Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

gardi

gardi

Üye
Nokiadan geriye kalan her şey W10 ile tek tek gidiyor glance screende giderse şaşırmam. Çift dokunarak uyanma kalsa bari.
Beni Windows phonede tek tutan şey kamera çift tık ve glance screendi.şimdi androidler içinde glance screen ve benzeri uygulamalar var.1020 yi saf dışı bıraktı oradan gıcığım zaten [emoji16] glance screenide kaldırırlarsa abbas kaçar bu sistemden [emoji119]

• Beğen
Tepkiler: dark_13

YkPkY

YkPkY

Üye
Dün redsoneye geçtim.glance yoktu.mağazaya baktım bu cihazda kullanılmamaktadır diyor.L735 romu yüklü 920 mde. 735 lerde glance özelliği varmı kullanan bilen arkadaşlardan help

920 Redsone mTalk'tan gönderdi

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dün redsoneye geçtim.glance yoktu.mağazaya baktım bu cihazda kullanılmamaktadır diyor.L735 romu yüklü 920 mde. 735 lerde glance özelliği varmı kullanan bilen arkadaşlardan help

735'te yok zaten.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye

@Sensation da 735 var görünüyor :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tüh başka yükleyebileceğimiz rom varmı.
roottols dan 735 diye kandırmıştım cihazı.bidahaki yapıda en azından onu deneyeyim
Bilgim yok, diğer konuya sorabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
YkPkY

YkPkY

Üye
glancesi çalışan redsone yüklü arkadaşlar.telefon modelini söyleyebilirlermi.yada kandırmayla rom atan hangi modelin romunu attı.bilgi verebilirlermi

symbianbelle

symbianbelle

Üye
lumia 830 sıkıntısız kullanıyorum

furyzer0

furyzer0

Üye
Bana slow yapı gelmedi :( güncel diyor
Edit: İnsiderı kapatmıştım çok özür

Sent from mTalk using lumia950

gardi

gardi

Üye
son gelen slow yapısında işlem merkezindeki butonların sıralaması ve bildirim önceliği gibi vb özellikler varmı arkadaşlar.?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: gardi
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
Bay H

Bay H

Üye
Sanırım mağazanın bir sonraki güncelleme sürümü 11606.1000.784.0 olacak ve güzel olduğu belirtilmiş.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İşlem merkezim sadece kilit ekranında çalışıyor. Hayırlı olsun :ehe

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
hakikidaredevil

hakikidaredevil

Üye
Uygulama açılış animasyonu da değişmiş sanırım bu yapıda. Özellikle outlook u açınca belli oluyor.

mTalk'tan gönderildi

furyzer0

furyzer0

Üye

Üst Alt