Bay H
Üye
Cüzdan 2.0.16160.0 sürümüne güncellendi.
Artık sadık müşteri kartı ve kupon eklenebiliyor.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Cüzdan 2.0.16160.0 sürümüne güncellendi.
Artık sadık müşteri kartı ve kupon eklenebiliyor.
telefonunuzda hangi yapı kurulu birde pc niz varmı o hangi yapıda, eğer pc redstone beta yapıları varsa sms uygulamasına girip oradan silin daha sonra cepten tekrar kontrol edinSmsleri defalarca silmeme rağmen sürekli geri geliyor ne yaptıysam silinmiyor var mıdır bir çözümü ?
mesaj ayarlarında eşitleme açık ise ondan da olabilir.Smsleri defalarca silmeme rağmen sürekli geri geliyor ne yaptıysam silinmiyor var mıdır bir çözümü ?
telefonunuzda hangi yapı kurulu birde pc niz varmı o hangi yapıda, eğer pc redstone beta yapıları varsa sms uygulamasına girip oradan silin daha sonra cepten tekrar kontrol edin
mesaj ayarlarında eşitleme açık ise ondan da olabilir.
dediğim gibi bende de senin dediğin oluyor pc de tel de son yapıda tel redstone değil ama pc den silince sorun çözülüyor bendetelefon son redstone yapısında pc kararlı sürümde önceden böyle olmazdı son 1 haftadır böyle olmaya başladı
Bilinen bir yenilik var mı ?Yapı 14371 (Fast) yayınlandı.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yapı 14367 (Slow) yayınlandı.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Konunun ilk mesajı güncellendi.
Yapılan iyileştirmelerBilinen bir yenilik var mı ?
Hayır, sona doğru gelindi. Düzeltmeler var, Türkçe çevirinin de sonuna gelinmek üzere olduğunu gördüm.Bilinen bir yenilik var mı ?
Ben 10586.xx de kalmakta ısrarcıyımYükledim yeni yapıyı, yaklaşık 150 Mb. civarında ...

Ben 10586.xx de kalmakta ısrarcıyım![]()
Geçen bazı kişilerin bahsettiği çift dokunma ile açmadan sonra "Kapatmak için aşağı çekin" yazısı ile ilk kez yeni yapı ile karşılaştım. Ayrıca çift dokunma ile uyandırma çoğu zaman çalışmamaya başladı.
Gibi gözükse de bir başka yandan da yeni bir sistemin zorda olsa, sancılı da olsa doğumuna şahitlik etmek, tüm süreci takip edebilmek, hem eğlenceli hem de çok heyecanlıAllah sabır versin arkadaşlar hakikaten MS bir cihazı kullanıp beta süreclerine katılmak zor zanaat ...
tabiki o kısmı heyecanlıydı bende o heyecanı uzun bir süre 820 ve 1520 ile taddım ama bir süre sonra sıkıntı veriyor.Gibi gözükse de bir başka yandan da yeni bir sistemin zorda olsa, sancılı da olsa doğumuna şahitlik etmek, tüm süreci takip edebilmek, hem eğlenceli hem de çok heyecanlı
Nokiadan geriye kalan her şey W10 ile tek tek gidiyor glance screende giderse şaşırmam. Çift dokunarak uyanma kalsa bari.Glance screen redsonede tamamen kalktımı arkadaşlar
Kullanılmayacakmı daha[emoji49]