Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
No new build today.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dağılabiliriz :)

yasirtaha

yasirtaha

Üye
şuan wm başladığı yere geri döndü ilk başlarda da konuyu okuyan sayısı bir elin parmaklarını geçmiyordu şimdide aynı

serinaga

serinaga

Üye
Geceyi Slowla kapattılar demek, kaçırmışım heyecanlı bekleyişi, herkes dağılmış galiba ...

skynet

Üye
Beyler bir güncelleme geldi bana ama neyin nesi bilmiyorum

skynet

Üye

• Beğen
Tepkiler: Sensation
erhanercan

erhanercan

Üye

release preview den mi takılıyordun
ŞİMDİ bana da geldi

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Ekran görüntüsü şu:

Konu güncellendi.

erhanercan

erhanercan

Üye
Windows 10 Mobile TH2 Build 10586.338 Shows up on BuildFeed
Microsoft last pushed TH2 to everyone running official update for both non-insiders and for Insiders in Release Preview ring. Now Windows 10 Mobile TH2 Build 10586.338 ( ) has showed up on Buildfeed. Build 10586.338 has been compiled on May 17 as per the data provided on BuildFeed.

So, the build may go through final testing internally and it may be pushed this week to Insiders on release preview. Being a kind of build it will not bring any new features but we can expect good amount of fixes.
Yapı numarası ne?

aynı yapı geldi bana da

• Beğen
Tepkiler: KırmızıBeyaz60
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Windows 10 Mobile TH2 Build 10586.338 Shows up on BuildFeed
Microsoft last pushed TH2 to everyone running official update for both non-insiders and for Insiders in Release Preview ring. Now Windows 10 Mobile TH2 Build 10586.338 ( ) has showed up on Buildfeed. Build 10586.338 has been compiled on May 17 as per the data provided on BuildFeed.

So, the build may go through final testing internally and it may be pushed this week to Insiders on release preview. Being a kind of build it will not bring any new features but we can expect good amount of fixes.

aynı yapı geldi bana da
Bugün bir Slow bide Toplu Güncelleştirme verdiler perşembe günü de bir fast verseler hepimizin gönlü olsa :)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve erhanercan
dakamon

dakamon

Üye
Verseler nolcak ki kendimizi oyalamaktan başka bir şeye yaramıyor. Yeni hiçbir şey yok. :(

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi

skynet

Üye
Microsoft Telefon güncellendi.
Ekran görüntüsünü direk mtalk ile yüklemiştim sanırım o yüzden gözükmüyor :)

SLH.55

SLH.55

Üye
Lumia 925 olan ve yapı 10.0.10586.338 kurulu olup, Kulaklık yeri çalışmayan var mı?
Yoksa benim kulaklık yerimi bozuldu..

skynet

Üye
Gestures & touch güncellendi.

• Beğen
Tepkiler: dark_13 ve n000k
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dokunma güncellendi. Windows Phone 8.1'de olan telefonu yüzeye yüzüstü bırakınca gelen aramaları sessize alma geldi.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: dark_13, n000k ve bozkirdangelen

skynet

Üye
Appx dosyası ile güncellediğimde zaten o özellik gelmişti şimdi sadece 3 renkli nokta gelmiş :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt