Duyuru Evrensel Windows Platformu (UWP APP) ve Yeni Uygulamalar

Sponsorlu Bağlantılar

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Benim 520'de sadece beta messenger ve beta face var. Diğerlerinden daha stabil

Lumia 520 cihazımdan mTalk ile gönderildi.
Ben ram kaynaklı diye düşünüyordum ama sizinde 512mb, o zaman Snapdragon400e bi gıcıklığı var bu uygulamaların.

suleymaneser

suleymaneser

Üye
Ben ram kaynaklı diye düşünüyordum ama sizinde 512mb, o zaman Snapdragon400e bi gıcıklığı var bu uygulamaların.
Yok hayır, sistem çok dengesiz. İnsanın inanası gelmiyor ama durum bu, Microsoft kesinlikle bir gram önemsemiyor Mobil platformu, en azından şimdilik. Farklı bir alana girecek ama microsoftun başındakiler para yemekten başka birşey yapmıyor.[emoji17]

furyzer0

furyzer0

Üye
Yok hayır, sistem çok dengesiz. İnsanın inanası gelmiyor ama durum bu, Microsoft kesinlikle bir gram önemsemiyor Mobil platformu, en azından şimdilik. Farklı bir alana girecek ama microsoftun başındakiler para yemekten başka birşey yapmıyor.[emoji17]

Yapmayın ya adamlar pc ile paralel build yayınlıyorlar daha ne yapsınlar?

Sent from mTalk using lumia950

suleymaneser

suleymaneser

Üye
Yapmayın ya adamlar pc ile paralel build yayınlıyorlar daha ne yapsınlar?

Yayınlanıyor ama stabil değil ki, kendi açımdan w10m in hiç bir sıkıntısı yokken, ki hala insider kullanıyorum. Benim cihazımdan çok daha nitelikli cihazlarda aynı stabilite yok. Optimizasyon ne demek bilmiyor bu mühendisler.

Bay H

Bay H

Üye
Evrensel UC Browser uygulamasının üzerinde çalışıldığı ve uygulamanın yakında geleceği belirtiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386, Esendağlı ve KırmızıBeyaz60

onursarii

Üye
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve braayn
furyzer0

furyzer0

Üye
Yayınlanıyor ama stabil değil ki, kendi açımdan w10m in hiç bir sıkıntısı yokken, ki hala insider kullanıyorum. Benim cihazımdan çok daha nitelikli cihazlarda aynı stabilite yok. Optimizasyon ne demek bilmiyor bu mühendisler.

Temiz kullanırsa her cihaz stabil çalışır taa 8 den beri sıfırlamayanlar var

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
pissed26

pissed26

Üye
arkadaşlar yeni facebook u kurdum kuralı girene kadar 5 dakka geçiyor devamlı atıyor sildim yeniden yükledim yine aynı sizde de varmı bu sorun lumia 830 kararlı sürüm

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
735 son yapı, bende de atıyor. Atmasa da işletim sistemini mahvediyor. Şimdilik kullanmanızı önermem.

pissed26

pissed26

Üye
konunun yeri değil biliyorum ama arkadaşlar bu retrica 6 aydır gelecek hala gelmedi vermeyi düşünmüyorlar galiba :cigara:

onursarii

Üye
  • Beğen
Tepkiler: pissed26
Bay H

Bay H

Üye
Buralarda hala kullanan var mıdır bilmiyorum ancak önümüzdeki ay WeChat mesajlaşma platformunun evrensel uygulamasının geleceği belirtiliyor.

Son düzenleme:
furyzer0

furyzer0

Üye
Buralarda hala kullanan var mıdır bilmiyorum ancak önümüzdeki ay WeChat mesajlaşma platformunun evrensel uygulamasının geleceği belirtiliyor.
WhatsApp hepsini fena ezdi özellikle bizim ülkede WhatsApp aşırı önde

Bay H

Bay H

Üye
Yepisyeni evrensel bir oyun: Disney Find'n Seek

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Onlar da geliyorlar:

• Beğen
Tepkiler: gardi ve BLasTeaR
Bay H

Bay H

Üye
Evrensel VLC uygulaması 2 sürümüyle indirilebilir durumda

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Evrensel VLC uygulaması 2 sürümüyle indirilebilir durumda
yapımcıyla türkçe dil desteği konusunda konuştunuz mu hiç, önceki vlc de türkçe dil desteği hem yokmuydu sanki bunda neden yok şuan

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Sahte olabilir:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Üst Alt