Mağazanın açılış hızı fark edilir düzeyde artmış.Mağaza(11604.1000.27.0 > 11605.1000.113.0) ve Windows Hesap Makinesi güncellendi.

Kadının Microsoft geçmişini okusaydın böyle konuşmazdın muhtemelen. Bugün Windows işletim sisteminde severek kullanılan bir çok şeyi Dona Sarkar tasarlamış ki zaten kadın aynı zamanda moda tasarımcısı. New York moda haftasında defilesi bile var.Dona da sarksa atlete de sarksa bu kızdan bi cacık olmaz. Joe Belfiore el atmadıkça olmaz ki o da bu saatten sonra elini sürmez WM 10 a.

ben yükledim öyle bi sorun olmadıLumia 925 olan ve yapı 10.0.10586.338 kurulu olup, Kulaklık yeri çalışmayan var mı?
Yoksa benim kulaklık yerimi bozuldu..

Cihazı yeniden başlatmayı denediniz mi?Lumia 925 olan ve yapı 10.0.10586.338 kurulu olup, Kulaklık yeri çalışmayan var mı?
Yoksa benim kulaklık yerimi bozuldu..

Şöyle küçüklü görsel değişmeler var.14356.1000 numaralı yapı hızlı halka için kullanımda.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Göreceğiz bi 3 sene de ona verelim bakalım ne olacak. Nede olsa bizde vakit çok beklerizKadının Microsoft geçmişini okusaydın böyle konuşmazdın muhtemelen. Bugün Windows işletim sisteminde severek kullanılan bir çok şeyi Dona Sarkar tasarlamış ki zaten kadın aynı zamanda moda tasarımcısı. New York moda haftasında defilesi bile var.![]()

Hocam w10 geçtiğimden beri böyle, Win8.1'de böyle sıkıntı yoktu, Şimdi win8.1 dönüp denemekten üşeniyorum da, Yapı geldikçe düzelmiyor da..Cihazı yeniden başlatmayı denediniz mi?![]()
14356 numaralı yapının test edildiği ve bu yapının 1607 numaralı versiyon ile geleceği belirtiliyor.
Mi4de Windows 10 performansı nasıl kardeş? Donanımla uyum sorunu falan var mı yada bir Lumia930/1520 kullanıyor hissi veriyor mu?Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aynı sorun bende de var, kafayı yediriyor insana.@papakudioflu @Sensation sitede sorun var galiba resimi yükleye tıklıyorum mobilden ekleniyor herşey tamam cevaplaya gelince donup kalıyor. Pcden eklemek zorunda kalıyorum
Html 5 sonuçları