Faturasız / Faturalı Vodafone'dan, 2016 Ramazan'ına özel bedava internet

Sponsorlu Bağlantılar

rewaz

Üye
Avea 500mb veriyor ama karşılıgında bilgilerini istedigim firmaya satarım diyor. Onaylarsan günlük 02 ile 06 Saatleri arası 500mb veriyor.

blastx

blastx

Üye
Komik mesaj geldi şimdi 1 GB veriyor almak için yanımda uygulamasına giriş yapın

ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
Benden 2 TL aldı ama :bilmm:bilmm:duvar2::oha: 2 TL giden başka kimse var mı
:sahan2:

• Beğen
Tepkiler: tayfunerdogmus1
teknognc

teknognc

Üye
Bende 3 tl aldı bu günlük internet, 1 2 en son 3 tl yaptılar bende

• Beğen
Tepkiler: ahmetkaya1991

emrekomurkentli

Üye
Paket talebiniz yeterli bakiyeniz olmadigi icin tanimlanamamistir. Lutfen TL yukleme yapip tekrar deneyiniz.
Banada bole bi mesaj geldi ne alakaysa paket kullaniyorum 2gb int.heryon500dk 100sms 20tl

Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
1 TL aldı net gözükmüyor bu ne lannmn ver parayı

Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
Mesaj geldi ama İNTERNET yok bune ya

DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
Tebrikler! 1 günlük 22.00-06.00 arası geçerli 1GB hattınıza tanımlanmıştır.
Tekrar almak için INTERNET yazıp 4455'e gönderebilirsiniz.Son gün 7 Temmuz.
(yarın da deneyeceğim, bakalım yine olacak mı).

• Beğen
Tepkiler: Gofrettin115

babafre23

Üye
1 TL aldı net gözükmüyor bu ne lannmn ver parayı
benzer bir olay benim de basima geldi.
yanimda uygulamasinin her ay 3 gunluk verdigi 1 gb. i satin aldim uygulamada satin alinmis gosteriyor fakat ne internet geldi ne de mesaj...
ne yapalim bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Gofrettin115
DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
''1 TL aldı ama İnternet gelmedi'' diyen arkadaşlara şunu söyleyeyim, dün ben de gelmedi sandım ama geç bağlanıyormuş.Böyle bir bağlantı şeklini ilk defa gördüm :hmmm, sayfayı yenileyince bağlantı sağlanıyor.Bağlantıyı bir kere kurdunuz mu daha da kesilmiyor, istediğiniz uygulamayı hemen açabilirsiniz.
Ayrıca Vodafone Online Self Servisten paketinizin gelip gelmediğini ve ne kadar kaldığını kontrol edebilirsiniz.

Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
''1 TL aldı ama İnternet gelmedi'' diyen arkadaşlara şunu söyleyeyim, dün ben de gelmedi sandım ama geç bağlanıyormuş.Böyle bir bağlantı şeklini ilk defa gördüm :hmmm, sayfayı yenileyince bağlantı sağlanıyor.Bağlantıyı bir kere kurdunuz mu daha da kesilmiyor, istediğiniz uygulamayı hemen açabilirsiniz.
Ayrıca Vodafone Online Self Servisten paketinizin gelip gelmediğini ve ne kadar kaldığını kontrol edebilirsiniz.
TL de gitti ne geçi bağlanması böyle opera torun taa

tayfunerdogmus1

tayfunerdogmus1

Üye
Hediye değil hatta ₺ varsa oradan alıyor 2₺, karşılığında 1 gecelik internet veriyor..

Üst Alt