olasılıgı kaç ? yada G3 yollayıp G4 gelen var mi
Geçen hafta dan beri DOA bekleniyor yaziyor hiç bi gelişme yok lg müşteri hizmetlerini aradığım da ve mail gönderdiğim de g4 gonderilmez diyorDepolarında g3 kaldığın sanmıyorum hala uretilmiyors
Sent from mTalk using lumia950

bende g4 istiyorum nasil olacak bilmiyorum 
Lg ye g3 32 gb lik cihazımi verdiğm değişim verildi ben de g4 istiyordum ama bu yazıdan sonra tekrar düşünmeye başladımAlmayınız. ben 1aya yakın oldu alıp kullanıyorum. çok telefon kullandım hatta windowsphone(lumia) lardanda kullandım iphone6 ( azda olsa) kullandım. hataları var telefonun. LG G4 ün kronik hataları var(eksikler demiyorum hatalar)şarzı bir günü zor çıkartır ama standart kullanırsanız çıkartır. bana bir günü rahatça geçiriyorum diyen kullanıcıya şunu derim. arada telefonla arama yap konuşma yap mesaj çek fotoğraf çek azda olsa...derim oyuna internete girmiyorum bile. şarj sıkıntısı yaşıyor bariz. işlemcinin (güncellemelere rağmen) çok ısınması hatta ekranın bile internette yada oyunda(özellikle oyunda çok ısınması) rahatsızlık veriyor ele. hatta dokunmatik algılaması salaklaşıyorda. en belrgin sorunları bu. İnternette gezinmesi bana hiçte hızlı gelmedi LG G2 çoğu zaman gezinmede sayfa açmada daha hızlıydı kendim kıyasladım yanyana getirip. ekran parlaklığı güncelleme ile düzeltidi daha parlak hale geldi ama bu hali yine yetersiz ve zayıf. mesela güneşli havada güneş ışığı ekrana yansımasa bile o yoğun aydınlıkta ekran parlaklığı %100 olursa görebilirsiniz ama dikkatli ve uzunca bakarak tabiki. ama güzüme yaklaştırırım derseniz o aciz duruma düşmek ben istemem. Bu telefonun lansmanı tanıtımı hatta 2000 küsür tl piyasaya giriş fiyatı ile ve hatta youtubedeki telefonu meht ederek test eden editörlerin çoğu methiyeleri tamamen aldatmaca. algı yönlendirmesi ve büyük kitleler satma girişimidir. dediğim gibi şarjı ısınması ve artık yavaşlamalar donmalar gibi sorunlara hazırlıklı olun
G4 ü alırsan bilki başın belada benden demesi. Ben mahkeme kararını bekliyorum şahsen halaLg ye g3 32 gb lik cihazımi verdiğm değişim verildi ben de g4 istiyordum ama bu yazıdan sonra tekrar düşünmeye başladım
Veli kardeş cidden G4 o kadar sorunlu bi telefon mu ? Benim aklıma şu düştü g4 verirseler acaba garantisi bittiğinde ana kartı filan yanar mi senin ki gibiG4 ü alırsan bilki başın belada benden demesi. Ben mahkeme kararını bekliyorum şahsen hala
Ne yazık ki diğer cihazlara gore boyle bir şey olma ihtimali çok daha yüksek. Ben cihaz felaket kotu demiyorum hatta iyi ancak arıza çıkma ihtimalinin yüksek olması canını sıkabilir pişman olma diye söylüyorumVeli kardeş cidden G4 o kadar sorunlu bi telefon mu ? Benim aklıma şu düştü g4 verirseler acaba garantisi bittiğinde ana kartı filan yanar mi senin ki gibi
Sana şunu söyleyeyim. G4 harika ötesi diyordum. Çok araştırarak aldım. Ben aldıktan sonra internette bir dolaştım yer gök şikayet olmuş. Örneğin oyun oynarken dokunmatik ara ara işlemiyor. Dokunmatik sorunu var. Kapanma sorunu mevcut. Eniştemin arkadaşının telefonu elinde kullanırken kapanmış birdahada açılmamış. Ben servisini hiç beğenmedim bikere. Servise bir girdim heryer toprak çamur. Personellerin masalarının üstü lise masaları gibi. Kuyruk desen içeri zor sığıyor. Beni dün aradılar yeni cihaz gelmiş. 35 işgününde geldi. Bende almıyorum dedim. Mahkeme kararını bekleyeceğim.Veli kardeş cidden G4 o kadar sorunlu bi telefon mu ? Benim aklıma şu düştü g4 verirseler acaba garantisi bittiğinde ana kartı filan yanar mi senin ki gibi
Bugün aradım cihazların bi kısmı gönderildi filan dediler demek o cihazlarda senin ki de varmis bilmiyom kardeşim bende G4 de çok heveslendim ama artık o hevesim korku oldu garantisi biterse bozulursa ortada kalırım resmenSana şunu söyleyeyim. G4 harika ötesi diyordum. Çok araştırarak aldım. Ben aldıktan sonra internette bir dolaştım yer gök şikayet olmuş. Örneğin oyun oynarken dokunmatik ara ara işlemiyor. Dokunmatik sorunu var. Kapanma sorunu mevcut. Eniştemin arkadaşının telefonu elinde kullanırken kapanmış birdahada açılmamış. Ben servisini hiç beğenmedim bikere. Servise bir girdim heryer toprak çamur. Personellerin masalarının üstü lise masaları gibi. Kuyruk desen içeri zor sığıyor. Beni dün aradılar yeni cihaz gelmiş. 35 işgününde geldi. Bende almıyorum dedim. Mahkeme kararını bekleyeceğim.
Önceden g4 de çok hevesleniyordum ama artık korkuyorum g4 verirlerse garantisi bitince bozulursa ortada kalırım diyeNe yazık ki diğer cihazlara gore boyle bir şey olma ihtimali çok daha yüksek. Ben cihaz felaket kotu demiyorum hatta iyi ancak arıza çıkma ihtimalinin yüksek olması canını sıkabilir pişman olma diye söylüyorum
Sent from mTalk using lumia950
Bak mesala benim telefon ayın 05'de tam 1 ayı dolacak üstüne bi de bayram tatili filan derken ayın 11'i de tam 36.gün olmuş olacakKorkmakta haklisin cunku isleyiş cok yavas. Hizmet cok kotu