V10'un tasarımı epey güzel telefonun özellikleri de harikulade ilk Türkiye pazarına girdiği vakit takip etmiştim 64gb + microsd + QHD IPS + çift ön kamera özellikleri vardı. Kenarları çeliktendi yanılmıyorsam biraz parlak ama bence hissiyatı aliminyumdan daha güzel. Tek sıkıntısı pil süresiymiş. Onuda +1 yedek batarya alır cebe atıp çözersin. A7 hakkında bir bilgim yok. A5 desen orta segment, A5 nere V10 nere..LG v10 - Samsung Galaxy a5 ve Samsung Galaxy a7 bu cihazları önerir misiniz peki? yeni cihazlara da bakıyordum gözüme çarptı özellikleri de gayet güzelSadece LG v10 1.700
civarı o yüzden düşünmüyorum ama güzel cihaz sevdim
![]()
Haklısın Valla ama o kadar çok ürün çeşidi var ki kafa ister istemez karışıyor yani a7de çok iyi a8 çok hoşuma gitti bizim Müdür kullanıyor da çok Hoş cihaz Hele bi salı günü olsun o zaman herşey netleşecek bakalım hangi cihaz bana düşecekHocam a5 ile a7 arasında kaldiysan a7 derim ama bence ustune 200-250 TL daha koyup(ortalama 1500 falan eder a8 yanılmıyorsam) a8(32gb) al derim
Lenovo Vibe P1

Hocam peki Honor 7 düşündünüz mü ?Haklısın Valla ama o kadar çok ürün çeşidi var ki kafa ister istemez karışıyor yani a7de çok iyi a8 çok hoşuma gitti bizim Müdür kullanıyor da çok Hoş cihaz Hele bi salı günü olsun o zaman herşey netleşecek bakalım hangi cihaz bana düşecek![]()
Honor 7 ye baktım gayet güzel özellikleri varHocam peki Honor 7 düşündünüz mü ?
Lenovo Vibe P1
ama işte salı günü maaşı alınca telefonlara bakıp elime alıp bakmam lazım ayrıca Honor 7 nin fiyatı da iyi 
Honor 7 ye baktım gayet güzel özellikleri varama işte salı günü maaşı alınca telefonlara bakıp elime alıp bakmam lazım ayrıca Honor 7 nin fiyatı da iyi
![]()
Aynen fiyat gayet iyi, daha önce hiç android cihaz kullanmadım bu ilk android cihazım olacak o yüzden güncellemeler konusunda bişey diyemiyorum
Epey.com daki fiyatları
Honor un tek kötü yanı bence 5.0.2 Lollipop android olması
Lenovo Vibe P1

Yok direk mağazadan elden alcam inşallahHocam internetten mi alacaksın yoksa mağazaya gidip elden mi ?
Lenovo Vibe P1

Yarın maaşı alıp direk mağazalara bakıcam, eğer bir kampanya vs denk gelirsem samsung Note 4 veya 5 düşünüyorum onun dışında S serisinden S6 olabilir, ama 1200 küsura Huawei Honor 7 de alabilirim çok güzel cihazHocam Samsung alacaksanız S ve Note serisi hariç önermem. Güncelleme konusunda sıkıntı yaşarsınız.
Bence Huawei, HTC ve Sony markalarına bakın.

Note 5 kesinlikle.Yarın maaşı alıp direk mağazalara bakıcam, eğer bir kampanya vs denk gelirsem samsung Note 4 veya 5 düşünüyorum onun dışında S serisinden S6 olabilir, ama 1200 küsura Huawei Honor 7 de alabilirim çok güzel cihaz![]()
![]()
Hocam ya [emoji23][emoji23][emoji23]1 ay oldu ne zman alacan![]()
İnşAllah hocaminşallah bugün sabah alıyorum Hayırlısı ileAynen ne ara 1ay oldu ya
![]()
![]()