Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Hafta sonu yeğenime Lumia 640 XL aldım. Tabi hemen Yapı 10586.318 sürümünü kurdum. Bir hafta oldu sorunsuz. Hatta batarya bitmiyor desek yeridir.
Aylardır 640 XL kullanıyorum. şu anda yapı 14342.1004 ü kullanıyorum. Çok iyi, şikayetim yoktur.
Her zaman dediğim gibi Galiba windows 10 Mobile sistemini yeni nesil cihazlar için yapıyorlar gibi gözüküyor.
920,925,820 ve en fazla satan 520'leri kaale almıyorlar ise önemli ölçüde müşteri kaybederler.

Son düzenleme:

Murat Alper

Murat Alper

Üye
28 Temmuz 2016 :ehe
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tam olarak bu güncelleme sürüm no" 1607 gizemi nedir acaba :ehe bilmediğimiz yeni özellikler falan mı var acaba hem pc hemde mobile için bir açıklayında şu esrar perdesi bir aralansın :ehe

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tam olarak bu güncelleme sürüm no" 1607 gizemi nedir acaba :ehe bilmediğimiz yeni özellikler falan mı var acaba hem pc hemde mobile için bir açıklayında şu esrar perdesi bir aralansın :ehe
Şu anda 1511 sürümünü kullanıyoruz yani 2015 Kasım.
1607 ise 2016 Temmuz, yayınlandığı zamanı temsil ediyor, toplu güncelleştirmeler bunun üstüne geliyor.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
omerk88

omerk88

Üye
arkadaşlar wp10 edge de sitelere üye girişi yapamıyorum çerezleri kabul edin yazıyor ayarlara bakıyorum çerezlerle alakalı bişey yok ne yapmam lazım

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
arkadaşlar wp10 edge de sitelere üye girişi yapamıyorum çerezleri kabul edin yazıyor ayarlara bakıyorum çerezlerle alakalı bişey yok ne yapmam lazım
Mic.Edge ayarlarını kontrol ediniz, belki orada bir engelleme vardır.
Özellikle gelişmiş ayarlara gözatınız.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
valla bütün herşeyi açtım kapattım yine olmuyor kafayı yicem
Değişikliklerin etkin olması için "Bilgisayarı yeniden başlat" manızda fayda var. : - )))))

Aklıma gelen.... diğer güvenlik ayarlarına da bakmanızda yarar olabilir..

Diğer bir önerim de, farklı bir tarayıcıda da deneme yapmanız.

omerk88

omerk88

Üye
Değişikliklerin etkin olması için "Bilgisayarı yeniden başlat" manızda fayda var. : - )))))

Aklıma gelen.... diğer güvenlik ayarlarına da bakmanızda yarar olabilir..

Diğer bir önerim de, farklı bir tarayıcıda da deneme yapmanız.
kardeş wp10 telefon için pc değil ama yinede sağol

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Şurada .416

Şurada da yeni kilit ekranı arkaplanlarından biri.

bizim kilit ekranı baya hızlı gelişiyor. kamlubağa olsam bile adam akıllı bir şeye benzemesi için ömrüm yetmez.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386 ve bozkirdangelen
furyzer0

furyzer0

Üye
Hem relase hem fast ikide bir güncelleme alıyor 3 haftadır slowda tık yok :/

Sent from mTalk using lumia950

ON9

ON9

Üye
10.586 gelse de coşsak yine eskisi gibi. Telefon ikide bir donduğu için artık w10 kullanılamaz için 8.1 cyana döndüm denimde duracaktım ama eski hali de tam kalas gibiymiş arkadaş. Dayanamadım 1 gun eve gelince hemen w10'a geçtim. Sıfr kurulum yapmıştım. Baya hızlı yalnız. İlk kez W10'u sıfır kurulum üstüne yaptım. Donanlar deneyebilir. Kesinlikle tavsiye ediyorum. 920 kullanıcısıyım.
Bu arada 920 için orijinal batarya nereden bulabilirim. N11 ve gittigidiyora güvenmiyorum işin açıkçası

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal
serinaga

serinaga

Üye
bende hala haritalarda sesli navigasyon çalışmıyor. Sadece hız uyarıları var

Bende de çalışmıyordu, ancak Haritalar'da Ayarlardan Birim'i metrik sistemden ABD yap ve navigasyon başlat, sesin geldiğini göreceksin, sonra tekrar eskiye döndür ve ses gelmeye devam ediyor, bilmiyorum ama ben çok uğraştım ve böyle çözdüm ...

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Şurada .416

Şurada da yeni kilit ekranı arkaplanlarından biri.

İnsanları sinir ederek psikolojik bir test mi yapıyorlar ya kilit ekranına arkaplan eklemek nedir ya biz ne bekliyoruuuz adamlar ne yapıyor.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
erhanercan

erhanercan

Üye
10.586 gelse de coşsak yine eskisi gibi. Telefon ikide bir donduğu için artık w10 kullanılamaz için 8.1 cyana döndüm denimde duracaktım ama eski hali de tam kalas gibiymiş arkadaş. Dayanamadım 1 gun eve gelince hemen w10'a geçtim. Sıfr kurulum yapmıştım. Baya hızlı yalnız. İlk kez W10'u sıfır kurulum üstüne yaptım. Donanlar deneyebilir. Kesinlikle tavsiye ediyorum. 920 kullanıcısıyım.
Bu arada 920 için orijinal batarya nereden bulabilirim. N11 ve gittigidiyora güvenmiyorum işin açıkçası

muser iletişim n11 de mağazası var

• Beğen
Tepkiler: ON9
Bay H

Bay H

Üye
Yeni şeyler, yeni şeyler

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve flutewoddy
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni şeyler, yeni şeyler

Maalesef yeni değil bu :) Bayağıdır böyle bendeki Mağaza.
Şu alttaki küçük bilginin(App-her ne kadar yanlış yazsa da :ehe) yeni olması lazım. Bu ve dediğiniz özellik mağaza güncellemesi gelmeden, kendiliğinden eklendi.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Üst Alt