Öneri S7 edge t-mobile

Sponsorlu Bağlantılar

serhat_002

serhat_002

Üye
    Konu Sahibi
S7 edge t-mobile
merhaba arkadaşlar... ABD den hediye s7 edge gelecek ve türkçe dil desteği yokmus türkçe dil desteği nasıl ekleyebilirim SM-G935T modeli... Lütfen gereksiz yere yorum atmayın konuyu bilen cvblarsa sevinirim

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Basit morelocale kullanırsın olmazsa senin için daha iyi custom rom kullanmak farkın olur herkesten

serhat_002

serhat_002

Üye
    Konu Sahibi
Basit morelocale kullanırsın olmazsa senin için daha iyi custom rom kullanmak farkın olur herkesten
sanırım pek fazla costum rom yok yada ben bulamadım sen bulursan link atar mısın ?

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
İMEİ Filan Gitmesin Dikkat Et

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
nasıl olmaz ?

bundan 3 veya 4 yıl önce elime

amerikadan gelmiş

galaxy s2 skyrocket geçti
kendisi at&t nin bi telefonuydu ve onda da yoktu

sanırım hala Amerikan telekominasyon cihazlarında Türkçe dil desteği yok
morelocale maximum %20sini çeviriyor
genel olarak uygulama isimleri bazı metinler değişiyor telefonu %100 ingilizce kullanmak o halinden daha iyi

eğer Türkçe dil desteği yoksa yapacak pek bi şey yok
ingilizce kullanacaksınız

veya varsa içinde Türkçe dil bulunan rom kurmanız lazım

serhat_002

serhat_002

Üye
    Konu Sahibi
nasıl olmaz ?

bundan 3 veya 4 yıl önce elime

amerikadan gelmiş

galaxy s2 skyrocket geçti
kendisi at&t nin bi telefonuydu ve onda da yoktu

sanırım hala Amerikan telekominasyon cihazlarında Türkçe dil desteği yok
morelocale maximum %20sini çeviriyor
genel olarak uygulama isimleri bazı metinler değişiyor telefonu %100 ingilizce kullanmak o halinden daha iyi

eğer Türkçe dil desteği yoksa yapacak pek bi şey yok
ingilizce kullanacaksınız

veya varsa içinde Türkçe dil bulunan rom kurmanız lazım
türkçe dil desteği seçeneklerde yok.. bazı yerlerde var ama gizlı felan yazıyordu... bazı telefoncular getır biz yaparız dediler onlar nasıl yapıyorlar pekı ?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
türkçe dil desteği seçeneklerde yok.. bazı yerlerde var ama gizlı felan yazıyordu... bazı telefoncular getır biz yaparız dediler onlar nasıl yapıyorlar pekı ?
Bilmiyorum ama
umarım exynoslu s7 edge romu kurmayı düşünmüyorlardır :ehe

hikmet366

hikmet366

Üye
fransa romu kurarsın olmazmı ?

Luck Star

Luck Star

Üye
sonu F T fark etmez @Luck Star

Yok bu sefer fark ediyor çünkü işlemci değişik ve satış yapılan ülkeye göre rom yapmışlar başka ülkede kullanılsın istemiyorlar. Zaten uluslararası sürüm F yani bu durumda başka bir orjinal rom yükleyemezsin. Anca custom rom bulman lazım onda da pek iç açıcı değil dediğim gibi uluslararası model olmadığı için geliştirilmiyor şuan.

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
hikmet366

hikmet366

Üye
oluyorsa yüklerim bu konuda daha detaylı bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
Yok bu sefer fark ediyor çünkü işlemci değişik ve satış yapılan ülkeye göre rom yapmışlar başka ülkede kullanılsın istemiyorlar. Zaten uluslararası sürüm F yani bu durumda başka bir orjinal rom yükleyemezsin. Anca custom rom bulman lazım onda da pek iç açıcı değil dediğim gibi uluslararası model olmadığı için geliştirilmiyor şuan.

olmuyormuş malesef ben olur sandım

Luck Star

Luck Star

Üye
malesef... bi kaç telefoncu getir hallederiz dediler aklım onlarda nası yapacaklar acaba ?
Bizim ülkenin esnafı her şeyi yaparım atomu parçalarım havasındadir nasıl yapar bilmiyorum ben de az çok bu tarz işleri bilirim ama ingilizce kullanın daha iyi saçma sapan şeyler yapmaz inşallah.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

serhat_002

serhat_002

Üye
    Konu Sahibi
Bizim ülkenin esnafı her şeyi yaparım atomu parçalarım havasındadir nasıl yapar bilmiyorum ben de az çok bu tarz işleri bilirim ama ingilizce kullanın daha iyi saçma sapan şeyler yapmaz inşallah.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynn haklısın sana katılıyorum olduğu gibi kullanırım artık napalım

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
KArdeşim ona tek yapılacak şey beklemek şuan hiçbir yerde rom yok multilanguage ile alakalı bişi yok

seco_can_can

seco_can_can

Üye
android in son sürümleri tüm dilleri destekliyor başka ülkelerin romlarını yüklemen yeterli hocam

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Gelen Bilgilere göre s7 de öyle bi durum söz konusu değil diğer ülke romları yüklemek sorun çıkartabilir donanım değişikliği sebebiyle

Takipçi Satın Al

Üst Alt