Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Microsoft, Yapı 14352 sürümü ile Microsoft Edge Tarayıcıya Gerçek Zamanlı İletişim (RTC- Real Time Communications) özelliği için H.264 / AVC desteği eklemiş. Ayrıca Microsoft Edge RTC özellikleri, WebRTC 1.0 API desteği de dahil olmak üzere, önümüzdeki aylarda genişletilecekmiş.

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy, Krnl386 ve BLasTeaR

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Microsoft, Yapı 14352 sürümü ile Microsoft Edge Tarayıcıya Gerçek Zamanlı İletişim (RTC- Real Time Communications) özelliği için H.264 / AVC desteği eklemiş. Ayrıca Microsoft Edge RTC özellikleri, WebRTC 1.0 API desteği de dahil olmak üzere, önümüzdeki aylarda genişletilecekmiş.
işte bu güzel haber :gulumseme2:

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Abi pratikte kullanıcıya nasıl yansır bu durum yani kullanmak için bir örnek verebilir misin somutlaştıramadım ben.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
atakanakata

atakanakata

Üye
.586 lı stabil yapı 950xl de müthiş çalışıyor.
sistem akıcılık ve stabil olmasıyla şuan ios ve android le çok çok rahat yarışır hatta bazı noktalarda iyi bile.
iyi donanımlı cihazlarda gerçekten epey fark var.
bir de evrensel mağaza az çok tutarsa kendi hayran kitlesi yavaş yavaş büyüyecektir. sistem şuan gerçekten neredeyse sorunsuz 950xl de.

• Beğen
Tepkiler: dark_13 ve Aybin.Kilic
furyzer0

furyzer0

Üye
sistem akıcılık ve stabil olmasıyla şuan ios ve android le çok çok rahat yarışır hatta bazı noktalarda iyi bile.
bir de evrensel mağaza az çok tutarsa kendi hayran kitlesi yavaş yavaş büyüyecektir. sistem şuan gerçekten neredeyse sorunsuz 950xl de.

Redstone yapısını denediniz mi fark var mı? Slow yapıdayım yeni yapı gelmiyor bu hafta da gelmezse geri dönmeyi düşünüyorum en son 13586.218 kullandım sonraki yapılarda fark var mı?

Sent from mTalk using lumia950

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Landscape Başlat Ekranı, İnteraktif Canlı Kutucuk ve Split Screen ya da MultiWindow özelliklerinin Windows 10 Mobile Redstone 2 (rs2) güncellemesi ile verilmesi planlanıyormuş.
Kesin olmamakla birlikte, bu özelliklerin Windows 10 Mobile Redstone (rs1) Insider Preview sürümlerinde de test edilebileceği belirtiliyor.

Ooooo multi window . Nihayet beklediğim haber geldi. Gene donanım diyip çamura yatmazlar umarım!

furyzer0

furyzer0

Üye
Ooooo multi window . Nihayet beklediğim haber geldi. Gene donanım diyip çamura yatmazlar umarım!
1520 ile 930 en kotu ihtimal insider ile alır rs2 yi ancak kararlı yapı olarak alır mı bilemem

Sent from mTalk using lumia950

xiseyn

Üye
Güncelleme almayan telefonlara redstone kurarken oluşan reset döngüsü sorunu hala devam ediyor mu ??

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Güncelleme almayan telefonlara redstone kurarken oluşan reset döngüsü sorunu hala devam ediyor mu ??
evet bende merak ediyorum yavaş halkayı kurmuştum 820 ye ama hızlı halka kurulmuyor döngüye giriyor demiştiler o yüzden hiç denemedim durum hala aynı mı yüklenmiyor mu artık eski lumialara

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Slow seçerseniz bayağı eski bi rs yapısı geliyor ve bootloop yok. Fast seçerseniz hiçbir şey gelmiyor.

afwerker

afwerker

Üye
bu oyunu pc ye yükledim 25gb oyun bir kere bile açılmadı deli etti beni. görünce aklıma geldi şimdi.
Bende yükledim bendede 39 gb :D i7 işlemci 2gb ekran kartı ile en düşükte bile takılma oluyor bazen oyunu açtığımda fanlar çalışıyor hemen neden açamadınız özelden yazarsanız yardımcı olmaya calısırım

Ali_KRKY

Üye
aynı şekilde 950 dede çok süper çalışıyor şu ana kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım şarjı bitmesi dışında telefonu hiç kapatmadım diyebilirim tek dez avantaj olarak şarjının kötülüğü diyebilirim

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Multi-window %99.9 5" üzeri (phablet) telefonlara gelecek. Landscape Başlat Ekranı için de şu anda uygulama listesi sorunu varmış.

• Beğen
Tepkiler: ceza87
mp2934

mp2934

Üye
heryerden mesajlaşmayı şuan kullanabiliyor muyuz kullanabiliyorsak nasıl ayarlayacağız. bilgisayar 14342 rs1 de.telefonda son fast yapıda

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Bende yükledim bendede 39 gb :D i7 işlemci 2gb ekran kartı ile en düşükte bile takılma oluyor bazen oyunu açtığımda fanlar çalışıyor hemen neden açamadınız özelden yazarsanız yardımcı olmaya calısırım
Alt tarafı oyun değil bildiğin gerçek F1 yarışı :D
Kasma/takılma gibi sorunların sebebi, grafikleri haddinden fazla yüksek olduğu için DirectX 12 destekleyen ekran kartı olmadığı içindir, tabii diğer bileşenlerin düşük olmasından da kaynaklanıyor (+Ram, Vram, Ssd, 4K Monitor)
Artık optimizme/stabilite ile az da olsa sorunları giderirler inşallah.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Takipçi Satın Al

Üst Alt