hala ekran kararıp açılıyor. Şarjı çok çabuk bitiyor çok geç doluyor. Kamerası iyice berbat olduSon güncellemeyi Lumia 830a kuran oldu mu acaba? Hala hatalar var mı? Günlük kullanım için nasıl?
Bence siz note kullanmaya devam edin.Bence düşüşe sebep olan ana etken tek umudum kalkması kalktığı gün alacam
m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
)Bendekinde duruyor..Bu güncellemede bildirim merkezinden el feneri kaldırılmış.
Mesaj ve whatsapp bildirimleri gelmiyordu, düzelmemiş. Sizde de aynı mı?
teşekkürler o zaman 8.1 kullanmaya devamhala ekran kararıp açılıyor. Şarjı çok çabuk bitiyor çok geç doluyor. Kamerası iyice berbat oldu

Ekle - kaldır menüsünü bulamadım. Ama bölgeyi Almanya yapınca geldi. Ekle - kaldır menüsüne dair ekran görüntüsü atar mısınız?Bence siz note kullanmaya devam edin.)
Çünkü, kutucuklar kalkınca Windows mobile 10 sisteminin bir anlamı olmaz...
Demek ki siz canlı kutucukların ne işe yaradığından bihabersiniz.. ÖYle görünüyor : ) )
Bendekinde duruyor..
İsterseniz tekrar eklemeyi deneyin..(Hızlı işlemlerin en altında Ekleyin veya kaldırın diye bir menü var)
Artık 10586 devri bitti. 29 temmuzda Redstone güncellemesi gelecek.Şu kozmetik sorunlara ne zaman el atacaklar merak ediyorum
Kısa yolu yazıyorum.Ekle - kaldır menüsünü bulamadım. Ama bölgeyi Almanya yapınca geldi. Ekle - kaldır menüsüne dair ekran görüntüsü atar mısınız?
Bende yok, bulamadım. Sizin kararlı sürüm mü insider mı?Kısa yolu yazıyorum.
SYSTEM
Bildirimler ve Eylemler
Hızlı İşlemler butonlarının hemen altında (WPN,Bağlan, Pil Tasarrufu vb) hemen altında
HIZLI İŞLEMLERİ EKLEYİN VEYA KALDIRIN butonunu tıklayın.
Artık 10586 devri bitti. 29 temmuzda Redstone güncellemesi gelecek.
İnsiderBende yok, bulamadım. Sizin kararlı sürüm mü insider mı?
Stabilliğine bir şey diyemem ama eksiklikleri var. Bunlar da Redstone ile bir nebze olsun giderildi.Yani 10586 hiç sıkıntısız tamamen stabil hale geldi mi demek bu ?
Ben kararlı sürüm kullanıyorum. Bundan dolayı ayarlar aynı değgil. Teşekkür ederim.İnsider
yapı: 14367
muhteşem özelliklerle geliyormuşEvet efenim karşınızda 10586.446
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tarayıcıda çoklu dil çeviri özelliği olmadan,fotoğraf çekme kalitesi 8.1'e yaklaşmadan windows 10 kullanılmaz. Sistem hala yarım benim şahsi düşüncemdir siz ne düşünüyorsunuz bu konuda bilmiyorum. Windows 10 Purwiew kameranın ve zeiss merceğin hakkını veremiyor.muhteşem özelliklerle geliyormuş![]()
Benim cep telefonu fotoğrafçılığı konusuna attığım fotolara bakmanı onrieririm hepsi de beğeniliyor eğer bu tam kapasitesi değilse ne diyeyimTarayıcıda çoklu dil çeviri özelliği olmadan,fotoğraf çekme kalitesi 8.1'e yaklaşmadan windows 10 kullanılmaz. Sistem hala yarım benim şahsi düşüncemdir siz ne düşünüyorsunuz bu konuda bilmiyorum. Windows 10 Purwiew kameranın ve zeiss merceğin hakkını veremiyor.