Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mağaza(11604.1000.27.0 > 11605.1000.113.0) ve Windows Hesap Makinesi güncellendi.

gardi

gardi

Üye
Dün gece realese 338 nolu yapıyı kurdum ve teli sıfırladım.bugünde baştan aşağı bütün uygulamaları yükledim.bir sorun var.göz atma ekranını depolamadan kaldırmışım yanlışlıkla.şimdi mağazadan kurmaya çalışıyorum Windows 10 uyumlu yazıyor ama cihazınızda çalışmıyor diyor.dokun vb eklentileri yüklüyor.ama göz atma ekranını uyumsuz diyor.yokmu bunun sıfırlamadan güncelleyerek gelmeden yüklemenin bir yolu.mağaza dışından yükleyip.sonra mağazadan günelleme falan.yoksa baydı her yapı sonrası sıfırlıyorum temiz ve takılma olmasın diye.tekrar başa dönmek istemiyorum.

Bay H

Bay H

Üye
14356.1000 numaralı yapı hızlı halka için kullanımda.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
dakamon

dakamon

Üye
Dona da sarksa atlete de sarksa bu kızdan bi cacık olmaz. Joe Belfiore el atmadıkça olmaz ki o da bu saatten sonra elini sürmez WM 10 a.

• Beğen
Tepkiler: afwerker
papakudioflu

papakudioflu

Admin
Dona da sarksa atlete de sarksa bu kızdan bi cacık olmaz. Joe Belfiore el atmadıkça olmaz ki o da bu saatten sonra elini sürmez WM 10 a.
Kadının Microsoft geçmişini okusaydın böyle konuşmazdın muhtemelen. Bugün Windows işletim sisteminde severek kullanılan bir çok şeyi Dona Sarkar tasarlamış ki zaten kadın aynı zamanda moda tasarımcısı. New York moda haftasında defilesi bile var. :blink:

• Beğen
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Bay H

Bay H

Üye
14356.1000 numaralı yapı hızlı halka için kullanımda.

Şöyle küçüklü görsel değişmeler var.

Ekli dosyalar

dakamon

dakamon

Üye
Kadının Microsoft geçmişini okusaydın böyle konuşmazdın muhtemelen. Bugün Windows işletim sisteminde severek kullanılan bir çok şeyi Dona Sarkar tasarlamış ki zaten kadın aynı zamanda moda tasarımcısı. New York moda haftasında defilesi bile var. :blink:
Göreceğiz bi 3 sene de ona verelim bakalım ne olacak. Nede olsa bizde vakit çok bekleriz :)

SLH.55

SLH.55

Üye
Cihazı yeniden başlatmayı denediniz mi? :hmmm
Hocam w10 geçtiğimden beri böyle, Win8.1'de böyle sıkıntı yoktu, Şimdi win8.1 dönüp denemekten üşeniyorum da, Yapı geldikçe düzelmiyor da..

symbianbelle

symbianbelle

Üye
yeni yapı 10.0.14356.1000 yayınlandı

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Telefonda kullandığım tema kırmızı ama Edge'in yüklenme çubuğu mavi renk :bigstar:

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Giderilen sorunlar
  • Microsoft Health uygulamasındaki yüksek batarya kullanımı sorunu giderildi
  • %75-85 arasındaki batarya ikonunun yanlış görünme sorunu giderildi
  • Ayarlar içerisinde Hızlı işlemler ayarlarının kullanıcı arayüzü güncellendi
  • Ayarlar uygulaması artık hızlı işlemleri değiştirirken çökmüyor
  • Hızlı işlemlerde parlaklık ayarının kaybolma sorunu giderildi
  • SD kartta çok veri varsa küçük resmin oluşmama sorunu giderildi (galeride)
  • Göz atma ekranında iyileştirmeler yapıldı
  • Zaman dilimi değiştiğinde Alarmar & Saat uygulamasının etkilenmeme sorunu giderildi
  • Bildirim merkezindeki ikonlar küçültüldü
  • Ekran kilitli iken sabit görünen klavye sorunu giderildi
  • Bazı evrensel uygulamalarda klavye açılmama sorunu giderildi
  • Internet paylaşımı sorunu giderildi
  • Uygulama isimlerindeki yazı ölçekleme sorunu giderildi
  • ve dahası

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye

Edge link girerken çıkan tahminlerin ilk sırası için arkaplana mavi tonda vurgu yapılmış. Küçükte olsa görsellik olarak güzel bir değişiklik.
Mağaza da değişiklik var, güncelleme ekranında yükleme bilgisi sadece ilerleyen şerit değil aynı zaman da kaç MB yüklendiği de gösteriliyor.

• Beğen
Tepkiler: serinaga, afwerker ve ceza87
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Mi4de Windows 10 performansı nasıl kardeş? Donanımla uyum sorunu falan var mı yada bir Lumia930/1520 kullanıyor hissi veriyor mu?

afwerker

afwerker

Üye
@papakudioflu @Sensation sitede sorun var galiba resimi yükleye tıklıyorum mobilden ekleniyor herşey tamam cevaplaya gelince donup kalıyor. Pcden eklemek zorunda kalıyorum
Html 5 sonuçları

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ceza87
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
@papakudioflu @Sensation sitede sorun var galiba resimi yükleye tıklıyorum mobilden ekleniyor herşey tamam cevaplaya gelince donup kalıyor. Pcden eklemek zorunda kalıyorum
Html 5 sonuçları
Aynı sorun bende de var, kafayı yediriyor insana.

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt