Haber iOS Beta Sürümleri

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
iOS Beta Sürümleri
Akşam Saatlerinde gerçekleşen WWDC 2016 etkinliğinin merak edilen konularından biri olan iOS 10 beta 1 geliştiriciler için yayınlandı . Geliştirici hesabı olanlar an itibari ile iOS Developer Center üzerinden veya cihazları üzerinden Ayarlar-Genel- Yazılım güncelleme bölümünden iOS 10 beta 1 sürümünü cihazlarına indirebilirler.

Geliştirici hesabınız yoksa public beta halka açık sürümü beklemeniz gerekmektedir yada UDID kaydı yaparak iOS 10 beta 1 linki üzerinden ipsw dosyasını indirip kurabilirsiniz . Yani UDID kaydını alabilmek için geliştirici hesabı olan kişiden bunu yapmasını isteyeceksiniz.

İos 10 ile gelen yenilikler ve desteklenen modeller için : Haber - İOS 10 tanıtıldı

İos 10 beta 1 incelemesi :

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

İos 10 beta UDID kaydı olmadan nasıl yüklenir ?

Videoda bahsedilen bağlantı linki aşağıda :

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Halka açık beta temmuzda mı geliyor ?

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Peki 9.3.3 sürümünden haber yok mu. Bugün bari onun final sürümünü verselerdi de bir parmak bal deseydik :)

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Anladım hocam, teşekkür ederim :)
Bir arkadaş kurulumu anlatmış :)

romedon

romedon

Üye
yüklenirmi çok sorunlu mu?

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
romedon

romedon

Üye
çok kötü yüklemeyin uzak durun takılma yavaşlık dolu

İp5furkan

İp5furkan

Üye
çok kötü yüklemeyin uzak durun takılma yavaşlık dolu

Fazla abartmayın. O kadar da değil beta bir yani görmüyorum ben bi kaç hatasını

iPhone ile uygulamasından gönderildi.

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Umarım beta 2'de uygulamadan atma sorununu çözerler

iPhone 6 ile uygulamasından gönderildi.

Enes

Enes

Üye
ip 6 ya kurmamak gerek sanki ios 10 u

Türe

Türe

Üye
Takılma görmedim de ufak tefek buglar elbette var. Lakin ilk defa bir beta sürümünü bu kadar beğendim. En büyük sıkıntı aşırı ısınıyor ve o yüzden şarj çok hızlı gidiyor. Bu nedenle geri döndüm 9.3.2 ye.

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Takılma görmedim de ufak tefek buglar elbette var. Lakin ilk defa bir beta sürümünü bu kadar beğendim. En büyük sıkıntı aşırı ısınıyor ve o yüzden şarj çok hızlı gidiyor. Bu nedenle geri döndüm 9.3.2 ye.
Hocam bende ısınma yok. Oyun oynamıyorum. Sadece coc oynuyorum. O da en fazla 5 dakika girip çıkıyorum arada. Onun dışında tapatalk, safari filan...

seco_can_can

seco_can_can

Üye
5s e yükledim 2-3 saattir kullanıyorum pek bi numarası yok ufak tefek modifiye etmişler resmen aynı duruyor

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
9.3.2'de kalmak şu an için daha mantıklı. Uygulamalar iOS 10'a uyumlu olmadığı için genelde atıyor. Verim alamazsınız. Buglar çoğumuz için can sıkıcı. Ama final sürümünün iyi olabileceğini düşündürüyor bana. Final sürümünü beklemek en mantıklısı. Belki 9.3.3 gelir ve sorunsuz bir sürüm olabilir. Beklemede kalın arkadaşlar ;)

iPhone 6 İle Gönderildi

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
9.3.2'de kalmak şu an için daha mantıklı. Uygulamalar iOS 10'a uyumlu olmadığı için genelde atıyor. Verim alamazsınız. Buglar çoğumuz için can sıkıcı. Ama final sürümünün iyi olabileceğini düşündürüyor bana. Final sürümünü beklemek en mantıklısı. Belki 9.3.3 gelir ve sorunsuz bir sürüm olabilir. Beklemede kalın arkadaşlar ;)
iPhone 6 İle Gönderildi
Bende aynı fikirdeyim .
Bu arada iH8snow , kişisel twitter hesabında iOS 10 işletim sistemindeki eski iBoot açığını kullanarak jailbreak yaptığı bir video paylaştı .

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Bende aynı fikirdeyim .
Bu arada internette iH8snow'un iOS 10 işletim sistemindeki eski iBoot açığını kullanarak jailbreak yaptığı bir video sızdırıldı .

Evet, o videoyu gördüm fakat stabil sürüm olmadığı için geçmem ben.

iPhone 6 İle Gönderildi

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Evet, o videoyu gördüm fakat stabil sürüm olmadığı için geçmem ben.
iPhone 6 İle Gönderildi
Ben jailbreak olayına biraz çekimser bakıyorum ama uzun süredir jailbreak ile ilgili bir haber yoktu . Merak edenler için iyi bir haber .

Takipçi Satın Al

Üst Alt