sanırım pek fazla costum rom yok yada ben bulamadım sen bulursan link atar mısın ?Basit morelocale kullanırsın olmazsa senin için daha iyi custom rom kullanmak farkın olur herkesten
türkçe dil desteği seçeneklerde yok.. bazı yerlerde var ama gizlı felan yazıyordu... bazı telefoncular getır biz yaparız dediler onlar nasıl yapıyorlar pekı ?nasıl olmaz ?
bundan 3 veya 4 yıl önce elime
amerikadan gelmiş
galaxy s2 skyrocket geçti
kendisi at&t nin bi telefonuydu ve onda da yoktu
sanırım hala Amerikan telekominasyon cihazlarında Türkçe dil desteği yok
morelocale maximum %20sini çeviriyor
genel olarak uygulama isimleri bazı metinler değişiyor telefonu %100 ingilizce kullanmak o halinden daha iyi
eğer Türkçe dil desteği yoksa yapacak pek bi şey yok
ingilizce kullanacaksınız
veya varsa içinde Türkçe dil bulunan rom kurmanız lazım
Bilmiyorum amatürkçe dil desteği seçeneklerde yok.. bazı yerlerde var ama gizlı felan yazıyordu... bazı telefoncular getır biz yaparız dediler onlar nasıl yapıyorlar pekı ?

bende ondan korkuyorum cihazı kullanmadan çöpe atmayalımBilmiyorum ama
umarım exynoslu s7 edge romu kurmayı düşünmüyorlardır![]()

cihaz modeli farklı G935T aynı diil olmaz bencefransa romu kurarsınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızolmazmı ?
sonu F T fark etmez @Luck Starcihaz modeli farklı G935T aynı diil olmaz bence
oluyorsa yüklerim bu konuda daha detaylı bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirimsonu F T fark etmez @Luck Star
sonu F T fark etmez @Luck Star
oluyorsa yüklerim bu konuda daha detaylı bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
Yok bu sefer fark ediyor çünkü işlemci değişik ve satış yapılan ülkeye göre rom yapmışlar başka ülkede kullanılsın istemiyorlar. Zaten uluslararası sürüm F yani bu durumda başka bir orjinal rom yükleyemezsin. Anca custom rom bulman lazım onda da pek iç açıcı değil dediğim gibi uluslararası model olmadığı için geliştirilmiyor şuan.
malesef... bi kaç telefoncu getir hallederiz dediler aklım onlarda nası yapacaklar acaba ?olmuyormuş malesef ben olur sandım
Bizim ülkenin esnafı her şeyi yaparım atomu parçalarım havasındadir nasıl yapar bilmiyorum ben de az çok bu tarz işleri bilirim ama ingilizce kullanın daha iyi saçma sapan şeyler yapmaz inşallah.malesef... bi kaç telefoncu getir hallederiz dediler aklım onlarda nası yapacaklar acaba ?
aynn haklısın sana katılıyorum olduğu gibi kullanırım artık napalımBizim ülkenin esnafı her şeyi yaparım atomu parçalarım havasındadir nasıl yapar bilmiyorum ben de az çok bu tarz işleri bilirim ama ingilizce kullanın daha iyi saçma sapan şeyler yapmaz inşallah.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi