işte bu güzel haberMicrosoft, Yapı 14352 sürümü ile Microsoft Edge Tarayıcıya Gerçek Zamanlı İletişim (RTC- Real Time Communications) özelliği için H.264 / AVC desteği eklemiş. Ayrıca Microsoft Edge RTC özellikleri, WebRTC 1.0 API desteği de dahil olmak üzere, önümüzdeki aylarda genişletilecekmiş.
Abi pratikte kullanıcıya nasıl yansır bu durum yani kullanmak için bir örnek verebilir misin somutlaştıramadım ben.Microsoft, Yapı 14352 sürümü ile Microsoft Edge Tarayıcıya Gerçek Zamanlı İletişim (RTC- Real Time Communications) özelliği için H.264 / AVC desteği eklemiş. Ayrıca Microsoft Edge RTC özellikleri, WebRTC 1.0 API desteği de dahil olmak üzere, önümüzdeki aylarda genişletilecekmiş.
bu oyunu pc ye yükledim 25gb oyun bir kere bile açılmadı deli etti beni. görünce aklıma geldi şimdi.paylaş seçeneği bulunmakta ve oyunun görüntüleri yerine videola
.586 lı stabil yapı 950xl de müthiş çalışıyor.
sistem akıcılık ve stabil olmasıyla şuan ios ve android le çok çok rahat yarışır hatta bazı noktalarda iyi bile.
iyi donanımlı cihazlarda gerçekten epey fark var.
bir de evrensel mağaza az çok tutarsa kendi hayran kitlesi yavaş yavaş büyüyecektir. sistem şuan gerçekten neredeyse sorunsuz 950xl de.
Landscape Başlat Ekranı, İnteraktif Canlı Kutucuk ve Split Screen ya da MultiWindow özelliklerinin Windows 10 Mobile Redstone 2 (rs2) güncellemesi ile verilmesi planlanıyormuş.
Kesin olmamakla birlikte, bu özelliklerin Windows 10 Mobile Redstone (rs1) Insider Preview sürümlerinde de test edilebileceği belirtiliyor.
1520 ile 930 en kotu ihtimal insider ile alır rs2 yi ancak kararlı yapı olarak alır mı bilememOoooo multi window . Nihayet beklediğim haber geldi. Gene donanım diyip çamura yatmazlar umarım!
evet bende merak ediyorum yavaş halkayı kurmuştum 820 ye ama hızlı halka kurulmuyor döngüye giriyor demiştiler o yüzden hiç denemedim durum hala aynı mı yüklenmiyor mu artık eski lumialaraGüncelleme almayan telefonlara redstone kurarken oluşan reset döngüsü sorunu hala devam ediyor mu ??
Slow seçerseniz bayağı eski bi rs yapısı geliyor ve bootloop yok. Fast seçerseniz hiçbir şey gelmiyor.Güncelleme almayan telefonlara redstone kurarken oluşan reset döngüsü sorunu hala devam ediyor mu ??
Bende yükledim bendede 39 gbbu oyunu pc ye yükledim 25gb oyun bir kere bile açılmadı deli etti beni. görünce aklıma geldi şimdi.
i7 işlemci 2gb ekran kartı ile en düşükte bile takılma oluyor bazen oyunu açtığımda fanlar çalışıyor hemen neden açamadınız özelden yazarsanız yardımcı olmaya calısırımaynı şekilde 950 dede çok süper çalışıyor şu ana kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım şarjı bitmesi dışında telefonu hiç kapatmadım diyebilirim tek dez avantaj olarak şarjının kötülüğü diyebilirim.586 lı stabil yapı 950xl de müthiş çalışıyor.
sistem akıcılık ve stabil olmasıyla şuan ios ve android le çok çok rahat yarışır hatta bazı noktalarda iyi bile.
iyi donanımlı cihazlarda gerçekten epey fark var.
bir de evrensel mağaza az çok tutarsa kendi hayran kitlesi yavaş yavaş büyüyecektir. sistem şuan gerçekten neredeyse sorunsuz 950xl de.
Multi-window %99.9 5" üzeri (phablet) telefonlara gelecek. Landscape Başlat Ekranı için de şu anda uygulama listesi sorunu varmış.Ooooo multi window . Nihayet beklediğim haber geldi. Gene donanım diyip çamura yatmazlar umarım!
Çok sürmese bari.Multi-window %99.9 5" üzeri (phablet) telefonlara gelecek. Landscape Başlat Ekranı için de şu anda uygulama listesi sorunu varmış.
Alt tarafı oyun değil bildiğin gerçek F1 yarışıBende yükledim bendede 39 gbi7 işlemci 2gb ekran kartı ile en düşükte bile takılma oluyor bazen oyunu açtığımda fanlar çalışıyor hemen neden açamadınız özelden yazarsanız yardımcı olmaya calısırım

zannedip karşısındakini salak zannedenlerle
ekran kartın nvidea ise experience i yükleyip bi güncelleyinbu oyunu pc ye yükledim 25gb oyun bir kere bile açılmadı deli etti beni. görünce aklıma geldi şimdi.
bende yarım saat önce girdiğimde böyle görünüyordu peki ne anlama geliyor buLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız