Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Bende sorun yok görünüyor. Muhtemelen bilgisayarda da aynı hesabı kullandığım için düzeldi. Çünkü dün pc'yi açtığımda Insider hesabında sorun var dedi. Düzelt deyince normale döndü. Demekki aynı anda telefonda da düzeltti

• Beğen
Tepkiler: erhanercan

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bende sorun yok görünüyor. Muhtemelen bilgisayarda da aynı hesabı kullandığım için düzeldi. Çünkü dün pc'yi açtığımda Insider hesabında sorun var dedi. Düzelt deyince normale döndü. Demekki aynı anda telefonda da düzeltti
Dün gece Disabled yazıyordu, şimdi düzeltilmiş.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
Bay H

Bay H

Üye
14356 numaralı yapının test edildiği ve bu yapının 1607 numaralı versiyon ile geleceği belirtiliyor.

serinaga

serinaga

Üye
Son Redstone yapıda sıfırlayan var mı ? Var ise performans nasıl ? Kamera'da video çekimi vs. nasıl acaba ? Bende şuan kamera video çekerken renk ve görüntü kayma sorunu yaşıyor, pil tasarrufuna geçtiğinde navigasyon tuşlarının ışığı sönmüyor, bir süre kullanılmayıp ekran kararmadan hemen önce ekran parlaklığı düşeceğine daha bir parlayıp sonra kararıyor vs.vs. Acaba diyorum bir sıfırlasam mı ? Yoksa 8.1'den mi gelsem tekrardan ?

Bay H

Bay H

Üye
Kullanıcılar Xbox uygulamasın "play from console" ibaresini görünce Xbox One oyunlarını stream etme özelliği mobil tarafa da gelebilir mi diye düşünmeye başlamışlar. Evrensel bir uygulama olduğu için hata olabilir düşüncesi de hakim E3 de bir sürpriz olabilir düşüncesi de.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: KırmızıBeyaz60
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı 14352, salı günü geliyor.

• Beğen
Tepkiler: serinaga
mp2934

mp2934

Üye
Telefondan interneti kabloyla bilgisayara paylaşma gibi bir seçeneğimiz var mı

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
wifi ve Bluetooth ile paylaşma var.

Ekli dosyalar

mp2934

mp2934

Üye
wifi ve Bluetooth ile paylaşma var.
bağlı olduğum wifi i telefondan paylaşmak istiyorum .bluetooth üzerinden de sadece hücresel veriyi paylaşıyor

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
bağlı olduğum wifi i telefondan paylaşmak istiyorum .bluetooth üzerinden de sadece hücresel veriyi paylaşıyor
O olay şimdilik bizde yok! Bağlı olduğun wifi için pc ye 30-40 tl lik wifi dongle alabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: mp2934
mp2934

mp2934

Üye
mağazada sıkıntı mı var ne zaman bir uygulama yüklemeye kalksam atıyor hiçbir uygulamayı yüklemiyor

omerk88

omerk88

Üye
Arkadaşlar wp10 yüklü 830 video oynatırken ekran titremesi yaşıyordum cihazı sıfırladım duzelir diye şimdi de türkçe klavye inmiyor swipe kullanamıyorum ve here drive açılmıyor öyle duruyor ayrıca video titremeside geçmedi

mTalk'tan gönderildi

afwerker

afwerker

Üye
Arkadaşlar wp10 yüklü 830 video oynatırken ekran titremesi yaşıyordum cihazı sıfırladım duzelir diye şimdi de türkçe klavye inmiyor swipe kullanamıyorum ve here drive açılmıyor öyle duruyor ayrıca video titremeside geçmedi

mTalk'tan gönderildi
VPN kullanmayı dene bazen öyle çözülüyor sorunlar

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
lumia 920 en son hangi yapıyı alıyor 35.yapıyıda alıyormu acaba uzun süredir takip etmiyordumda

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
10586.416
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: lumiacı, flutewoddy ve Krnl386
.BlueTR

.BlueTR

Üye
10586.416
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hızlı falan mı demeye çalışmışlar anlamadım ama benim 630 bundan daha hızlı açılıyor W10da. 25.saniyede falan kilit ekranı gelmiş oluyor. 8.1'in açılması 10 saniye sürüyordu ona yaklaşamaz bile.

Takipçi Satın Al

Üst Alt