Telefon Tavsiyesi Hangisini Önerirsiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangisi?

• Huawei Mate 8

Kullanılan: 10 32.3%
  • Huawei Mate S

Kullanılan: 3 9.7%
  • LG G4

Kullanılan: 18 58.1%

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
LG v10 - Samsung Galaxy a5 ve Samsung Galaxy a7 bu cihazları önerir misiniz peki? yeni cihazlara da bakıyordum gözüme çarptı özellikleri de gayet güzel :bilmm Sadece LG v10 1.700 :tl: civarı o yüzden düşünmüyorum ama güzel cihaz sevdim :tebessüm:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
LG v10 - Samsung Galaxy a5 ve Samsung Galaxy a7 bu cihazları önerir misiniz peki? yeni cihazlara da bakıyordum gözüme çarptı özellikleri de gayet güzel :bilmm Sadece LG v10 1.700 :tl: civarı o yüzden düşünmüyorum ama güzel cihaz sevdim :tebessüm:
V10'un tasarımı epey güzel telefonun özellikleri de harikulade ilk Türkiye pazarına girdiği vakit takip etmiştim 64gb + microsd + QHD IPS + çift ön kamera özellikleri vardı. Kenarları çeliktendi yanılmıyorsam biraz parlak ama bence hissiyatı aliminyumdan daha güzel. Tek sıkıntısı pil süresiymiş. Onuda +1 yedek batarya alır cebe atıp çözersin. A7 hakkında bir bilgim yok. A5 desen orta segment, A5 nere V10 nere..

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
byAndroid

byAndroid

Üye
A5 veya a7 güzel. Eline alan amiral sanır. V10 hiç görmedim elime almadım bilmiyorum cihazı

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
falconn00

falconn00

Üye
Hocam a5 ile a7 arasında kaldiysan a7 derim ama bence ustune 200-250 TL daha koyup(ortalama 1500 falan eder a8 yanılmıyorsam) a8(32gb) al derim

Lenovo Vibe P1

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Hocam a5 ile a7 arasında kaldiysan a7 derim ama bence ustune 200-250 TL daha koyup(ortalama 1500 falan eder a8 yanılmıyorsam) a8(32gb) al derim

Lenovo Vibe P1
Haklısın Valla ama o kadar çok ürün çeşidi var ki kafa ister istemez karışıyor yani a7de çok iyi a8 çok hoşuma gitti bizim Müdür kullanıyor da çok Hoş cihaz Hele bi salı günü olsun o zaman herşey netleşecek bakalım hangi cihaz bana düşecek :bilmm

• Beğen
Tepkiler: falconn00
falconn00

falconn00

Üye
Haklısın Valla ama o kadar çok ürün çeşidi var ki kafa ister istemez karışıyor yani a7de çok iyi a8 çok hoşuma gitti bizim Müdür kullanıyor da çok Hoş cihaz Hele bi salı günü olsun o zaman herşey netleşecek bakalım hangi cihaz bana düşecek :bilmm
Hocam peki Honor 7 düşündünüz mü ?

Lenovo Vibe P1

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Hocam peki Honor 7 düşündünüz mü ?

Lenovo Vibe P1
Honor 7 ye baktım gayet güzel özellikleri var :tebessüm: ama işte salı günü maaşı alınca telefonlara bakıp elime alıp bakmam lazım ayrıca Honor 7 nin fiyatı da iyi :eller:

• Beğen
falconn00

falconn00

Üye
Honor 7 ye baktım gayet güzel özellikleri var :tebessüm: ama işte salı günü maaşı alınca telefonlara bakıp elime alıp bakmam lazım ayrıca Honor 7 nin fiyatı da iyi :eller:

Epey.com daki fiyatları
Honor un tek kötü yanı bence 5.0.2 Lollipop android olması

Lenovo Vibe P1

• Beğen
falconn00

falconn00

Üye
Hocam internetten mi alacaksın yoksa mağazaya gidip elden mi ?

Lenovo Vibe P1

• Beğen
furyzer0

furyzer0

Üye
Samsung note ve s serisi dışındaki cihazlarına ne kadar destek vereceği belli olmuyor bir sene de güncelleme alabilir 3 sene de ya da hiç almaz

Sent from mTalk using lumia950

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Hocam Samsung alacaksanız S ve Note serisi hariç önermem. Güncelleme konusunda sıkıntı yaşarsınız.
Bence Huawei, HTC ve Sony markalarına bakın.

• Beğen
Tepkiler: djhiguramos ve ___kaptan___
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Hocam Samsung alacaksanız S ve Note serisi hariç önermem. Güncelleme konusunda sıkıntı yaşarsınız.
Bence Huawei, HTC ve Sony markalarına bakın.
Yarın maaşı alıp direk mağazalara bakıcam, eğer bir kampanya vs denk gelirsem samsung Note 4 veya 5 düşünüyorum onun dışında S serisinden S6 olabilir, ama 1200 küsura Huawei Honor 7 de alabilirim çok güzel cihaz :eller: :tebessüm:

• Beğen
falconn00

falconn00

Üye
Hayırlısı hocam

Emre

Üye
Yarın maaşı alıp direk mağazalara bakıcam, eğer bir kampanya vs denk gelirsem samsung Note 4 veya 5 düşünüyorum onun dışında S serisinden S6 olabilir, ama 1200 küsura Huawei Honor 7 de alabilirim çok güzel cihaz :eller: :tebessüm:
Note 5 kesinlikle.

SHS

SHS

Üye
1 ay oldu ne zman alacan :D

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___ ve falconn00

cemmesut

Üye
Ben g4 aldım.kalite

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
inşallah bugün sabah alıyorum Hayırlısı ile :tebessüm: Aynen ne ara 1ay oldu ya :bilmm :kıskıs:

• Beğen

Üst Alt