Günlük kullanıma etki eden sorunlar mevcut mu?Şu an tüm bildiğim sorunları geri bildirim yapıyorum. Gözümden kaçan ve sizin dikkatinizi çekenler var mı? (Yapı 14364)
Hayır, genelde çeviri ve Türkçe sorunları ile ilgili geri bildirimler yapıyorum.Günlük kullanıma etki eden sorunlar mevcut mu?
Hayır.Bu yeni mi acaba?
Ayarlar > Erişim Kolaylığı > Kapalı açıklamalı alt yazılar :
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tam olarak ne işe yarıyorHayır.
Altyazının tipini ayarlıyorsun işte ancak sadece normal oynatıcı galibatam olarak ne işe yarıyor
Hoş olmuş.Önceden mağazadan gelen uygulama yüklendi bildirimine tıklayınca mağazadan uygulamanın sayfası açılıyordu bence yanlıştı düzeltmişler artık bildirime tıkladığımız zaman direkt yüklenen uygulama açılıyor![]()

Onun yerine uygulama odası bulunmakta bence o yüzden kaldırılıyorÖzellik ekleyeceklerine var olan özellikleri kaldırıyorlar.ne yapıyor bunlar biri durdursun [emoji5] fm radio çocuk odası yarında göz atma ekranını kaldırırsa şaşmam veya kemera butonunu [emoji16]
Onun yerine uygulama odası bulunmakta bence o yüzden kaldırılıyor
Var ama 8.1 deki gibi değil sadece alt menüde tek satır oda ekrana tam sığmayarak gösteriyor
Kilit ekranında ayrıntılı gösterilen uygulamayı hava durumu yapınca oluyor sabırımne kadar baktiysamda öyle bir secenek bulamadim. Acaba bereden bulacagim ?
Kilit ekranında ayrıntılı gösterilen uygulamayı hava durumu yapınca oluyor sabırım
Sent from mTalk using lumia950
kilit ekraninda amazing weather hd uygulamasini kullaniyorum ve gayat Güzel calisiyor. Ama wp 8.1 de göz atma ekraninda Microsoftun kendi hava durumu uygulamasini kullaniyordum, bunu glance bölümünden ayarliyordum, ama öyle bir secenegi bulamiyorum artik