Tavsiye Galaxy S5 G900FQ Android 6.0.1 Güncellemesi Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Seglopsi

Seglopsi

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S5 G900FQ Android 6.0.1 Güncellemesi Geldi
Galaxy S5 G900FQ kodlu Türkiye Galaxy S5 telefonlara Android 6.0.1 sürümü resmi olarak ota üzerinden geldi. 2 ay kadar evvel tüm G900F cihazları bu güncellemeyi almış olmasına rağmen, Türkiye şebekelerinin uyum sorunu ve sebebiyle 2 Ay kadar geç almış bulunmaktayız. Knox modu dışında pek farklılık görmesemde performans olarak daha iyileştirilmiş olduğunu düşünüyorum. Geç olsa da güncellemenin gelmesi sevindirici oldu. Muhtemelen S5'in aldığı son güncelleme olacaktır diye düşünüyorum. Chat-ON gibi kimsenin kullanmadığı gereksiz birkaç uygulama kaldırılmış.

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'

MaxipmaN

Üye
S5 ne abi ya note 3 dururken? Hala anlamadım bu sacmalığı. 5.1.1 bile almadı herhal.

byAndroid

byAndroid

Üye
5-6 ay var aralarında note 3 e vermeyebilir

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Silinen üye 2362831
Seglopsi

Seglopsi

Üye
    Konu Sahibi
S5'e de 5.1.1 gibi ara sürümleri almadan direkt verdiler zaten, 5.0 dan 6.0.1 e geldi.
S5 ne abi ya note 3 dururken? Hala anlamadım bu sacmalığı. 5.1.1 bile almadı herhal.

duyurulmuş muydu ki note3 için android 6.0 güncellemesi?

byAndroid

byAndroid

Üye
S5'e de 5.1.1 gibi ara sürümleri almadan direkt verdiler zaten, 5.0 dan 6.0.1 e geldi.

duyurulmuş muydu ki note3 için android 6.0 güncellemesi?
Yok duyurulmadi

Seglopsi

Seglopsi

Üye
    Konu Sahibi
s5 ne diyorsun da, note3 s5 den iyi bir cihaz değil ki s5'in bu kadar geç aldığı güncellemeyi alsın. Türkiye'de satılan bazı note3 modellerinde 4g dahi yok.

s, s2, note, s3, note2, s4, note3, s5, note4, s6... şeklinde gidiyor zaten s ve note serisi sıralaması. muhtemelen note3 daha güncelleme almayacağı gibi, note4ün de son hakkı kaldı.

MaxipmaN

Üye
s5 ne diyorsun da, note3 s5 den iyi bir cihaz değil ki s5'in bu kadar geç aldığı güncellemeyi alsın. Türkiye'de satılan bazı note3 modellerinde 4g dahi yok.

s, s2, note, s3, note2, s4, note3, s5, note4, s6... şeklinde gidiyor zaten s ve note serisi sıralaması. muhtemelen note3 daha güncelleme almayacağı gibi, note4ün de son hakkı kaldı.
Note 3 neo bile aldı yalniz 5.1.1

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Samsung 3. Güncelleme veriyor note 4 ve s5 ömrünü tamamladı

Galaxy S4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Xda'da vb yabancı sitelere bakarsak 18 ay doldu mu donanımın bir esamesi kalmıyor.

Bir nevi haklı sayılır note 3 snap800 3gb ram , s5 snap801 2gb ram. S5 için hayırlı olsun sadece doz modu bile şarj suresine damga vuruyor.

Luck Star

Luck Star

Üye
S serisi her zaman öndeydi ne kadar Note serisi dolu dolu olsa amiral ismini hakkıyla kazanacak bir cihaz olsa da ben Samsung'da S serisinin her zaman daha popüler olduğunu gördüm. Bence normaldir S5 almalıydı zaten şarj olarak olsun arayüz olarak olsun çok iyi. 4.4 mükemmeldi 5.0 biraz saçmaladı ama 6.0 yine çok iyi olmuş. Arkadaşım 5-6 saat ekran süresi alıyor ama bir ufak fix lazım restart atma olayı var düzelir inş.

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
S serisi her zaman öndeydi ne kadar Note serisi dolu dolu olsa amiral ismini hakkıyla kazanacak bir cihaz olsa da ben Samsung'da S serisinin her zaman daha popüler olduğunu gördüm. Bence normaldir S5 almalıydı zaten şarj olarak olsun arayüz olarak olsun çok iyi. 4.4 mükemmeldi 5.0 biraz saçmaladı ama 6.0 yine çok iyi olmuş. Arkadaşım 5-6 saat ekran süresi alıyor ama bir ufak fix lazım restart atma olayı var düzelir inş.
İlerleyen zamanlarda güncellenir ve düzeltilir diye düşünüyorum. Keşke S4 için 5.0 yerine 5.1.1 direk verilseydi S4 gibi bir cihazı 5.0 da bırakmasından çok rahatsızım.

Galaxy S4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rancho

Rancho

Üye
Alpha ya 6.0 vereceğini duyurmuştu ama ortalıkta yok.

byAndroid

byAndroid

Üye
Alpha yada gelir inş

• Beğen
Tepkiler: Rancho
Seglopsi

Seglopsi

Üye
    Konu Sahibi
Birkaç bug yakaladım işletim sistemi üzerinde ve stabilizasyon için biraz uğraşmak gerekiyor. birde ısınma problemi mevcut biraz, daha evvelden hiç karşılaşmadığım bir olaydı, bu güncelleme ile termal değerlerde oldukça fazla sıcaklık artışı mevcut.

Luck Star

Luck Star

Üye
Yaz ayı geldiği için olabilir belki havalar aşırı sıcak ve nemli.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Silinen üye 2362831

Üst Alt