Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge Fiyatları Sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge Fiyatları Sızdırıldı
Samsung’un 2016 amiral gemi akıllı telefonları Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge’in fiyatları hakkında ilk somut bilgiler geldi.



Samsung’un yeni amiral gemi akıllı telefonları Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge’in tanıtımını yapacağı Unpacked 2016 etkinliği heyecanla beklenmeye devam ediyor. Mobil Dünya Kongresikapsamında TheNextGalaxy sloganı ile yapılacak duyuruda gün yüzüne çıkması beklenen yeni Gakaxy S7 cihazlar hakkında bir çok bilgi internete sızdırılmış fakat Galaxy S7 fiyatı ve Gakaxy S7 Edge fiyatı hakkında herhangi bir bilgi gelmemişti.

Galaxy S7 akıllı telefonun yanında Gear VR hediye edebilir

Samsung Galaxy S6 serisinin istenilen satış rakamlarına ulaşamamasına neden olarak amiral gemi modellerinin yüksek maliyetini göstermişti. Bu nedenle Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge’in maliyetini düşük tutmaya çalışacağı bilgisi gelen Samsung, bugün ortaya atılan iddialar göz önünde tutulduğunda maliyet düşürme konusunda pek de başarılı olamamış.

Tweakers.Net adlı Hollanda merkezli bir sitenin haberine göre Samsung Galaxy S7’nin 699.99€, Galaxy S7 Edge’in fiyatı ise 799.99€ olacak.

Samsung Galaxy S7 Fiyatları:

Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge, 21 Şubat tarihinde düzenlenecek olan Unpacked 2016 etkinliğinde resmi olarak duyurulacak. Dün gelen bilgilere göre ise,Samsung’un Galaxy S7 modellerinden satın alan müşterilere Gear VR hediye edileceği iddia edilmişti.

Samsung Galaxy S7 Özellikleri:





Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge Fiyatları Sızdırıldı - MaxiCep


 
hikmet366

hikmet366

Üye
2800 tl s7 olur 3500 tl de s7 edge olur
 

Benzer Konular



Üst Alt