Telefon Tavsiyesi Hangisini Önerirsiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangisi?

• Huawei Mate 8

Kullanılan: 10 32.3%
  • Huawei Mate S

Kullanılan: 3 9.7%
  • LG G4

Kullanılan: 18 58.1%

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
falconn00

falconn00

Üye
Hocam öyle düşünüyorsan xiaomi mi5 seçeneği de ekle bence. Sahibinden de satanlar var. Donanım olarak hepsinden üstün görüyorum

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birde şöyle bir durum var Note 5 düşünüyordum ama çok para yani 2000 küsur o kadar para da verilmez yani :bilmm o yüzden 1500 üzerine çıkmayı düşünmüyorum gerçi bildiğim kadarıyla Mate 8 de şuan ülkemizde satışı yok ama dışardan getirtenler var, ama Mate 8 de 1700-2300 :tl: arası olsa gerek :bilmm Ama yine de gönlüm Mate 8 'den yana :tebessüm:
byAndroid hocam doğru söylüyor... Mi5 de 10 numara

seco_can_can

seco_can_can

Üye
huawie mate s kullandım bi ay anca dayanabildim hocam çok samimiyim s3 discovery gibi cihazlar daha stabil sadece güzel tarafı tasarımı hoşuma gitti huawie alınacak bi marka değil bence para verilmez

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Bence yorumlara fazla takılma mate 8 çok çok iyi
oyun konusunda tereddüt etme ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılar
Mesela V10 da gtaLCS Google playda desteklemiyor ama oynuyorum
Mükemmel cihaz diyebilirim
Fiyatı da iyi ama
Aynen yorumlar kafa karıştırıyor işte :bilmm Mate 8 hani media markt'te vatan'da bimeks'te satılsa gider bakarım ama yok malesef :( o yüzden yorumlara göz atıyorum eleştiren yorumlar biraz düşündürüyor, mate 8 n11 sitesinde 2199 :tl: note 5 1919 :tl: Ama dediğin gibi sahibinden üzerinden satanlar var onlara da göz atcam :tebessüm: :tşk:

• Beğen
Tepkiler: ilyas_0177
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Aynen yorumlar kafa karıştırıyor işte :bilmm Mate 8 hani media markt'te vatan'da bimeks'te satılsa gider bakarım ama yok malesef :( o yüzden yorumlara göz atıyorum eleştiren yorumlar biraz düşündürüyor, mate 8 n11 sitesinde 2199 :tl: note 5 1919 :tl: Ama dediğin gibi sahibinden üzerinden satanlar var onlara da göz atcam :tebessüm: :tşk:
istersen sahibinden üzerinden bakabilir hatta cihaza yakından bakabilirsiniz bu sizin hakkınız ;)
Mate 8 bende kullanıyorum fakat V10 varken bütün cihazlar gölgede kaldı

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
huawie mate s kullandım bi ay anca dayanabildim hocam çok samimiyim s3 discovery gibi cihazlar daha stabil sadece güzel tarafı tasarımı hoşuma gitti huawie alınacak bi marka değil bence para verilmez
Ne gibi sıkıntısı vardı peki Mate S'in acaba? aklımdaki 3. cihaz Mate S çünkü o yüzden yani :bilmm

seco_can_can

seco_can_can

Üye
Ne gibi sıkıntısı vardı peki Mate S'in acaba? aklımdaki 3. cihaz Mate S çünkü o yüzden yani :bilmm
valla su gibi gidiyordu şarjı 4 saati anca görüyor sürekli açıkken oyunlarda ciddi performans düşüklüğü var ve aşırı ısınma var

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
valla su gibi gidiyordu şarjı 4 saati anca görüyor sürekli açıkken oyunlarda ciddi performans düşüklüğü var ve aşırı ısınma var
o zaman Mate S'i eliyorum :bilmm geriye LG G4 ve Huawei Mate 8 kaldı, haziranın ilk haftası alcam cihazı o zamana Note 5'te indirim vs olacak olursa onu da değerlendirebilirim :eller:

falconn00

falconn00

Üye
o zaman Mate S'i eliyorum :bilmm geriye LG G4 ve Huawei Mate 8 kaldı, haziranın ilk haftası alcam cihazı o zamana Note 5'te indirim vs olacak olursa onu da değerlendirebilirim :eller:
hocam ben Mate 8 tarafındanım ve şiddetle tavsiye ederim,imkanım olsa da ben alsam :D :D
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
hocam ben Mate 8 tarafındanım ve şiddetle tavsiye ederim,imkanım olsa da ben alsam :D :D
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aynen bende bir buçuk maaş bayılcam galiba :aha: :bilmm çok para yaa az bi fiyatı düşte iyi olacak :bilmm

0MG90

0MG90

Üye
Bence Xiaomi Mi 5'i bekleyin. Hemen alacaksanız tercihim Huawei'den olurdu.

• Beğen
Tepkiler: djhiguramos ve ___kaptan___
Invoke

Invoke

Üye
Mate 8 kaç lira ki?

falconn00

falconn00

Üye
Mate 8 kaç lira ki?
1900 TL ve üstü diye biliyorum ben
Sende haklısın valla ne diyeyim el mecbur bayılcaz parayı :bilmm :kıskıs:

Haziranın ilk haftası alcam inşallah, o zamana kadar buradan arkadaşlardan yorum ve tavsiye almak istedim :tebessüm:
hocam bence vereceğiniz paraya değer bir telefon hayırlısı ile alırsınız inşAllah...
hocam yanlış anlamayın fakat maaşınız ne kadar ?
Birde şöyle bir durum var Note 5 düşünüyordum ama çok para yani 2000 küsur o kadar para da verilmez yani :bilmm o yüzden 1500 üzerine çıkmayı düşünmüyorum gerçi bildiğim kadarıyla Mate 8 de şuan ülkemizde satışı yok ama dışardan getirtenler var, ama Mate 8 de 1700-2300 :tl: arası olsa gerek :bilmm Ama yine de gönlüm Mate 8 'den yana :tebessüm:

1500 :tl: Üstüne çıkmayı düşünmüyorum :bilmm
bu 2 yorumunuza şuan dikkat ettim 1500 TL üstüne çıkmam derseniz (af edersiniz ama ) mate 8 biraz zor gibi be hocam

• Beğen
Rancho

Rancho

Üye
Mate 8 e vereceğin parayı Note5 e ver bence

• Beğen

Emre

Üye
Note 5 derim

• Beğen
furyzer0

furyzer0

Üye
Bence xiaomi mi5 çok daha iyi snapdragon bence piyasada kötünün en iyisi

Sent from mtalk using lumia 950

furyzer0

furyzer0

Üye
Türkiye'ye temmuzda gelecek diye bir söylenti var.

Sent from mtalk using lumia 950

Üst Alt